Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (24-25-26-27/1/2014)

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, έχουμε μία ανάρτηση στην οποία αναφέρουμε ορισμένους αγώνες το Σαββατοκύριακο (ή Παρασκευή ή και Δευτέρα κάποιες φορές) που μας έρχεται, τους οποίους αξίζει να παρακολουθήσουμε και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυτοί αφορούν είτε ομάδες που κατάγονται από την ίδια πόλη, είτε ομάδες που αναμετρούνται και έχουν τους ίδιους βαθμολογικούς στόχους. Πάμε να δούμε τους σημαντικότερους αγώνες της επερχόμενης αγωνιστικής.





Να αναφερθεί πρώτα ότι στην Αγγλία δεν έχουμε Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και όλες οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις για το θεσμό του κυπέλλου. Επίσης, οι Γερμανοί συνεχίζουν την χειμερινή τους προετοιμασία.

Σημαντικότατος αγώνας για τη μάχη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Ιταλίας διεξάγεται την Κυριακή στις 16:00, μεταξύ της Λιβόρνο και της Σασουόλο, οι οποίες βρίσκονται στην 19η και 18η (προτελευταία και 3η από το τέλος) θέση αντίστοιχα, με διαφορά 3 βαθμών. Η Λιβόρνο φιλοδοξεί σε μία καλύτερη συνέχεια με νέο προπονητή στον πάγκο, ενώ η Σασουόλο προχώρησε σε ορισμένες ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής.

Επίσης, την Κυριακή στις 20:00, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πέραν του ότι πρόκειται για 2 ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη, την πρωτεύουσα της Ισπανίας, ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους στόχους που έχουν οι 2 ομάδες. Η Βαγιεκάνο προσπαθεί να ανέβει και να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ατλέτικο θέλει να παραμείνει ως το τέλος σε τροχιά τίτλου.

Εντυπωσιακό παιχνίδι αυτό του Σαββάτου (στις 21:45), στο Philips Stadion, στην Ολλανδία, μεταξύ της Αϊντχόφεν και της Αλκμάαρ. Οι δύο ομάδες παρότι ξεκίνησαν καλά, έχουν βρεθεί πίσω στη βαθμολογία, όντας 8η με 25 και 7η με 26 βαθμούς αντίστοιχα, και θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στα ευρωπαϊκά στρώματα της ολλανδικής βαθμολογίας.

Τέλος, σπουδαίο ματς έχουμε στη γείτονα χώρα της Ολλανδίας, το Βέλγιο, αφού αναμετρούνται οι 2 πιο ιστορικές ομάδες του βελγικού ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν είναι άλλες από την Άντερλεχτ και την Κλαμπ Μπριζ. Την Κυριακή στις 19:00 οι δύο μεγάλοι σύλλογοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ενώ είναι ισόβαθμες με 44 βαθμούς (μαζί και η Ζούλτε Βάρεγκεμ) στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την 1η Σταντάρ Λιέγης που έχει 51.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου