Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Weekend Review 6-7-8-9/2/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.












Ο πρωταγωνιστής

Χάρι Κέιν: O νεαρός επιθετικός της Τότεναμ έχει κλέψει πολλές καρδιές τη φετινή χρονιά και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας. Το περασμένο Σάββατο, με 2 δικά του γκολ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από 0-1 σε 2-1 και να δώσει στην Τότεναμ τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι Βορείου Λονδίνου επί της Άρσεναλ!



Καλύτερη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Καταπληκτικό ποδόσφαιρο από την Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Σόου πραγματικό, νίκησε 2-5 μέσα στην Μπιλμπάο και παρέδωσε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου. Σε πολύ μεγάλη ημέρα ο Μέσι, που συμμετείχε σε όλα τα γκολ των μπλαουγκράνα, εξαιρετικοί και οι Νεϊμάρ, Σουάρεζ και Ράκιτιτς.




Χειρότερη ομάδα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Ρεάλ θα περίμενε την πανωλεθρία του Σαββάτου στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Υποτάχθηκε στις ορέξεις της εκπληκτικής Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, ηττήθηκε με το βαρύτατο 4-0, χωρίς να καταφέρει να σταυρώσει φάση, με τα μεγάλα όπλα της ανύπαρκτα, με μπροστάρη τον Ρονάλντο!




Το ματς

Σεντ Ετιέν-Λανς 3-3: Τρομερό ματς στο Ζοφρουά Γκισάρ ανάμεσα στην 4η και την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας αντίστοιχα. Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο μέσα σε ένα τέταρτο (60'-75') η Λανς υπερέβαλε εαυτόν και ανέτρεψε το σκορ σε 2-3! Η Σεντ Ετιέν έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό στο 83' με τον Έρντινκ.




Το γκολ

Σαούλ Νίγκεθ: Τρομερό ψαλιδάκι από τον νεαρό στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Βίντεο ΕΔΩ.




Η γκάφα

Τζον Μπόι και Έρικ Μπέιλι: Fail καυγάς στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Βίντεο ΕΔΩ.




Το highlight

2η Γερμανίας: Ο ορισμός του αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στο ματς μεταξύ Κίκερς Όφενμπαχ και Βικτόρια Βερολίνου. Βίντεο ΕΔΩ.




Άλλα

-Η Ακτή Ελεφαντοστού κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, νικώντας στα πέναλτι τη Γκάνα, έπειτα από 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Ήρωας του αγώνα ο τερματοφύλακας των Ιβοριανών, Μπουμπακάρ Μπάρι.


-Σούπα το ντέρμπι μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ (0-0), απρόσμενη γκέλα για Σίτι (1-1 με Χαλ), νίκη ξανά της Τσέλσι, κόντρα στην Άστον Βίλα (1-2).

-Μεγάλη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο με 3-1 της Γιουβέντους επί της Μίλαν, εμφατική νίκη της Ίντερ με 3-0 κόντρα στο Παλέρμο, νίκες και για Ρόμα (1-2 την Κάλιαρι), Νάπολι (3-1 την Ουντινέζε) και Φιορεντίνα (3-2 την Αταλάντα).

-Δύσκολα, αλλά νίκες για Βιγιαρεάλ (2-0 τη Γρανάδα), Βαλένθια (1-2 την Εσπανιόλ), ήττα για Σεβίλλη (2-1 από Χετάφε), μπαλάρα από Λεβάντε (4-1 την Μάλαγα).

-Επανήλθε η Ντόρτμουντ (0-3 στη Φράιμπουργκ), μέτρια αλλά νίκησε η Μπάγερν (0-2 τη Στουτγκάρδη), και πάλι νίκες για Βόλφσμπουργκ (3-0 τη Χόφενχαιμ) και Σάλκε (1-0 τη Γκλάντμπαχ), μεγάλη νίκη της Βέρντερ με 2-1 επί της Λεβερκούζεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου