Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το βίντεο της ημέρας (vds)

Αυτή η στήλη θα έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Κάθε φορά θα βλέπουμε μία φάση από έναν αγώνα η οποία σχετίζεται με κάποια γκάφα (κάποιο αυτογκόλ, κάποιον κακό υπολογισμό, κάποια άσχημη αντίδραση κάποιων παικτών).


Και φυσικά οι παίκτες εφόσον έχουν να κάνουν με μπάλα, όλα είναι πιθανά. Ας δούμε όμως το σημερινό βίντεο . . .





Το σημερινό βίντεο αποτελεί "τροφή για σκέψη" . . . Σε κάποιους αγώνες υπάρχουν δύο ομάδες με τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Υπάρχουν ομάδες που "φορτώνουν" με γκολ την αντίπαλη εστία, υπάρχουν όμως και ομάδες που ενώ είναι κατά πολύ καλύτερες και μπορούν να σκοράρουν πολλά γκολ δεν το κάνουν και μένουν στα λίγα (κάνοντας όπως λέγεται fair play).

Ας δούμε στο σημερινό βίντεο που βρήκαμε μία σχετική περίπτωση . . .





Ο αγώνας ήταν Αυστραλία με Αμερικανική Σαμόα. Το σκορ ήταν υπερβολικά ευρύ. Στο ερώτημα τι είναι καλό να γίνεται υπάρχει διχασμός. Άλλοι θα απαντήσουν ας κάνει η δυνατή ομάδα fair play και άλλοι ας βάλει όσα μπορεί. Προσωπικά πιστεύω ότι καλό είναι να σταματάει στα πέντε γκολ μία δυνατή ομάδα και να ροκανίζει το χρόνο μετά.

Εσείς τι πιστεύετε ; ; ; 

2 σχόλια:

  1. Η γνωμη μου ειναι η αντιθετη τζιμ. Πιστευω οτι η δυνατη ομαδα να τα δινει ολα και να βαζει οσα περισσοτερα γκολ μπορει, γιατι πολυ απλα ετσι ευχαριστει πολυ παραπανω τους οπαδους της! Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο ματς εληξε... 31-0 η 32-0 καπου εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ενα σημειι και μετα πρεπει να σταματας...εκτος και αν ειναι κανενα ντερμπι αιωνιων, οποτε πασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή