Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Top 5 ταλέντα και οι υποψήφιοι Golden Boy award 2013

Ανακοινώθηκαν ο 40 υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για την ανάδειξη του Golden Boy της χρονιάς (καλύτερος νεαρός παίκτης της χρονιάς) για το 2013.

Παρακάτω θα αναφέρω (καθαρά προσωπική άποψη) ποιοι θεωρώ ότι είναι τα 5 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη αυτή τη στιγμή και θα δούμε και τους 40 υποψήφιους ονομαστικά.



5. Ματέο Κόβασιτς

Ο Κροάτης κεντρικός χαφ της Ίντερ είναι ένας άκρως ολοκληρωμένος χαφ. Κρατάει υπέροχα τη μπάλα, μοιράζει παιχνίδι και βοηθάει αμυντικά, θυμίζοντας σε πολλά τον Πίρλο αλλά και τον συμπατριώτη του Μόντριτς.





4. Τζούλιαν Ντράξλερ

Ταχύτατος, βιρτουόζος, με πολύ καλό πόδι, καλή τεχνική και πολύ παθιασμένος για τη φανέλα, ο Ντράξλερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Σάλκε, έχει απορρίψει πάρα πολλές προτάσεις και αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου.




3. Ραφαέλ Βαράν

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, παρόλο που είναι 21 χρονών, παίζει με ωριμότητα 35άρη. Ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια, με πολύ αποτελεσματικά τάκλιν, δυνατός στον αέρα, και έχει ήδη παίξει σε 2 κλάσικο (στο 1 μάλιστα σκόραρε). Η Ρεάλ έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον Γάλλο στόπερ.




2. Ρομέλου Λουκάκου

Ένας ολοκληρωμένος επιθετικός, με πολύ καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα, εξαιρετική σωματοδομή, δύναμη, τεχνικό πόδι, και ένστικτο του σκόρερ. Με άλλα λόγια, μία κλωνοποίηση του Ντρογκμπά, όσο ιερόσυλο κι αν ακούγεται. Η Τσέλσι από του χρόνου πρέπει να του δώσει φανέλα βασικού.




1. Πολ Πογκμπά

Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Φέργκιουσον στη Μαν Γιουν ήταν το ότι άφησε τον Πογκμπά να φύγει. Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον παικταρά. Στα 20 του χρόνια έχει καθιερωθεί βασικότατος στη Γιούβε, της οποίας αποτελεί το κλειδί. Τρεχαντήρι, δυνατός στον αέρα και στο έδαφος, με εξαιρετικό πόδι και πολύ καλή έκρηξη. Ο ορισμός του σύγχρονου κεντρικού χαφ.






Οι 40 υποψήφιοι για το Golden Boy 2013

Ρίτσμοντ Μποάκιε, Μπρουμά, Εμρέ Τσαν, Τζούλιαν Ντράξλερ, Γιακίν Φερέιρα Καράσκο, Σεμπαστιάν Κριστόφορο, Λούκας Ντιν, Βίκτορ Φίσερ, Φρεντ, Σέρτζε Γκνάμπρι, Μάουρο Ικάρντι, Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, Αντνάν Γιανουζάι, Χεσέ Ροδρίγκεζ, Ζοφρουά Κοντογκμπιά, Ματέο Κόβασιτς, Ντιέγκο Λασάλτ, Νίκο Λόπεζ, Ρομέλου Λουκάκου, Άνταμ Μάχερ, Λάζαρ Μάρκοβιτς, Μαρκίνιος, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Ματέγια Νάστασιτς, Μπαγιέ Νιανγκ, Κένεθ Ομέρουο, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Μπράιαν Περέα, Πολ Πογκμπά, Χουάν Φερνάντο Κιντέρο, Γιόζιπ Ραντόσεβιτς, Ραφίνια, Άντε Ρέμπιτς, Γιάγια Σανογκό, Φλοριάν Τοβάν, Τιάγκο Ιλόρι, Όλιβερ Τόρες, Ραφαέλ Βαράν, Τόνι Βίλιενα, Βιτίνιο.

Όπως καταλαβαίνετε, η μάχη αναμένεται σκληρή, με τόσες ταλεντάρες μαζεμένες!




Βίντεο









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου