Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Jimlaw: Χαλαρά στην Βρετανία


Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Βρετανία. Υπάρχουν πολλοί αγώνες Κυπέλλου στην Αγγλία. Παρόλα αυτά υπάρχει φουλ αγωνιστική δραστηριότητα στην Premier League, Championship καθώς επίσης και σε ολόκληρη την Σκωτία.

Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με τους αγώνες Κυπέλλου στην Αγγλία. Θα ασχοληθώ μόνο με τους αγώνες των πρωταθλημάτων στην Βρετανία.

Περνάω στις επιλογές μου . . .

Πρώτη μου επιλογή στο Championship της Σκωτίας το διπλό της Νταμπάρτον στο 3,60 μέσα στην Μόρτον. Το στοιχείο που με έσπρωξε στην επιλογή του διπλού ήταν η εκτός έδρας παρουσία της Νταμπάρτον τελευταία. Μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας τελευταία. Η Μόρτον, κέρδισε την πρώτη αγωνιστική και από τότε δεν έχει κερδίσει. Σε 10 αγώνες από τότε μετράει τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Πάρα πολύ κακή. Η δυνατή εκτός έδρας Νταμπάρτον είναι επιλογή μου στο 3,60.

Δεύτερη επιλογή μου από την δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας είναι το διπλό της Αννάν Αθλέτικ στο 2,50 μέσα στην Άλμπιον Ρόβερς. Η Αννάν είναι σε αρκετά καλή φάση καθώς μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και συν τοις άλλοις μετράει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας. Είναι αποτελεσματική εκτός έδρας, δηλαδή. Η Άλμπιον Ρόβερς είναι χωρίς νίκη για τέσσερα ματς (απολογισμός 0-2-2) και εντός έδρας έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία δηλαδή για τις δύο ομάδες. Κρατάω το διπλό του 2,50...

Τέλος, κρατάω το διπλό της Σέφιλντ Γουέν στο 4,10 μέσα στην Ντέρμπι για το Championship της Αγγλίας. Η Σέφιλντ Γουέν, το περιτριγυρίζει το διπλό. Έχει τρεις σερί ισοπαλίες εκτός έδρας. Και συνολικά μέχρι τώρα στα εκτός έδρας 0-5-2... Η Ντέρμπι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δεν είναι σταθερή ομάδα. Σε επτά ματς εντός έχει μόλις μία νίκη (1-3-3 σύνολο μέχρι τώρα). Πιστεύω ότι η Σέφιλντ θα κάνει νίκη εκτός. Το περιτριγυρίζει το διπλό.. Μέσα στην Ντέρμπι που και ασταθής ομάδα είναι και έδρα καλή δεν έχει είναι πιθανό ένα διπλό... Ένα διπλό που πληρώνει και 4,20...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 543,85 μονάδες
Κέρδη (2-11-2013): -
Υπόλοιπο: 543,85 μονάδες
Ποντάρισμα (9-11-2013):

Trixie (2-3): Νταμπάρτον 2 (3.60) - Αννάν Αθλέτικ 2 (2.50) - Σέφιλντ Γουέν 2 (4.10). Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 35 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 35 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  508,85 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου