Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Με δύο δυάδες ειδικών στοιχημάτων

Συνέχεια στα πρωταθλήματα Γαλλίας και Βελγίου αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την διακοπή για τα μπαράζ των Εθνικών ομάδων. Από δω και μπρος και μέχρι τις γιορτές του Δεκεμβρίου δεν θα υπάρχουν διακοπές. Οπότε θα έχουμε μία πιο σαφή φόρμα για τις ομάδες.

Γιατί όπως και να το κάνουμε οι διακοπές πάντα φρενάρουν τις φόρμες των ομάδων...

Ας περάσουμε στις επιλογές μας γι' αυτή την αγωνιστική . . .





Ξεκινάω με την Γαλλία, εδώ που έχω δύο επιλογές . . .

Πρώτη επιλογή μου το goal goal στον αγώνα Εβιάν - Λοριάν σε απόδοση 1,83. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα παιχνίδια τους. Η Λοριάν παρόλο που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα εκτός έδρας παιχνίδια, κατάφερε να σκοράρει στα δύο από τα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Δεύτερη επιλογή μου το goal goal στην αναμέτρηση Ρεν - Μπορντό στο 1,80. Και εδώ οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους. Και οι δύο ομάδες, δίνουν την εντύπωση ότι όσο καλές αμυντικές λειτουργίες έχουν οι αντίπαλοι τους, ένα γκολ θα το πετύχουν. Επίσης, θα το δεχτούν κιόλας. Το goal goal και το ακριβές σκορ 1-1 (έμπνευση είναι αυτό) είναι επιλογές.

Και περνάω στο Βέλγιο.... Και εδώ έχω δύο επιλογές... Και μάλιστα δύο ειδικών στοιχημάτων και εδώ . . .

Πρώτη επιλογή το No goal στον αγώνα Σαρλερουά - Άντερλεχτ σε απόδοση 2,00. Η Άντερλεχτ πριν την διακοπή για τα μπαράζ των Εθνικών, φάνηκε να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Σημείωσε τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στα εκτός έδρας, στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ. Επίσης, η παράδοση για τον αγώνα λέει τέσσερα σερί no goal... Κρατάω το no goal λοιπόν...

Δεύτερη επιλογή είναι πάλι το No goal στον αγώνα Σέρκλ Μπριζ - Λίρς στο 1,91. Εδώ σκέφτηκα και τον άσσο αλλά κατέληξα στο ειδικό στοίχημα. Η Λίρς έχει τρεις σερί εκτός έδρας ήττες χωρίς να πετύχει γκολ. Μετράει δηλαδή τρία σερί no goal... Η Σερκλ Μπριζ, έχει τρεις σερί νίκες, δύο εκ των οποίων ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ... Η παράδοση στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους είναι no goal... Γιατί όχι και τώρα ; ; ;

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 970,61 μονάδες
Κέρδη (9-11-2013): -
Υπόλοιπο: 970,61 μονάδες
Ποντάρισμα (23-11-2013):
Δυάδα 1: Εβιάν Goal Goal - Ρεν Goal Goal (3.29) X 18,5 μονάδες
Δυάδα 2: Άντερλεχτ No Goal - Σέρκλ Μπριζ No Goal (3.82) Χ 16 μονάδες
Τετράδα
Εβιάν Goal Goal - Ρεν Goal Goal - Άντερλεχτ No Goal - Σέρκλ Μπριζ No Goal (12,58) Χ 5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 39,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 931,11 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου