Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τι είδαμε στο champions League αυτή την εβδομάδα

Λίγο παραπάνω ενδιαφέρον είχαν τα ματς του Champions League αυτή την εβδομάδα. Και αυτό γιατί δύο γηπεδούχοι κόντραραν στα ίσια τους φιλοξενούμενους που ήταν τα θεωρητικά φαβορί.

Όπως γράψαμε και την περασμένη εβδομάδα η φάση των 16 δεν έχει υψηλό ενδιαφέρον και δεν προσφέρει μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις καθώς κατά 90-95% τα φαβορί κερδίζουν.

Ας ρίξουμε , όμως, μια ματιά στους τέσσερις αγώνες αυτής της εβδομάδας.


10 σημάδια που δείχνουν ότι δεν ξέρεις μπάλα

Σε όλους μας αρέσει να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να κάνουμε τον προπονητή , να σχολιάζουμε για την ομάδα μας , τους παίκτες , τον διαιτητή κλπ.

Όλοι μας έχουμε λοιπόν έναν φίλο , ο οποίος αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και δεν γνωρίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το άθλημα. Αυτό φροντίζει να μας το δείχνει (άθελά του) συνεχώς και μας χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου.

Σήμερα θα δούμε λοιπόν 10 σημάδια που δείχνουν ότι το φιλαράκι μας ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ !


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα στον Daniel Sturridge

Κάθε Τετάρτη έχουμε πλέον καθιερώσει ένα αφιέρωμα σε παίκτη (πιο σπάνια σε μία ομάδα ή έναν προπονητή) που πρωταγωνιστεί στην διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον Άγγλο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και να μαγεύει κόσμο με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των Ρεντς.


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ποδοσφαιρικά αινίγματα

Από δω και μπρος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει και μία στήλη με ποδοσφαιρικά αινίγματα. Είχαμε την στήλη "αυτό το ξέρατε ; ; ;", όπου σας παρουσιάζαμε ένα στοιχείο από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Από δω και πέρα θα υπάρχει και μία στήλη με αινίγματα, όπου θα θέτουμε το αίνιγμα και θα προσπαθείτε εσείς να βρείτε την απάντηση.

Η στήλη με τίτλο "αυτό το ξέρατε ; ; ;" ασφαλώς και θα συνεχίσει απλά θα ανεβαίνει εναλλάξ με την στήλη "Ποδοσφαιρικά αινίγματα" για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον . . .

Ας δούμε λοιπόν το σημερινό μας αίνιγμα  . . .


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Bayern Munchen: Η νέα δυναστεία του ποδοσφαίρου ; ; ;

Αραιά και πού θα γράφουμε κάποια ανάρτηση στην οποία θα αναφέρουμε την άποψή μας πάνω σε κάποιο θέμα του ευρωπαϊκού-παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα αναλύουμε την άποψή μας με επιχειρήματα και θα καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα.

Για σήμερα θα ασχοληθούμε με την εκπληκτική και φέτος Μπάγερν Μονάχου και για τη συζήτηση που υπάρχει γύρω από το ερώτημα ''πόσο θα κρατηθεί στο κορυφαίο επίπεδο''.


Οι ειδήσεις της ημέρας

Πολλοί και σπουδαίοι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα αποτελέσματα όπως πάντα ποικίλλουν. Άλλωστε αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να μην είναι κανείς σίγουρος για τίποτα δηλαδή.

Ας δούμε όμως τις κυριότερες ειδήσεις που προέκυψαν από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο . . .


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τι συνέβη αυτή την αγωνιστική στην Ευρωλίγκα . . .

Καλησπέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα ασχολούμαστε με τα θέματα του μπάσκετ και κυρίως με αυτά της Ευρωλίγκα η οποία αυτές τις μέρες - δικαιολογημένα - έχει την τιμητική της.

Η αγωνιστική που διεξήχθη αυτήν την εβδομάδα είχε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και πάμε αμέσως λοιπόν να δούμε συνοπτικά τι συνέβη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Καλό διάβασμα και παιχνίδι διημέρου

26η αγωνιστική στο Γαλλικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και σιγά σιγά οι ομάδες μπαίνουν στην τελευταία και πιο κρίσιμη δεκάδα αγώνων. Χθες, βράδυ η Μονακό τα βρήκε "σκούρα" κόντρα στην Ρέμς παρόλα αυτά την κέρδισε 3-2 στο 95 και πλησίασε στους δύο πόντους την Παρί.

Πολύ δύσκολα παιχνίδια για πρόβλεψη (όπως πάντα άλλωστε)και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μελετήσουμε καλά τα ζευγάρια και να μην βιαστούμε να καταλήξουμε σε σημείο . . .

Ας περάσουμε όμως και στις επιλογές μας από την Γαλλία γι' αυτή την αγωνιστική . . .


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Geobet: Στο Ανοέτα τα φώτα

Την Κυριακή λόγω υποχρεώσεων δεν υπήρξανε προτάσεις με την έπληξη να σημειώνεται στο Σαντσεθ Πιθχουαν με το σκορ ανάμεσα σε  Σεβίλλη και Βαλένθια να μένει στο 0-0. Πάμε όμως στο σημερινό πρόγραμμα:






Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (22/23-2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Χαμηλό το ενδιαφέρον στα πρώτα τέσσερα ματς των 16 του Champions League

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της φάσης των 16 του Champions League. Το κοινό και των τεσσάρων αγώνων ήταν ότι προέκυψαν τέσσερα διπλά.

Ούτε ένας γηπεδούχος όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη αλλά ούτε την ισοπαλία. Και αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά δύο πράγματα...

Πρώτον, ότι στην φάση των 16 δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον (όπως αποδείχτηκε από τα τέσσερα διπλά των δυνατών ομάδων) και δεύτερον . . .


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα στον Mauro Camoranesi


Κάθε Τετάρτη έχουμε πλέον καθιερώσει ένα αφιέρωμα σε παίκτη (πιο σπάνια σε μία ομάδα ή έναν προπονητή) που πρωταγωνιστεί στην διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον Ιταλοαργεντίνο δεξιό εξτρέμ, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος έγινε διάσημος για τα κατορθώματά του με τη Γιουβέντους κυρίως, αλλά και άλλων ομάδων και της εθνικής Ιταλίας, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι με το τέλος της σεζόν κρεμάει τα παπούτσια του.


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένα σημείο σήμερα και ένα αύριο

Για άλλη μία εβδομάδα υπάρχουν παιχνίδια στην Αγγλία. Είναι αγώνες πρωταθλημάτων. Αγώνες οι οποίοι συμπληρώνουν την αγωνιστική. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν σχεδόν κάθε 3-4 μέρες αγώνες τελευταία, υπάρχουν ομάδες που προέρχονται από απραξία (λόγω αναβολών στα παιχνίδια τους).

Προσοχή χρειάζεται. Ας δούμε τις επιλογές μας για το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη . . .


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό το ξέρατε ; ; ;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ετοιμάζουμε μία ανάρτηση με θέμα ένα στατιστικό στοιχείο που μπορεί αν αφορά μια ομάδα, έναν παίκτη, έναν προπονητή και πιθανό να μην τον γνωρίζατε ή να μην το είχατε δώσει σημασία μέχρι τώραΘα είναι ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση, ανάλογα με την περίπτωση κάθε φορά. 

Για σήμερα θα αναφέρουμε ένα στοιχείο από το Αγγλικό ποδόσφαιρο . . .



Τι γίνεται στα Κύπελλα των μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών την φετινή σαιζόν

Αραιά και πού θα γράφουμε κάποια ανάρτηση στην οποία θα αναφέρουμε την άποψή μας πάνω σε κάποιο θέμα του ευρωπαϊκού-παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα αναλύουμε την άποψή μας με επιχειρήματα και θα καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε την κατάσταση στα κύπελλα, τα λιγκ καπ (όπου υπάρχουν) και τα σούπερ καπ των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, θα κάνουμε μία σύντομη αναφορά στο καθένα και θα δώσουμε και τις προβλέψεις μας όπου οι διοργανώσεις είναι ακόμα ανοιχτές.


Ποδοσφαιρικές νοοτροπίες: Πετυχημένη ομάδα

Μέχρι τώρα τοποθετούσαμε στο μπλοκ διάφορα ερωτηματολόγια με κάποια ποδοσφαιρικά θέματα και αναφέραμε τα αποτελέσματα. Από δω και μπρος θα επιλέγουμε ένα θέμα, θα αναλύουμε εμείς την άποψη μας σε μία ανάρτηση και εσείς με την σειρά σας, θα μπορείτε να γράφετε την δική σας άποψη σε σχόλιο από κάτω.

Ξεκινήσαμε με το θέμα ποιος θεωρείται πετυχημένος προπονητής. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα θέμα με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και αυτό δεν είναι άλλο με το ερώτημα "ποια ομάδα θεωρείται πετυχημένη" . . . ; ; ;


Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

6η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Arsenal - Liverpool

Έκτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .


Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Geobet: Στην Segunda η αξία.....

Ούτε δίχτυ δεν κουνήθηκε στην αναμέτρηση της Δευτέρας και το over 2,5 που δώσαμε πήγε περίπατο.... Πάμε στα σημερινά όμως στα οποία εμφανίζεται μεγαλύτερη αξία στην Segunda παρά στην Primera....







Με μια δυάδα διημέρου στην Γαλλία

Στην Γαλλία ήδη ξεκίνησε (από χθες, Παρασκευή) η 25η αγωνιστική. Η Παρί πλέον έχει πάρει ένα προβάδισμα οκτώ βαθμών (έστω και με έναν αγώνα περισσότερο) και δείχνει να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω από όλους τους άλλους εκεί.

Πολύ δύσκολα παιχνίδια για πρόβλεψη διεξάγονται αυτή την αγωνιστική στην Γαλλία και καλό είναι να εξετάσουμε τις επιλογές μας σε "βάθος διημέρου" (Σάββατο και Κυριακή) και να μην "τραβήξουμε από τα μαλλιά" τις επιλογές του Σαββάτου . . .


Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (15-16/2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .


Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Juventus: Τι πρέπει να γίνει για να θεωρηθεί πετυχημένη η φετινή χρονιά ; ; ;

Αραιά και πού θα γράφουμε κάποια ανάρτηση στην οποία θα αναφέρουμε την άποψή μας πάνω σε κάποιο θέμα του ευρωπαϊκού-παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα αναλύουμε την άποψή μας με επιχειρήματα και θα καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα.

Για σήμερα θα ασχοληθούμε με τη Γιουβέντους και το τι μπορεί να γίνει ώστε να θεωρηθεί η φετινή χρονιά πετυχημένη για τους μπιανκονέρι.


Αφιέρωμα στον Eden Hazard

Κάθε Τετάρτη έχουμε πλέον καθιερώσει ένα αφιέρωμα σε παίκτη (πιο σπάνια σε μία ομάδα ή έναν προπονητή) που πρωταγωνιστεί στην διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον Βέλγο εξτρέμ της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος βγάζει μάτια και τη φετινή σεζόν και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Με δικό του χατ τρικ η Τσέλσι το Σάββατο κέρδισε με 3-0 τη Νιούκαστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ας δούμε την πορεία του.


Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Με επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες

Εμβόλιμη αγωνιστική απόψε στην Αγγλία. Φυσικά δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες αγωνιστικές σε όλες τις κατηγορίες αλλά κάποια ματς που πρέπει να γίνουν από όλες τις κατηγορίες για να συμπληρωθούν οι αγωνιστικές.

Ας περάσουμε στις σημερινές επιλογές μας . . .


Ποδοσφαιρικά αινίγματα

Από δω και μπρος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει και μία στήλη με ποδοσφαιρικά αινίγματα. Είχαμε την στήλη "αυτό το ξέρατε ; ; ;", όπου σας παρουσιάζαμε ένα στοιχείο από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Από δω και πέρα θα υπάρχει και μία στήλη με αινίγματα, όπου θα θέτουμε το αίνιγμα και θα προσπαθείτε εσείς να βρείτε την απάντηση.

Η στήλη με τίτλο "αυτό το ξέρατε ; ; ;" ασφαλώς και θα συνεχίσει απλά θα ανεβαίνει εναλλάξ με την στήλη "Ποδοσφαιρικά αινίγματα" για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον . . .

Ας δούμε λοιπόν το σημερινό μας αίνιγμα  . . .


Αυτή την φορά θα βάλω ένα εύκολο αίνιγμα. Λίγο ψάξιμο και λίγο εξυπνάδα θα χρειαστεί για να βρείτε την απάντηση . . .

Η Πορτογαλική Μπενφίκα είχε τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1961, 1962,1963 και 1965 . . .

Το αίνιγμα, λοιπόν είναι το εξής:

Ποια ήταν τα δύο κοινά στοιχεία της Μπενφίκα στις πρώτες τέσσερις συμμετοχές της στους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (61-62-63-65) ; ; ; ;


Η απάντηση όπως λέει το αίνιγμα πρέπει να είναι διπλή . . .  Μελετήστε, σκεφτείτε και απαντήστε . . .

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η καταιγιστική Λίβερπουλ

Κάθισα το μεσημέρι του Σαββάτου να δω ένα μεγάλο παιχνίδι της Premier League. Αναφέρομαι για τον αγώνα Λίβερπουλ - Άρσεναλ. Φαντάστηκα (όπως οι περισσότεροι άλλωστε) ότι θα είναι ένας αγώνας με πολλές φάσεις, η μπάλα θα παίζεται "πάνω - κάτω" και γενικότερα θα έχει συγκινήσεις.

Και το αποτέλεσμα ήταν να μην προλαβαίνω όχι μόνο τα γκολ της Λίβερπουλ στα πρώτα είκοσι λεπτά αλλά ούτε τις χαμένες ευκαιρίες της. Η Άρσεναλ . . . .


Geobet: Συγκατοίκηση στον ορίζοντα.....

Πατάτα χτές για Ατλέτικο, ματσάρα σήμερα στο Πιθχουάν και συγκατοίκηση στην κορυφή προβλέπεται....








Ιστορική αναδρομή ντέρμπι: Benfica Lisbon - Sporting Lisbon

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συγκεκριμένα την ημέρα Κυριακή θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε κάποιο μεγάλο ντέρμπι της Ευρώπης. Αυτό το αφιέρωμα θα δείχνει περισσότερο την παράδοση των ομάδων στο γήπεδο που διεξάγεται το ντέρμπι.

Επίσης, θα γίνεται και αναφορά στατιστικών στοιχείων με βάση την παράδοση των αποτελεσμάτων. Η αρχή θα γίνει από το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβώνας μεταξύ της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ . . .


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

5η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Lazio - Roma

Τέταρτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .


Geobet: Επόμενος σταθμός Αλμερία....

Αν κρατούσε και η Εσπανιόλ θα είχαμε 2/2 στα παρολί μας την προηγούμενη Κυριακή, ας αφήσουμε όμως τα περασμένα κι ας ασχοληθούμε με τα τωρινά....






Με πολύ ρίσκο

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αγωνιστική έρχεται στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλες τις Αγγλικές κατηγορίες που κρατούν το ενδιαφέρον των φίλων των Αγγλικών πρωταθλημάτων σε υψηλό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλά αμφίρροπα ζευγάρια και στοιχηματικά δεν είναι εύκολο να καταλήξεις κάπου. Έτσι, λοιπόν, προσωπικά θα βάλω ακόμα παραπάνω ρίσκο στο ήδη ρισκαδόρικο παιχνίδι μου στην Αγγλία . . .


Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (8-9-10/2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .


Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το βίντεο της ημέρας (vds)


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βάζουμε ορισμένα βίντεο (ίσως και κάθε εβδομάδα) τα οποία προκαλούν εντύπωση και γέλιο. Άλλες φορές με την τροχιά που παίρνει η μπάλα, άλλες φορές με τις γκάφες που κάνουν ορισμένοι παίκτες.


Φυσικά οι παίκτες εφόσον έχουν να κάνουν με την μπάλα, όλα είναι πιθανό να συμβούν. Ακόμα και τα πιο απίθανα. Ας δούμε το σημερινό βίντεο μας και το θέμα το οποίο το περικλείει . . .


Ταξίδι στο παρελθόν: (Champions League: 1994-1995 / 1995-1996)

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και μια στήλη στο BetGrass με θέμα το παρελθόν κάποιων Ευρωπαϊκών διοργανώσεωνΕμείς θα διαλέγουμε μία διοργάνωση (Champions League, Europa League, ένα Πρωτάθλημα ή τον θεσμό του Κυπέλλου από κάποια χώρα) και θα αναφέρουμε τι είχε γίνει ανά σαιζόν (αποτελέσματα, ζευγάρια, σκόρερ, βίντεο και διάφορα άλλα).

Μέσω αυτής της στήλης, θα θυμηθούν αρκετά πράγματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιρόφιλοι και θα μάθουν αρκετά πράγματα επίσης οι νεότεροι σε ηλικία. Η αρχή θα γίνει από την διοργάνωση του Champions League. Η πρώτη αναφορά μας ήταν στις πρώτες δύο σαιζόν που το Πρωταθλητριών μετονομάστηκε σε Champions League. Δηλαδή στις σαιζόν 1992-1993 και 1993-1994 ! ! ! Σήμερα . . .



θα αναφερθούμε στις σαιζόν 1994-1995 και 1995-1996 . . .


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποδοσφαιρικές προσωπικότητες

Κάθε Τετάρτη θα υπάρχει μία ανάρτηση η οποία θα αναφέρεται σε δύο προσωπικότητες του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Η αναφορά αυτή θα γίνεται ως επί το πλείστον με βίντεο και με πολύ λίγα στοιχεία γι' αυτές τις προσωπικότητες.

Οι προσωπικότητες αυτές θα είναι παίκτες οι οποίοι είτε έχουν αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους (εδώ και καιρό ή σχετικά πρόσφατα) είτε αγωνίζονται ακόμα . . . Στην στήλη αυτή τα βίντεο θα "κάνουν παιχνίδι" γιατί αυτά θα μιλούν από μόνα τους (για τα επιτεύγματα των τεράστιων αυτών παικτών που θα βλέπουμε κάθε φορά) . . .


Στην σημερινή αναφορά μας θα ασχοληθούμε με . . .


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα στον Pierre Emerick Aubameyang

Κάθε Τετάρτη έχουμε πλέον καθιερώσει ένα αφιέρωμα σε παίκτη (πιο σπάνια σε μία ομάδα ή έναν προπονητή) που πρωταγωνιστεί στην διεθνή ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά θα δούμε την πορεία του Γκαμπονέζου Πιέρ-Εμρίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έχει βγει από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού και την Παρασκευή χάρη σε 2 δικά του γκολ η Ντόρτμουντ νίκησε μέσα στην Μπραουνσβάιγκ.


Ποδοσφαιρικά διλήμματα: Μίλαν vs Ίντερ

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για την ακρίβεια την Τρίτη έχουμε στο blog τη στήλη ''Ποδοσφαιρικά διλήμματα'', στην οποία αναφέρουμε τα δυνατά σημεία δύο ομάδων που έχουν κόντρα μεταξύ τους και δίνουμε ''βήμα'' στο κοινό για να αποφασίσει ποια εκ των 2 προτιμάει.

Στη σημερινή ανάρτηση θα ασχοληθούμε με τις 2 ιστορικές ομάδες του Μιλάνου. Τη Μίλαν και την Ίντερ.


Αυτό το ξέρατε ; ; ;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ετοιμάζουμε μία ανάρτηση με θέμα ένα στατιστικό στοιχείο που μπορεί αν αφορά μια ομάδα, έναν παίκτη, έναν προπονητή και πιθανό να μην τον γνωρίζατε ή να μην το είχατε δώσει σημασία μέχρι τώραΘα είναι ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση, ανάλογα με την περίπτωση κάθε φορά. 

Για σήμερα αφορά το Βρετανικό ποδόσφαιρα γενικότερα. Είναι κάτι το οποίο οι πολλοί διαβασμένοι και παρατηρητικοί το γνωρίζουν. Ας το δούμε λοιπόν...


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

4η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Manchester City - Chelsea

Τέταρτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε.Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Manchester United: Μπορεί να ορθοποδήσει ; ; ;

Αραιά και πού θα γράφουμε κάποια ανάρτηση στην οποία θα αναφέρουμε την άποψή μας πάνω σε κάποιο θέμα του ευρωπαϊκού-παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα αναλύουμε την άποψή μας με επιχειρήματα και θα καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα.

Για σήμερα θα ασχοληθούμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την πιο πετυχημένη Αγγλική ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια, που τη φετινή σεζόν, με νέο προπονητή μετά από πολλά χρόνια, παρουσιάζεται προβληματική.


Geobet: Απόψε πιάνει κορυφή......

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, η έκπληξη έγινε (Καμπ Νου) το goal/goal βγήκε και το παρολί πέρασε! Όσο για την άλλη 3άδα τί να πώ....! Η Λεβάντε βάζει 3 εκτός στην Ατλέτικο 1 εντός 1 εκτός στην Μπαρτσελόνα και με την Βαγιεκάνο που τρώει περίπου 2 γκολ (51 Παθητικό!!!) σε κάθε αγώνα μένει στο 0, οκ.....Κυριακή σήμερα όμως και πάμε να δούμε τις προτάσεις μας...


Με δύο σημεία της Κυριακής

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Γαλλία. Η Παρί βρίσκεται εδώ και πολλές αγωνιστικές στην πρώτη θέση. Η Μονακό ακολουθεί, ενώ η Λιλ έχει χάσει αρκετό έδαφος τελευταία.

Σημαντικές αναμετρήσεις για ακόμα μία φορά στην Γαλλία. Ας περάσουμε να δούμε τις επιλογές μας γι' αυτή την αγωνιστική.