Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (4-5-6/4/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .


Πλέον ανάμεσα στους καλύτερους αγώνες θα περιλαμβάνουμε και αγώνες ομάδων που έχουν τους ίδιους ή αντίθετους στόχους. Αυτό γιατί πλησιάζουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων και το ενδιαφέρον κορυφώνεται . . .

Σήμερα (Παρασκευή) στις 21:30 ώρα Ελλάδος διεξάγεται ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Αμβούργο - Μπάγερ Λεβερκούζεν με τους γηπεδούχους να αναζητούν το "τρίποντο" για λόγους "επιβίωσης" στην μεγάλη κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν εντός της πρώτης τετράδας.

Το Σάββατο στις 17:00 υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στην Ισπανία. Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ, με την Ατλέτικο να βρίσκεται σε περίοδο προημιτελικών με την Μπαρτσελόνα (στο Champions League) και την ξεκούραστη Βιγιαρεάλ να θέλει το αποτέλεσμα για να ελπίζει για το Europa League. Θα καταφέρει η Ατλέτικο να παρακάμψει την κούραση και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της Πριμέρα ; ; ; Η απάντηση θα είναι γνωστή γύρω στις 18:50 του Σαββάτου . . .


Λίγο αργότερα στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να "καθαρίσουν" μια ώρα αρχύτερα την δεύτερη θέση και θέλουν την νίκη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκούραστοι, επικίνδυνοι εκτός έδρας και θα επιδιώξουν το μεγάλο διπλό που θα τους φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη γι' αυτούς τετράδα. Θα καταφέρει η Βόλφσμπουργκ να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΒετσΦάλλεν ; ; ; Θα το γνωρίζουμε γύρω στις 21:20 του Σαββάτου . . .

Στις 21:00 το Σάββατο η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι έχουν ελπίδες ακόμα και για τετράδα ενώ η Ρεάλ θέλει μόνο νίκη και να περιμένει τις "γκέλες" των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή στις 15:30 υπάρχει ένα σπουδαίο ματς στην Αγγλία. Έβερτον - Άρσεναλ με την Έβερτον να θέλει την νίκη για να πλησιάσει τους κανονιέρηδες στον βαθμό (άρα και την τετράδα) και την Άρσεναλ να θέλει την νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου