Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δεν μπορείς να δίνεις την Άστον Βίλα στο 8,00

Τελευταία αγωνιστική του Μαρτίου στην Αγγλία. Στην Premier League παρακολουθούμε χωρίς αμφισβήτηση το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας με τρεις ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη.

Ο Απρίλιος μπαίνει και θα είναι ο μήνας που θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα έχει τις δυνατότητες για την κορυφή. Ας περάσουμε όμως στο στοιχηματικό κομμάτι . . .

Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόγραμμα στην Αγγλία και την Βρετανία γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως δεν μου άρεσε και την περασμένη Τρίτη. Μόνο ένα σημείο μου άρεσε πολύ.

Και δεν είναι άλλο από το διπλό της Άστον Βίλα στο 8,00 μέσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Την Άστον Βίλα την έχω δει πολλές φορές (και αυτό γιατί μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της) και είναι από τις ομάδες που μου αρέσει να κυνηγάω εκτός έδρας σε μεγάλες αποδόσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί οι "χωριάτες" είναι τρομερά δουλεμένη αλλά και δομημένη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Ο αντίπαλος (που τις περισσότερες φορές είναι αφελής και κακός αμυντικά) κάνει "κατακτητικό" παιχνίδι απέναντι στην Βίλα με συνέπεια να της αφήνει χώρους... Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Βίλα να βγάζει αμέτρητες και "φαραμακερές" αντεπιθέσεις.

Σήμερα το μεσημέρι που η Βίλα θα παίξει μέσα στο Τράφορντ με μία Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται θεωρώ ότι έχει (η Βίλα) μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αποδείξει για μία ακόμη φορά το δουλεμένο εκτός έδρας παιχνίδι της (εντός έδρας είναι άλλη ομάδα και δεν την αγγίζω στοιχηματικά. Μόνο εκτός).

Η Μαν Γιουν με προβλήματα αγωνιστικά (τραυματισμούς επιθετικά όπως του Φαν Πέρσι. Ασύνδετες γραμμές. Κακή αμυντική λειτουργία), με προβλήματα στην ψυχολογία (όλοι μουρμουρίζουν εκεί με την κακή πορεία της ομάδας), με προβλήματα στην θέση του προπονητή (ο Μόγιες μετά από κάθε αγώνα δεν ξέρει τι του ξημερώνει).

Πιστεύω ότι η "αλήτισσα" (με την ποδοσφαιρική έννοια στα εκτός έδρας ματς) Άστον Βίλα θα έχει αρκετές ευκαιρίες. Ο Μπέντεκε, ο Αγκμπονλαχόρ, ο Βέϊμαν, ο Ελ Αχμάντι (αν παίξει) θα βρουν πολλά κενά. Φυσικά, ικανή και αναγκαία συνθήκη να κρατήσουν οι "χωριάτες" αμυντικά . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 477,4 μονάδες
Κέρδη (22-3-2014): - μονάδες
Υπόλοιπο: 477,4 μονάδες

Ποντάρισμα (29-3-2014):
Μονά αποδεκτά
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Άστον Βίλα 2 (8.00) Χ 14 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 14 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 463,4 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου