Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Weekend Review 28-29-30/11-1/12/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.











Ο πρωταγωνιστής

Κλας-Γιαν Χούντελαρ: Ο Ολλανδός επιθετικός όσο και να μην τον συμπαθεί κάποιος δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές του ως στράικερ. Το απέδειξε για άλλη μία φορά το Σάββατο, όταν πέτυχε χατ τρικ στη νίκη της Σάλκε με 4-1 επί της Μάιντζ.



Καλύτερη ομάδα

Μάντσεστερ Σίτι: Βούλωσε στόματα η Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ματς της Κυριακής μέσα στη Σαουθάμπτον. Αντιμετωπίζοντας την πολύ μεγάλη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ, η Σίτι με εμφάνιση... πρωταθλήτριας επιβλήθηκε με 0-3 και έδειξε ότι θα αποτελέσει έναν εκ των κύριων διεκδικητών του τίτλου. Τα γκολ πέτυχαν οι Τουρέ, Λάμπαρντ και Κλισί.



Χειρότερη ομάδα

Γρανάδα: Όλο και πιο κάτω η Γρανάδα που φέτος δείχνει ότι είναι εκ των πιο αδύναμων ομάδων του ισπανικού πρωταθλήματος. Την Κυριακή ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 5-1 από τη Σεβίλλη, δεχόμενη μάλιστα 3 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, έχοντας μάλιστα ισοφαρίσει προσωρινά (με πέναλτι) σε 1-1 λίγο πριν το ημίχρονο.



Το ματς

Ρόμα-Ίντερ 4-2: Καταπληκτικό όπως αναμενόταν βάσει ονομάτων των δύο ομάδων το παιχνίδι στο Ολίμπικο το βράδυ της Κυριακής. Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν με τον Ζερβίνιο, όμως οι νερατζούρι ισοφάρισαν με τον Ρανόκια. Οι τζιαλορόσι επανέκτησαν το προβάδισμα με καταπληκτικό γκολ του Έλληνα Χολέμπας, με την Ίντερ να ισοφαρίζει με τον Οσβάλντο να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα. Ωστόσο, τα 2 γκολ του Μίραλεμ Πιάνιτς (το ένα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ) έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.



Το γκολ

Mπρούνο Πέρες: Ένα απίστευτο γκολ πέτυχε ο δεξιός μπακ της Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι μέσα στη Γιουβέντους, όπου η ομάδα του έχασε με 2-1. Με μία συγκλονιστική κούρσα που ξεκίνησε από τη δική του περιοχή, έπιασε τρομερή ταχύτητα, προσπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στοράρι. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Ινγκολστάντ-Μπόχουμ: απίστευτη φάση με τη μπάλα να χτυπάει 3 φορές στο δοκάρι στην ίδια φάση! Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Εύκολη νίκη για Μαν Γιουν (3-0 τη Χαλ), δύσκολα Άρσεναλ και Λίβερπουλ (0-1 τη  Γουέστ Μπρομ και 1-0 τη Στόουκ αντίστοιχα), μεγάλη νίκη με ανατροπή της Τότεναμ με 2-1 επί της Έβερτον, απρόσμενη γκέλα για Τσέλσι (0-0 στη Σάντερλαντ).

-Νίκη με ωραία μπάλα για Μίλαν (2-0 επί της Ουντινέζε), και Φιορεντίνα (0-4 την Κάλιαρι), ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι της 3ης θέσης μεταξύ Σαμπντόρια και Ουντινέζε, συνεχίζει ακάθεκτη η Σασουόλο (2-1 τη Βερόνα).

-Δύσκολα στο 90' η Μπαρτσελόνα (0-1 τη Βαλένθια), συνεχίζει η Ρεάλ (1-2 τη Μάλαγα), νίκη στη σκιά θανατηφόρων επεισοδίων για Ατλέτικο (2-0 τη Λα Κορούνια), εύκολα Βιγιαρεάλ (0-2 την Κόρδοβα) και Σοσιεδάδ (3-0 την Έλτσε).

-Λύτρωση με Ρόμπεν για Μπάγερν (0-1 στη Χέρτα), ήττα και ουραγός (!) η Ντόρτμουντ (2-0 από την Άιντραχτ), παράσταση για Λεβερκούζεν (5-1 την Κολωνία), σπουδαία νίκη για Βόλφσμπουργκ (1-0) επί της ντεφορμέ Γκλάντμπαχ, ματσάρα στο Χοφενχάιμ (Χοφενχάιμ-Αννόβερο 4-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου