Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τι έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions και στο Europa League 14-15-16/04/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Παρασκευή μετά απο εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έτσι και σήμερα θα δούμε τι έγινε στο Champions League και στο Europa League, έχοντας φτάσει αισίως στα προημιτελικά των φάσεων και έγιναν οι πρώτοι αγώνες, με τους επαναληπτικούς να είναι την επόμενη εβδομάδα.






CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Ήταν σίγουρο πως οι 2 ομάδες θα παίξουν κλειστά και θα δώσουν χώρο στον αντίπαλο. Η Ατλέτικο έψαξε τις αντεπιθέσεις, η Ρεάλ έπαιξε πιο επιθετικά αλλά σπαταλούσε πολλές ευκαιρίες μπροστά με τους Μπέιλ και Μπενζεμά, γκολ δεν μπήκε και πλέον είναι τα πάντα ανοιχτά για την απόλυτη ματσάρα στο Μπερναμπέου.

Γιουβέντους-Μονακό 1-0: Εξαιρετικά στημένη η Μονακό του Ζαρντίμ που συνεχίζει να εκπλήσσει με το πόσο οργανωμένη ομάδα είναι, έβαλε δύσκολα στο μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, τη Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το ισχνό προβάδισμα του 1-0 για την πρόκριση, χάρη σε πέναλτι (αμφισβητούμενο και κατά τη γνώμη μου δεν ήταν) που εκτέλεσε εύστοχα ο Βιδάλ (που εκτός του γκολ έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι).

Παρί Σ.Ζ.-Μπαρτσελόνα 1-3: Η Μπαρτσελόνα έμπαινε ως φαβορί στο παιχνίδι καθώς η Παρί δεν είχε τους Μότα, Βεράτι, Ιμπραήμοβιτς, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα τραυματίστηκε πολύ νωρίς (20') και στη θέση του μπήκε ο Νταβίντ Λουίζ που έφαγε και ποδιά στο 3ο γκολ. Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα με τον Νεϊμάρ, και πάνω που η Παρί άρχισε να ανεβαίνει, 2 γκολάρες του Σουάρεζ στέρησαν κάθε όνειρο για φέτος. Το αυτογκόλ του Ματιέ δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό.

Πόρτο-Μπάγερν 3-1: Σάλος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπου η Πόρτο υπέταξε την καλύτερη ομάδα του κόσμο με 3 γκολ, εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά των Βαυαρών και τις πολλές σημαντικές απουσίες τους (Ρόμπεν, Ριμπερί, Μπενάτια, Αλάμπα). Τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά στον επαναληπτικό και όπως και να 'χει η Πόρτο έκανε μία πολύ μεγάλη έκπληξη. 2 γκολ ο Κουαρέσμα, 1 ο Τζάκσον Μαρτίνεζ για τους Δράκους, ενώ για την Μπάγερν προσωρινά μείωσε σε 2-1 ο Τιάγκο Αλκάνταρα



EUROPA LEAGUE

Ιστορικό διπλό για την ισοπεδωτική Νάπολι η οποία εκτόπισε τη έκπληξη της φετινής σεζόν πανευρωπαϊκώς, τη Βόλφσμπουργκ, και μάλιστα εκτός έδρας, με το εντυπωσιακό 1-4!!! Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Σεβίλλη κόντρα στη Ζενίτ με 2-1, ωστόσο ελαφρύ προβάδισμα μπορούμε να πούμε ότι έχουν οι Ρώσοι λόγω του εκτός έδρας γκολ. Στις καθυστερήσεις η Φιορεντίνα απέσπασε το 1-1 μέσα στη Δυναμό Κιέβου και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης, ενώ όλα ανοιχτά στο ζευγάρι Κλαμπ Μπριζ-Ντνίπρο, που έληξε 0-0 και όλα θα κριθούν στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου