Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Με ισοπαλίες στη Γαλλία

Ασταμάτητη η αγωνιστική δράση στην Γαλλία. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε 8-9 μέρες για όλες τις ομάδες. Έπαιξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπαιξαν μεσοβδόμαδα και παίζουν και τώρα. Εξαντλητικό το πρόγραμμα.

Και σ' αυτές τις περιπτώσεις και μιας που μιλάμε για Γαλλία, μιας που ταιριάζουν και τα ζευγάρια, σκέφτομαι να κυνηγήσω μερικές ισοπαλίες . . .





Στις μεσοβδόμαδες επιλογές μας πιάσαμε το μεγάλο διπλό της Λοριάν μέσα στην Μονπελιέ στο 4,35. Φυσικά χάθηκαν οι μικρές αποδόσεις των γκολ γκολ αλλά μου αρκεί το μεγάλο σημείο.

Περνάω στις επιλογές μου για αυτή την αγωνιστική από την Γαλλία . . . Όπως ανέφερα θα κυνηγήσω μερικές ισοπαλίες σε ένα σύστημα. Αυτές οι ισοπαλίες θα είναι στα εξής παιχνίδια:

Βαλενσιέν - Γκινγκάμπ . . . Και οι δυο δυσκολεύονται στην παραγωγή γκολ. Η μία εντός και η άλλη εκτός έδρας. Κλειστά σκορ φέρνουν και οι δύο ομάδες. Θα υπάρχει και η κούραση των τριών σερί αγώνων. Κρατάω την ισοπαλία.

Λοριάν - Ρεν . . . Η Λοριάν έχει τρεις σερί νίκες. Και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Ρεν είναι ανταγωνιστική αλλά της λείπει η σταθερότητα για το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι η Λοριάν "έπιασε" ταβάνι στην φόρμα της. Κρατάω και εδώ την ισοπαλία.

Μπορντό - Λίλ . . . Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και οι δύο. Πολύ καλή αμυντικά η Λίλ, αρκετά καλή στα τελευταία τρία ματς και η Μπορντό. Η ισοπαλία είναι πιθανό αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει, υπάρχει και κούραση από τα συνεχόμενα ματς, η Μπορντό έχει ταξίδι στο Ισραήλ μέσα στην εβδομάδα. Κρατάω την ισοπαλία.

Τουλούζ - Μονπελιέ . . . Και εδώ βολεύει η ισοπαλία αν λάβουμε υπόψιν μας το τάιμινγκ. Κρατιούνται και οι δύο σε απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού. Μέτριες και οι δύο σε απόδοση τελευταία. Κρατάω την ισοπαλία και εδώ.

Αυτές τις ισοπαλίες βλέπω . . . Φυσικά οι ισοπαλίες δεν είναι και φερέγγυο στοίχημα. Είναι καθαρά θέμα τύχης.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 866,61 μονάδες
Κέρδη (4-12-2013): 60,9 μονάδες
Υπόλοιπο: 927,51 μονάδες
Ποντάρισμα (7-12-2013):

Yankee (2-3-4): Βαλενσιέν Χ (3.10) - Λοριάν Χ (3.20) - Τουλούζ Χ (3.30) - Μπορντό Χ (3.00). Με 4 μονάδες τις δυάδες, 2 μονάδες τις τριάδες και 1 μονάδα την τετράδα. Σύνολο: 33 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 33 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  894,51 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου