Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Οι μεταγραφές που δεν έχουν γίνει ακόμα...


Το καλοκαιρινό transfer window τελειώνει σιγά σιγά. Πάμε να δούμε τις μεγαλύτερες ανάγκες των μεγάλων ομάδων που δεν έχουν γίνει ακόμα πραγματικότητα.






Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ

Η Μαν Γιουν από την αρχή του καλοκαιριού ήθελε πάρα πολλές μεταγραφές. Έκανε μόλις 3 (ποιοτικές μεν, λίγες δε), Σο-Ερέρα-Ρόχο. Αφού ο Φαν Χάαλ σχεδιάζει 3-5-2, θέλει άλλον έναν στόπερ (να πλαισιώσει Ρόχο και Τζόουνς, γιατί με κάτι Έβανς δεν...), έναν δεξιό φουλ-μπακ (καλός ο Ράφαελ, αλλά είναι ένας και ασταθής) και ένα 6άρι (που λείπει εδώ και χρόνια).

Λίβερπουλ - σέντερ φορ

Ποιοτικές και πολλές μεταγραφές, σε όλες τις γραμμές, έκανε η Λίβερπουλ. Το μόνο που της μένει είναι ο φορ που θα αντικαταστήσει τον Σουάρεζ. Αυτός φαίνεται όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Άρσεναλ - αμυντικό χαφ, κεντρικός αμυντικός

Η Άρσεναλ ενισχύθηκε σημαντικά, αλλά αν θέλει να κοιτάει ψηλότερα έχει κάποιες ελλείψεις. Κυριότερη αυτή του αμυντικού χαφ, έναν παίκτη που να τρέχει παντού και να κόβει, και να είναι και ηγέτης (Πατρίκ Βιεϊρά δηλαδή). Και έναν κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τους Μερτεζάκερ και Κοσιελνί.

Τότεναμ - σέντερ φορ

Η ομάδα μου η Τότεναμ φαίνεται ότι θα στηριχθεί στις περσινές μεταγραφές που δεν απέδωσαν (Σολδάδο, Λαμέλα, κλπ.) αλλά λείπει ένας σταθερός φορ. Καλοί οι Αντεμπαγιόρ και Σολδάδο αλλά δε στηρίζεις χρονιά πάνω τους. Ένας φορ λείπει και θα τα πάμε καλά.

Γιουβέντους - εξτρέμ

Μέτριο μεταγραφικό καλοκαίρι για τη Γιουβέντους. Απέκτησε Εβρά, Μοράτα, Περέιρα και Ρόμουλο, που της προσδίδουν βάθος, όμως αφού λογικά το γυρνάει σε 4-3-3 λείπει ο καθαρόαιμος εξτρέμ επίπεδου.

Μίλαν - κεντρικό χαφ

Η αποχώρηση του Κακά, ο τραυματισμός του Μοντολίβο και ο λίγος Χόντα στερούν από τη Μίλαν τη δημιουργία παιχνιδιού από τον άξονα. Ένας παίκτης που να μοιράζει το παιχνίδι πρέπει να αποκτηθεί για να έχει η Μίλαν μία αξιοπρεπή πορεία.

Ίντερ - δεξί μπακ

Ποιος Τζόναθαν;;;

Νάπολι - κεντρικός αμυντικός

Πλήρης και ποιοτικότατη σε όλες τις γραμμές η Νάπολι, αλλά θέλει και έναν στόπερ για παρτενέρ με τον Ραούλ Αλμπιόλ. Κακά τα ψέματα, ο Κουλίμπαλί δεν είναι για βασικός σε μία Νάπολι υψηλών στόχων.

Μπάγερν - κεντρικός αμυντικός

Εδώ και χρόνια από την ομάδα μου απουσιάζει από την ομάδα μου ο ηγέτης στην άμυνα. Ο Ντάντε είχε τρομερή χρονιά το 2012-13, αλλά πέρσι ήταν τραγικός, ο Μπόατενγκ κάνει κάποια μαγικά παιχνίδια αλλά είναι ασταθής και ο Μπαντστούμπερ έχει να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο. Ο Μπενάτια που ακούγεται είναι ό,τι πιο ιδανικό θα μπορούσε να έρθει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου