Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι ειδήσεις της ημέρας

Αρκετές ειδήσεις (όπως ήταν φυσικό άλλωστε) περιελάμβανε η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη.

Δηλώσεις προπονητών, δηλώσεις, παικτών, σκληρά μαρκαρίσματα, ενδεχόμενες απολύσεις προπονητών, ντέρμπι, εκπλήξεις . . .

Πάμε όμως να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις από την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου που έφυγε . . .






Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι (προπονητής της Μαν Σίτι) δήλωσε ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στην Γιουνάϊτεντ και ότι η Σίτι προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί . . . Μία ορθολογική δήλωση από τον προπονητή των "πολιτών" που βλέπει την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη του κιόλας χρονιά στον πάγκο της.

Στην Μίλαν, μετά την ήττα (με 4-3) από την Σασσουόλο η καρέκλα του Αλέγκρι "τρίζει επικίνδυνα". Η δήλωση του Μπερλουσκόνι ότι υπάρχει ανάγκη για μία αλλαγή αλλά και η αγανάκτηση των φίλων της ομάδας για την άσχημη πορεία της ομάδας πιθανόν να οδηγήσουν στην απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού (Αλέγκρι). Πιθανός αντικαταστάτης του, ο εκπληκτικός σκόρερ του "πρόσφατου" παρελθόντος, Φίλιπο Ιντζάγκι. Μένουν οι ανακοινώσεις (παλιά έπαιζε και το όνομα του Ζέεντορφ).

Τέλος, ο Τάτα Μαρτίνο (προπονητής Μπαρτσελόνα) μετά το τελικό 0-0 στο Καλδερόν, δήλωσε ότι όλες οι ομάδες δυσκολεύονται με την Ατλέτικο, η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα και ότι προτιμάει να είναι πρωταθλητής καλοκαιριού και όχι χειμώνα. Χέρι - χέρι λοιπόν Ατλέτικο και Μπάρτσα και από κοντά πλέον η Ρεάλ. Οι δύο "δυνατοί" πλέον βρήκαν κι' άλλο σύντροφο στην μάχη του πρωταθλητισμού και αυτό το γεγονός δίνει άλλη λάμψη στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου