Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Σχολιασμός των μέχρι τώρα μεταγραφών στην Ευρώπη Part 1

Καλησπέρα σε όλους. Αυτή τη βδομάδα θα αφήσουμε κατά μέρος τα αφιερώματα και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την μεταγραφική επικαιρότητα στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, σχολιάζοντας τις κινήσεις των μεγάλων ομάδων. Ξεκινάμε σήμερα με την Πρέμιερ Λιγκ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στον Rio Ferdinand

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα σας έχουμε ένα αφιέρωμα σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του 21ου αιώνα, που μόλις πριν λίγες εβδομάδες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Άγγλο, Ρίο Φέρντιναντ.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τοπ 10+1 εκτελεστές φάουλ όλων των εποχών

Καλησπέρα σε όλους. Για σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον τοπ 10, που αφορά τους κορυφαίους εκτελεστές φάουλ όλων των εποχών. 10 παγκόσμιοι και ένας Έλληνας κοσμούν τη λίστα μας, ενώ για κάθε παίκτη μπορείτε να βλέπετε βίντεο με τις εκτελέσεις του.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στον Nicolas Anelka

Καλησπέρα σε όλους. Για σήμερα σας έχουμε ένα αφιέρωμα στον σπουδαιότερο σύγχρονο ΓΥΡΟΛΟΓΟ των γηπέδων, τον Γάλλο επιθετικό Νικολά Ανελκά.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παλέρμο: Η... Πόρτο της Ιταλίας

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έχουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην Παλέρμο, αφού θα αναφέρουμε τους παίκτες που έχει εξελίξει από νεαρούς με μέλλον σε παίκτες υψηλού επιπέδου, καθώς είτε προερχόμενοι από τις ακαδημίες είτε από μικρότερες ομάδες, κατάφερε να τους προωθήσει και να τους πουλήσει με οικονομικό όφελος. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ γνωστοί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πάμε να τους δούμε.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

TOP 100 ποδοσφαιριστές όλων των εποχών: 11-15

Καλησπέρα σε όλους. Όσο πάει ανεβαίνουμε και μπαίνουμε πλέον στα ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη σειρά μας για τους 100 κορυφαίους στην ιστορία! Σήμερα έχουμε την 5άδα 11-15. Να σημειωθεί ότι το τοπ 10 θα είναι ξεχωριστό αφιέρωμα σε κάθε έναν από τους 10 παίκτες. Πάμε όμως να δούμε τους 11-15, 5 παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

TOP 100 ποδοσφαιριστές όλων των εποχών: 21-30


Καλησπέρα σε όλους. Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στους κορυφαίους 100 ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει και σήμερα σας παρουσιάζουμε την δεκάδα 21-30, που περιέχει παίκτες με τεράστια κατορθώματα στην καριέρα τους.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

TOP 100 ποδοσφαιριστές όλων των εποχών: 31-40

Καλησπέρα σε όλους. Επιστρέφει η σειρά αφιερωμάτων μας στους 100 κορυφαίους όλων των εποχών και όσο πάει και ανεβαίνουμε. Πλέον βλέπουμε πολύ μεγάλους ηγέτες και παίκτες που κατέκτησε αναρίθμητους τίτλους και διακρίσεις στην καριέρα τους. Πάμε να δούμε την 10άδα 31-40.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στην Μπαρτσελόνα

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. Για σήμερα σας έχουμε ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στην ομάδα που φέτος έκανε το τρεμπλ και τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην Ευρώπη, τη Μπαρτσελόνα.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αφιέρωμα στον David Trezeguet

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε (τι καλό με τις καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα μας αλλά τέλος πάντων). Σήμερα έχουμε ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Γάλλο επιθετικό Νταβίντ Τρεζεγκέ που μόλις πριν λίγους μήνες κρέμασε τα παπούτσια του.