Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Επιλογές διημέρου

Στην Γαλλία την περασμένη αγωνιστική κάναμε το 4 στα 4 στις επιλογές που προτείναμε και ανεβήκαμε . . . Αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Ακολουθούν οι γιορτές και στην συνέχεια οι αγώνες Κυπέλλου στις αρχές Γενάρη. Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 10-11 και 12 Γενάρη . . .

Αυτή την αγωνιστική υπάρχουν επιλογές διημέρου. Μάλιστα, θα έλεγα ότι κάποια σημεία των αγώνων της Κυριακής μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τους αγώνες του Σαββάτου . . .





Το σημείο που μου αρέσει αρκετά στην Γαλλία αυτή την αγωνιστική και αδυνατώ να καταλάβω γιατί δίνεται τόσο ψηλά (σε απόδοση) είναι το διπλό της Μπορντό στο 4,00 μέσα στην Μαρσέϊγ . . . Η Μπορντό μετράει τέσσερις σερί νίκες. Είναι φορμαρισμένη δηλαδή. Στο αγωνιστικό ανέβασμα αυτό που έχει έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ (στα τέσσερα τελευταία ματς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ δηλαδή).

Από την άλλη η Μαρσέϊγ είναι μέτρια αγωνιστικά. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς και μάλιστα έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία. Επίσης, η Μαρσέϊγ είναι ομάδα που εντός έδρας είναι ή του ύψους ή του βάθους. Έχει απολογισμό 4-0-4 εντός έδρας . . . Δεν είναι σταθερή δηλαδή . . . Πιστεύω ότι με βάση αυτό το δεδομένο και σε συνδυασμό με το αγωνιστικό ανέβασμα της Μπορντό τελευταία αξίζει το διπλό του 4,00 . . .

Επίσης, κρατάω το γκολ γκολ στο 2,00 σ' αυτήν την αναμέτρηση (Μαρσέϊγ - Μπορντό) αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν σε κάθε αγώνα τους (εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) και μάλιστα δέχονται και γκολ. Οπότε με βάση την πρόβλεψη μου για διπλό και για γκολ γκολ το βλέπω γύρω στο ακριβές σκορ 1-2 αυτό το ματς . . .

Μία ακόμη επιλογή είναι και το γκολ γκολ στον αγώνα της Λοριάν με την Λυών στο 1,83 το απόγευμα της Κυριακής . . . Η Λοριάν είναι σε τρομερό ανέβασμα (πέντε σερί νίκες). Η Λυών με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Παρί έχει σκοράρει σε όλα τα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι ομάδα που έχει την εύκολη φάση εκτός έδρας και ταυτόχρονα όμως την δέχεται και εύκολα επειδή είναι ευάλωτη αμυντικά. Κρατάω το γκολ γκολ εδώ . . .

Ως απόδοση επίσης μου αρέσει και το γκολ γκολ στο ζευγάρι Σεντ Ετιέν - Ναντ στο 2,20 . . . Η Σεντ Ετιέν εντός έδρας και σκοράρει και δέχεται γκολ . . . Όσοι έχετε εικόνα καταλαβαίνεται τι εννοώ . . . Όσοι δεν έχετε εικόνα αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά της εντός έδρας. Σε έξι από τα οκτώ μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια της έχει δεχτεί και έχει πετύχει γκολ. Και η Ναντ σε επτά από τα εννιά εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι τώρα έχει σκοράρει. . .  Και μάλιστα σε δύσκολες έδρες (Μπορντό, Ρεν) . . .

Τέλος, θα κρατήσω και ένα ειδικό στοίχημα και από το Βέλγιο. Είναι το No Goal στην αναμέτρηση Μπέβερεν - Λίρς στο 1,83 . . . Η Μπέβερεν εντός έδρας σε εννέα αγώνες έχει επτά no goal. Σκοράρει με το σταγονόμετρο εντός έδρας (4 γκολ σε εννέα ματς) και δέχεται και δύσκολα. Η Λίρς και αυτή σκοράρει πολύ δύσκολα εκτός έδρας (έχει πετύχει 6 γκολ σε 10 ματς εκτός) αλλά δέχεται πολλά. Πιστεύω ότι βάση αριθμών θα σπάσουμε την μίνι παράδοση των γκολ γκολ στα τελευταία μεταξύ τους ματς . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 899,43 μονάδες
Κέρδη (14-12-2013): 122,46 μονάδες
Υπόλοιπο: 1021,89 μονάδες
Ποντάρισμα (21-12-2013):

Μονά αποδεκτά
Μαρσέϊγ - Μπορντό 2 (4.00) Χ 17 μονάδες
Δυάδα 1: Μπορντό γκολ γκολ - Λυών γκολ γκολ (3.66) Χ 16 μονάδες
Δυάδα 2: Σεντ Ετιέν γκολ γκολ - Μπέβερεν No Goal (4.03) Χ 13 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 46 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 975,89 μονάδες

2 σχόλια:

  1. και αυτή την εβδομάδα η Γαλλία έδωσε καλό μπερντε, περιμένουμε κ το boxing day της Αγγλίας για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε η Γαλλία καλά μας πάει...

    Το θέμα είναι η αγαπημένη μου Αγγλία μας κάνει κόνκξες..χαχαχα

    Και να φανταστείς πριν 10 μερες στις καθυστερήσεις έχασα ταμείο 855 μονάδων...

    Θα τα δώσει όμως... Θα επιμείνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή