Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικές στιγμές (video)

Η εθνική μας ομάδα πήρε την πρόκριση τελικά και θα βρεθεί στην Βραζιλία για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου , το μουντιάλ. Το γκολ του Μητρογλου έσβησε τις όποιες ελπίδες των Ρουμάνων (οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πολύ ''λίγοι'' σαν ομάδα και σαν λαός για να γιουχάρουν τον εθνικό μας ύμνο!).

Σήμερα λοιπόν θα δούμε γκολ και στιγμιότυπα από μουντιάλ , fair play vs Έλληνα οπαδό και βίντεο για...όσκαρ.



Το μυαλό μας είναι λοιπόν στην... Βραζιλία , μετά την πρόκριση της εθνικής μας , που θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη διοργάνωση. Ας θυμηθούμε λοιπόν τα ωραιότερα γκολ από το προηγούμενο μουντιάλ , αυτό του 2010 :


Βέβαια κάθε μεγάλη διοργάνωση έχει και άσχημες στιγμές. Το 2006 στο παιχνίδι Πορτογαλία - Ολλανδία ο διαιτητής Ιβάνοφ έδειξε 16 κίτρινες και 4 κόκκινες κάρτες !!!


Για να αλλάξουμε θέμα τώρα , παρακάτω είναι είναι ένα βίντεο- ορισμός του fair play από τον Κλόσε. Στον αγώνα Νάπολι-Λάτσιο σκόραρε χρησιμοποιώντας το χέρι του , μετά από κόρνερ. Ο διαιτητής δεν το είδε αλλά ο  Κλόσε το παραδέχτηκε και έτσι ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Ευχή όλων μας να δούμε ανάλογα πράγματα και στην Ελλάδα...


...αλλά που τέτοια τύχη εδώ πέρα. Συνήθως βλέπουμε κάτι τέτοια :


Και αφού θαυμάσαμε τον ελληνάρα οπαδό , θα κλείσουμε με ένα χιουμοριστικό βίντεο που μας δείχνει πως θα κερδίσουμε εύκολα φάουλ , όπως ο Ρονάλντο , ο Τζό και ο Τζιλαρντίνο :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου