Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

12 λόγοι που δείχνουν ότι λατρεύεις τον Μέσι (Vds)

Συνεχίζεται η ανανέωση του μπλοκ μας με μία ακόμη νέα στήλη η οποία θα έχει περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήρα. Θα επιλέγουμε ένα θέμα (έναν παίκτη, έναν προπονητή, μία ομάδα ή τους οπαδούς μιας ομάδας) και θα αναλύουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου τους λόγους που δείχνουν ότι οι ανώνυμοι υποστηρικτές (των παικτών, των προπονητών, των ομάδων) λατρεύουν αυτούς . . .

Η αρχή λοιπόν θα γίνει από τον Μέσι . . . Και ευθύς αμέσως θα δούμε τους 1 2  λόγους που δείχνουν ότι κάποιος τον λατρεύει . . .





1) Πιστεύεις ότι ο Μέσι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει ποτέ το ποδόσφαιρο και δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν . . .

2) Θεωρείς τον Μέσι τον κύριο λόγο που η Εθνική Αργεντινής έχει μία και μοναδική ελπίδα να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στην Βραζιλία.

3) Έχεις δει το γκολ του Μέσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Χετάφε το 2007 (στο παρακάτω βίντεο) ακόμα και στον ύπνο σου (πέρα από τις 1527 φορές που το είδες στο βίντεο) και σκέφτηκες "με είχε πρήξει ο πατέρας μου και ο θείος μου με τον Μαραντόνα...Τώρα υπάρχει ο Μέσι"...




4) Ως λάτρης του Μέσι, όποτε βλέπεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο το μυαλό σου πηγαίνει στα ζελέ (των μαλλιών) . . .

5) Πανηγύρισες έντονα (σαν να έβαλε γκολ ο Μέσι) όταν κλώτσησε την μπάλα επάνω στο κοινό στο Μπερναμπέου . . .





6) Είσαι της άποψης ότι το ύψος και το σώμα δεν κάνουν τον ποδοσφαιριστή . . . Και πέρα από αυτή την ιδεολογία, το 80% που το πιστεύουν αυτό έχουν την ίδια σωματοδομή με τον Μέσι . . .

7) Δάκρυσες μαζί του, όταν τον είδες να τραυματίζεται και να κλαίει πάνω στο φορείο στο ματς με την Ατλέτικο την σαιζόν 2010-2011 . . .




8) Κάποια στιγμή της ζωής σου και ενώ υπήρξες ποδοσφαιριστής, άφησες ή δοκίμασες να αφήσεις τα μαλλιά σου καρέ όπως ο Μέσι τα είχε παλιά . . .

9) Όταν κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο για τον Μέσι (που έγραψε γνωστός συγγραφέας) πέρα ότι το διάβασες σε μία μέρα, όταν το αγόρασες αισθανόσουν ότι κρατούσες στα χέρια σου διαμάντι . . .

10) Δεν θεωρείς τον Κριστιάνο τον πιο αχώνευτο αντίπαλο του Μέσι, αλλά τον Πέπε . . . Γι' αυτό και όταν τον έριξε κάτω στο Κάμπ Νου στις 25-1-2012, σ' άκουσε όλη η γειτονιά σου (εδώ άκουσε εμένα που δεν λατρεύω τον Μέσι)..






11) Αν είσαι άντρας, είσαι "φρέσκος πατέρας" και έχεις γιο και ταυτόχρονα είσαι ποδοσφαιρόφιλος δεν υπάρχει περίπτωση να μην είπες την φράση "Μέσι θα γίνει ο γιος μου". . 

12) Και τελευταίο και κορυφαίο . . . Αν είσαι γυναίκα βλέπεις στο πρόσωπο του Μέσι τον μικρό σου αδερφό . . .


2 σχόλια:

  1. χαχα, ωραιο το αρθρο σου .βρισκω καποιες ομοιοτητες με μερικους γνωστους μου.

    Βεβαια εγω ανοικω στο αλλο ακρο και δηλωνω ανοικτα την υποστηριξη μου στον ΠΕΠΕ !!! (:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος έχει κι άλλο λόγο ας τον γράψει...

    Εγώ αυτούς τους 12 βρήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή