Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Το βίντεο της ημέρας (vds)

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βάζουμε ορισμένα βίντεο (ίσως και κάθε εβδομάδα) τα οποία προκαλούν εντύπωση και γέλιο. Άλλες φορές με την τροχιά που παίρνει η μπάλα, άλλες φορές με τις γκάφες που κάνουν ορισμένοι παίκτες.

Φυσικά οι παίκτες εφόσον έχουν να κάνουν με την μπάλα, όλα είναι πιθανό να συμβούν. Ακόμα και τα πιο απίθανα. Ας δούμε το σημερινό βίντεο μας και το θέμα το οποίο το περικλείει . . .



Το σημερινό βίντεο μας λοιπόν και κατ' επέκταση το σημερινό μας θέμα, έχει να κάνει με τον όρο "θέατρο" στην διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου και πως εμείς το αντιλαμβανόμαστε.

Για δείτε το παρακάτω βίντεο . . .






Λίγο ή πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί στο γήπεδο που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα. Όταν χάνει η ομάδα μας ή όσο είναι στην ισοπαλία (ενώ θέλουμε νίκη) και οι αντίπαλοι παίκτες κάνουν θέατρο όλοι "κράζουμε". Αντίθετα, όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και κάνουν οι παίκτες μας θέατρο τους επικροτούμε (οι περισσότεροι αν όχι όλοι).

Υπάρχει αυτό το "φέρομαι ανάλογα με το πως με συμφέρει" . . . Φυσικά σε πολλά γήπεδα αυτό έχει παραγίνει. Το να βλέπεις έναν παίκτη να κάνει τον τραυματία και μόλις βγαίνει έξω να σηκώνεται και να τρέχει σαν παιδί 8 ετών είναι κοροϊδία για τους ανθρώπους που πληρώνουν εισιτήριο. Καλά αν μιλήσουμε για το fair play πάνω σε τέτοιες φάσεις εκεί αρχίζουν "άλλα κόλπα"...

Φυσικά εκεί που φοβούνται όλοι είναι μη τυχόν και συνέβη κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Και εφόσον δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα για την φάση δικαιολογούνται μέχρι ενός σημείου. Όμως, εφόσον βλέπουν τι κοροϊδία υπάρχει μετά καλό θα είναι είτε να τους τιμωρούν με κάρτα άμεσα ή έστω οι αρμόδιες αρχές να επιβάλλουν τιμωρία, αφού δουν την κοροϊδία μέσω βίντεο.


Γιατί, καλή η υποκρισία αλλά αν ήθελα να δω ταλέντα υποκρισίας θα πήγαινα σε θέατρο. Και όχι σε αγώνα ποδοσφαίρου . . .

1 σχόλιο: