Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ποδοσφαιρικά διλήμματα: Boca Juniors vs River Plate

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για την ακρίβεια την Τρίτη έχουμε στο blog τη στήλη ''Ποδοσφαιρικά διλήμματα'', στην οποία αναφέρουμε τα δυνατά σημεία δύο ομάδων που έχουν κόντρα μεταξύ τους και δίνουμε ''βήμα'' στο κοινό για να αποφασίσει ποια εκ των 2 προτιμάει.

Στη σημερινή ανάρτηση θα ασχοληθούμε με τους 2 ποδοσφαιρικούς τιτάνες του ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Την Μποκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ.





Η Μπόκα Τζούνιορς είναι μόλις 2η σε κατακτήσεις του Κόπα Λιμπερταδόρες (πρώτη η Ιντεπεντιέντε), της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ν. Αμερικής (όπως έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ), μετρώντας 6 κατακτήσεις.
Πόντος: Μπόκα


Η Ρίβερ Πλέιτ είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αργεντινή, έχοντας στην τροπαιοθήκη της 35.
Πόντος: Ρίβερ


Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η ομάδα που ανέδειξε τον τεράστιο Αλφρέδο ντι Στέφανο, τον παίκτη που ήταν ο ηγέτης της Ρεάλ που κατέκτησε τα 5 πρώτα Τσάμπιονς Λιγκ.
Πόντος: Ρίβερ


Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η ομάδα που ανέδειξε τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον απίστευτο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Πόντος: Μπόκα


Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ίσως τους πιο εντυπωσιακούς, φανατικούς και πιστούς οπαδούς του πλανήτη. Κάθε φορά που παίζει, οι εντυπωσιακές εικόνες του ''Λα Μπομπονέρα'' ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη.
Πόντος: Μπόκα


Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η ομάδα που είχε τους περισσότερους εκπροσώπους στην εθνική Αργεντινής στο νικηφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, με 5 παίκτες (Πασαρέλα -αρχηγός-, Φιγιόλ, Αλόνσο, Ορτίθ, Λούκε).
Πόντος: Ρίβερ





Εσείς τι θα διαλέγατε ; ; ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου