Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Weekend Review 20-21-22-23/02/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.











Ο πρωταγωνιστής

Αντουάν Γκριεζμάν: Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός που βγάζει μάτια φέτος στην Ατλέτικο ήταν για άλλη μια φορά ο απόλυτος ηγέτης των ροχιμπλάνκος. Με 2 δικά του γκολ (και πέναλτι του Μάντζουκιτς), που επισφράγισαν ακόμα μία εκπληκτική του εμφάνιση, η Ατλέτικο νίκησε με 3-0 την Αλμερία.



Καλύτερη ομάδα

Μάντσεστερ Σίτι: Καταπληκτικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ το απόγευμα του Σαββάτου στο Έτιχαντ Στάντιουμ. Νίκησε με 5-0 και το σκορ θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Για την ιστορία, 2 γκολ πέτυχε ο Σίλβα και από 1 οι Αγουέρο, Νασρί, Τζέκο.



Χειρότερη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Με μία τραγική εμφάνιση και τα μεγάλα της όπλα σε άθλια μέρα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 0-1 από τη Μάλαγα στο Καμπ Νου, μη μπορώντας σχεδόν σε όλο το ματς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καμενί.



Το ματς

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 4-3: Απίθανο ματς διεξήχθη στο Σαν Σεμπαστιάν τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής. Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε 2 φορές, ωστόσο ισάριθμες φορές η Σεβίλλη ισοφάρισε. Σκορ ημιχρόνου 1-1, ενώ στο 68' έγινε το 2-2. 10 λεπτά αργότερα οι Σεβιγιάνοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όμως τίποτα δεν είχε τελείωσει. Στο 83' με αυτογκόλ ισοφαρίζουν σε 3-3 και στις καθυστερήσεις ο αρχηγός των Βάσκων Τσάμπι Πριέτο διαμορφώνει το τελικό 4-3 σε ένα συναρπαστικό ματς!




Το γκολ

Αντρέα Πίρλο: Το καταπληκτικό δεξί πόδι του Πίρλο είναι ξακουστό εδώ και μία δεκαετία και βάλε. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά την Παρασκευή στη νίκη της Γιουβέντους με 2-1 επί της Αταλάντα. Βίντεο ΕΔΩ.



Η γκάφα

Ντάνι Άλβες: Από δικό του τραγικό και ανεπίτρεπτο για την εμπειρία του λάθος προέρχεται το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Μάλαγα, όπου οι μπλαουγκράνα δέχτηκαν ήττα με 0-1. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Μάρβιν Χιτζ: Στο παιχνίδι Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν, με το σκορ να είναι 1-2, στην τελευταία φάση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων προωθείται και στην εξέλιξη της φάσης πετυχαίνει γκολ, ισοφαρίζει σε 2-2 και γίνεται ο ήρωας της ομάδας του! Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Απρόσμενη γκέλα για Τσέλσι, που έφερε ισοπαλία εντός έδρας με τη Μπέρνλι με 1-1. Μεγάλη νίκη με 2-1 της Σουόνσι επί της Μαν Γιουν, νίκες για Άρσεναλ (1-2 την Κρίσταλ Πάλας) και Λίβερπουλ (0-2 τη Σαουθάμπτον), έσωσαν στο τέλος τον βαθμό Τότεναμ και Έβερτον, φέρνοντας αμφότερες 2-2 εντός έδρας, με Γουέστ Χαμ και Λέστερ αντίστοιχα.


-Χωρίς εκπλήξεις πλην την ήττα της Μπάρτσα η Ισπανική λίγκα. Η Ρεάλ νίκησε 0-2 μέσα στην Έλτσε με γκολ των Μπενζεμά και Ρονάλντο, η Βαλένθια 1-2 στην Κόρδοβα, ενώ Μπιλμπάο και Βιγιαρέλα νίκησαν 1-0 τις Βαγιεκάνο και Εϊμπάρ αντίστοιχα. Συνεχίζει την τρελή πορεία της η Θέλτα που νίκησε 0-2 μέσα στη Λα Κορούνια.

-Άλλη μία παράσταση από Μπάγερν, που νίκησε με 0-6 μέσα στην Πάντερμπορν, συνεχίζει να νικάει η Ντόρτμουντ (2-3 τη Στουτγάρδη), το... βιολί του ο Μπας Ντοστ που πέτυχε και τα 2 γκολ της Βόλφσμπουργκ στη νίκη (2-1) επί της Χέρτα, ισοπαλίες για Σάλκε (1-1 με Βέρντερ) και Γκλάντμπαχ (1-1 στο Αμβούργο).

-Νίκη με 3-1 της Παρί επί της Τουλούζ, με τον νεαρό Ραμπιό να πετυχαίνει 2 γκολ, ισχνές νίκες για Μονακό (0-1 στη Νις) και Λιόν (1-0 τη Ναντ), ισόπαλο με 2-2 το ντέρμπι μεταξύ Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου