Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Jimlaw: Με τέσσερα διπλά

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα στην Αγγλία αυτή την αγωνιστική. Μία αγωνιστική που περιλαμβάνεται στην εορταστική περίοδο. Όλες οι Αγγλικές κατηγορίες βρίσκονται στις επάλξεις.

Συνεχόμενες αγωνιστικές λοιπόν αυτή την περίοδο για τους Άγγλους. Πράγμα το οποίο σημαίνει και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Το σκεπτικό μας καλό θα είναι να έχει αρκετή δόση πονηριάς γιατί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό διάστημα, αρκετές ομάδες δεν θα έχουν την δυνατότητα να τα δώσουν όλα.

Προχωράω στις επιλογές μου για την αγωνιστική της Πέμπτης (boxing day) . . .





Από το Championship κρατάω το διπλό της Λίντς στο 2,87 μέσα στην Μπλάκπουλ. Η Λίντς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι η αντίπαλός της. Η Λίντς είναι αποτελεσματική εκτός έδρας (έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας), είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια και γενικότερα δείχνει μία σοβαρότητα φέτος. Η Μπλάκπουλ μετράει τέσσερις σερί ήττες. Τι άλλο να δούμε για να καταλάβουμε ότι δεν είναι καλά . . . Ότι είναι σε άσχημη κατάσταση . . . Κρατάω το διπλό της Λίντς.

Επίσης, κρατάω το διπλό της Ρέντινγκ στο 5,00 μέσα στην Λέστερ. Σ' αυτή την επιλογή μου ρόλο έπαιξε κυρίως η εκτός έδρας παρουσία της Ρέντινγκ στα εκτός έδρας παιχνίδια της, τελευταία. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς. Η Λέστερ, είναι σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση τελευταία. Τα τελευταία χρόνια η Ρέντινγκ έχει και τρία διπλά σε ισάριθμα παιχνίδια εκεί πέρα. Το 5άρι είναι πολύ μεγάλο και δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυσκολίες του αγώνα. Κάπου στο 3,50 περίμενα το διπλό.

Από την League One κρατάω το διπλό της Μίλτον Κέϊνς Ντονς στο 2,90 μέσα στην Κρόουλι. Την Μίλτον την κόντραρα το περασμένο Σάββατο (πόνταρα διπλό την Πορτ Βέϊλ αν θυμάστε) και έχασα (3-0 κέρδισε η Μίλτον). Η Μίλτον, μετράει δύο σερί νίκες οι οποίες συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις. Στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία και ψάχνει ένα σερί νικών για να ανέβει βαθμολογικά. Η Κρόουλι είναι μία μετριότητα. Σε όλα τα επίπεδα. Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες εντός έδρας. Πιστεύω η ανεβασμένη Μίλτον έχει τύχες για την νίκη.

Επίσης, κρατάω το διπλό της Γουόλσολ στο 2,87 μέσα στην Μπρίστολ Σίτι. Η Γουόλσολ είναι καλά (3-2-1 απολογισμό) ενώ η Μπρίστολ Σίτι χάλια (0-3-3 απολογισμό). Η Γουόλσολ δεν χάνει στα τελευταία τρία εκτός έδρας (1-2-0), την ίδια ώρα που η Μπρίστολ Σίτι δεν κερδίζει στα τρία τελευταία (0-1-2). Η Γουόλσολ, έχει συνολικό απολογισμό εκτός 5-4-2, την ίδια ώρα που η Μπρίστολ Σίτι έχει συνολικό απολογισμό εντός 1-5-5. Κάπου στο 2,40 περίμενα το διπλό και το βρήκα 2,70.... Το κρατάω.

Βλέπω και το διπλό της Σκάνθορπ, αλλά δεν θέλω να την ποντάρω επειδή το προηγούμενο Σάββατο με πρόδωσε στο 97ο λεπτό, όταν και ισοφαρίστηκε  από την Γουίκομ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 503,73 μονάδες
Κέρδη (20-12-2013): 75,25 μονάδες
Υπόλοιπο: 578,98 μονάδες
Ποντάρισμα (26-12-2013):

Μονά αποδεκτά
Λέστερ - Ρέντινγκ 2 (5.00) Χ 13 μονάδες
Trixie (2-3): Λίντς 2 (2.87) - Μίλτον Κέϊνς 2 (2.90) - Γουόλσολ 2 (2.87). Με 13 μονάδες στις δυάδες και 6,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 45,5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 58,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 520,48 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου