Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Με πολύ ρίσκο

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αγωνιστική έρχεται στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλες τις Αγγλικές κατηγορίες που κρατούν το ενδιαφέρον των φίλων των Αγγλικών πρωταθλημάτων σε υψηλό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλά αμφίρροπα ζευγάρια και στοιχηματικά δεν είναι εύκολο να καταλήξεις κάπου. Έτσι, λοιπόν, προσωπικά θα βάλω ακόμα παραπάνω ρίσκο στο ήδη ρισκαδόρικο παιχνίδι μου στην Αγγλία . . .





Τρία σημεία θα κρατήσω σήμερα. Όλα σε μεγάλες αποδόσεις . . .

Πολύ υψηλό κρίνω το διπλό της Ντονκάστερ στο 7,00 μέσα στην Μπράϊτον. Η Μπράϊτον έχει τρία σερί παιχνίδια (εκτός και τα τρία) χωρίς νίκη. Είναι ένα αρνητικό δείγμα αυτό όσων αφορά την φόρμα της Μπράϊτον. Η Ντονκάστερ αντίθετα είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία δικά της. Έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ένα δείγμα θετικό όσων αφορά την φόρμα της αλλά και την ψυχολογία της. Με ρίσκο φυσικά κρατάω το διπλό . . .

Στην League One δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Κόλτσεστερ δίνεται στο 3,80 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρόδεραμ. Έχουν ακριβώς ίδια φόρμα (4-1-1). Στα τελευταία τρία εντός / εκτός έδρας πάλι είναι στα ίδια (2-0-1 και οι δύο). Στα συνολικά εντός / εκτός έχουν διαφορά και μάλλον γι αυτό οι μπουκ δίνουν τόσο υψηλή απόδοση στην Κόλτσεστερ. Δεν το δέχομαι όμως αυτό το επιχείρημα. Η αγωνιστική κατάσταση της Κόλτσεστερ μου δείχνει ότι το 3,80 είναι πάρα πολύ υψηλό και το κρατάω με ρίσκο . . .

Επίσης, πάρα πολύ υψηλή βρίσκω και την απόδοση του άσσου της Τρανμίρ στο 4,33 με αντίπαλο την Πρέστον. Εντάξει, η Πρέστον είναι σεβαστό μέγεθος για την κατηγορία, ικανή εκτός αλλά μην ξεχνάμε ότι τελευταία προβληματίζει (1-2-1 έχει τα στα τέσσερα τελευταία ματς). Και έχω μία Τρανμίρ η οποία είναι πάρα πολύ καλά, έχει φορμαριστεί (τρεις σερί νίκες), η ψυχολογία και η έδρας είναι με το μέρος της. Γιατί όχι στην Τρανμίρ λέω εγώ . . . Το 4,33 είναι πάρα πολύ υψηλό. Με ρίσκο το κρατάω κι αυτό . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 351,6 μονάδες
Κέρδη (1-2-2014): 63 μονάδες
Υπόλοιπο: 414,6 μονάδες
Ποντάρισμα (8-2-2014):

Μονά αποδεκτά
Μπράϊτον - Ντονκάστερ 2 (7.00) Χ 9 μονάδες
Κόλτσεστερ - Ρόδεραμ 1 (3.80) Χ 16 μονάδες
Τρανμίρ - Πρέστον 1 (4.33) Χ 14.5 μονάδες
Trixie (2-3)
Ντονκάστερ 2 (7.00) - Κόλτσεστερ 1 (3.80) - Τρανμίρ 1 (4.33). Με 5 μονάδες στις δυάδες και 2,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 17,5 μονάδες.

Συνολικό ποντάρισμα: 57 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 357,6 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου