Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Geobet: φιλικό (;) στο Ανοέτα....... ψάχνει σφαίρες η Αλκορκον.

Απ' όλα είχε η εμβόλιμη μεσοβδομαδιάτικα..... Εσπανιόλ στο 0 και να μην κερδίζει την Μάλαγα, παραλίγο επική ανατροπή της Βαγιαδολίδ επί της Σοσιεδάδ απο 0-2 σε 2-2 με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά και παιχνίδι στην ..... πισίνα με Ρεάλ και Σεβίλλη να σταματάνε μόνο στα ...10! Μαντήλι ..... Καλαματιανό, και όχι για χορό, πλέον κουνάνε στο Τζούκιτς μετά και τη νέα ήττα της Βαλένθια εντός απο την Αλμερία με 1-2 ενώ πιο αναμενόμενο (όχι βάσει αποδόσεων) ήτανε και το Χ2 της Χετάφε στην Βιγιρεάλ με το τελικό 0-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις...




Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα συνεχίσανε νικηφόρα, ενώ και η Έλτσε το έκανε το δάγκωμά της μέσα στο Σαν Μαμές....2-2 με την Μπιλμπάο.

Συνοπτικά και για απόψε οι προτάσεις μου:

Σοσιεδάδ - Οσασούνα: Σώθηκε η παρτίδα στο 91' με τον Μπράβο να απεκρούει το πέναλτι και να κρατάει τελικά το βαθμό της ισοπαλίας για την Σοσιεδάδ κι ενώ το παιχνίδι μέχρι το 75' ήτανε 0-2. Η Οσασούνα απο την άλλη καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Ράγιο με το εντός έδρας 3-1 και πλέον βρίσκεται έστω και προσωρινά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Σούμα: Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ακούγεται οτι οι 2 σύλλογοι διατηρούν αρκετά φιλικές σχέσεις σενάριο βέβαια που παίζει κατά καιρούς σε διάφορα πρωταθλήματα. Εγώ πάλι θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στο 2,00 προκειμένου να καλύψουμε τα σενάρια του 1-1 και 2-1. Ο μόνος φόβος είναι κάποιο σβηστό 0-0, ενώ το να ξεφύγει το σκορ ενόψει Champions League (Με την Μάνστεστερ εντός) το κόβω λίγο δύσκολο.



Σεβίλλη - Θέλτα: Βαριά ήττα απο την Ρεάλ με 7-3, με την Σεβίλλη όμως να το παλεύει αφού στο ημίχρονο απο 3-0 έγινε το 3-2. Έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά αυτή δεν ήρθε με αποτέλεσμα στην εξέλιξητης φάσης να γίνει το 4-2 και να φέρει έτσι και το τελικό σκορ. Η Θέλτα είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το πάλεψε και αυτή με την σειρά της με το 2-0 να γίνεται με ενα τυχερό γκολ αφού μετά το δοκάρι η μπάλα βρήκε στην πλάτη τον τερματοφύλακά της Γιοέλ και κατέληψε μοιραία στα δίχτυα.

Σούμα: Over 2,5 στο 1,72 χωρίς πολλά πολλά, αξίζει πάντως κι ένα ποντάρισμα στον "Combo" Νίκη Σεβίλλης / over 2,5 στο 2,25.



Λας Πάλμας - Αλκορκον: Πολύ καλή η Λας Πάλμας πέρασε απο την έδρα της Χιχόν με 2-3. Προηγήθηκε νωρίς με το 0-2 να διαμορφώνεται στο 22'. Η Χιχόν απάντησε και το ημίχρονο έληξε 2-2. Απο εκεί και πέρα η ρουλέτα έδειξε στο 86' Λας Πάλμας. Η Αλκορκον παραμένει για τέταρτο ματς άσφαιρη αφού και στο τελευταίο της ήρθε 0-0 με την Χιρόνα εντός έδρας. Παρ'όλο που είχε καλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε τελικά να παραβιάσει την εστία της αντιπάλου.

Σούμα: Μπορούν να βγάλουνε τον 1 στο 2,00 οι νησιώτες αφού βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Σε περίπτωση που ξυπνήσει και η Αλκορκον καλό και το over 2,5....



Φιλική Συμβουλή: Ωραίο το Χ2 της Βαγιαδολίδ αλλά και το goal/goal της Βαγιεκάνο με την Ρεάλ. Απο' κει και πέρα θα έπαιζα και τον άσσο την Νουμάνθια με την Μπαρτσελόνα Β' αλλά τώρα τελευταία έχει ροπή προς τα Χ. Μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα η Λόυγκο απο την Μαγιόρκα, στο under με 2-3 γκολ το παιχνίδι ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Σαραγόσα.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 840 μονάδες
Ποντάρισμα (02/11/2013): 

Τριάδα: Σοσιεδάδ - Οσασούνα                             2-3 goal (2,00)
              Σεβίλλη - Θέλτα                                        over 2,5 (1,72)
              Λας Πάλμας - Αλκορκον                          1 (2,00)

Συνολική απόδοση :6,88 Χ 10 Μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 830 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου