Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Premier League: Match Preview 19-20/10/2013

Καλημέρα και Καλό ΣΚ σε όλους! Μετά από αρκετό καιρό πήγαμε ταμείο αφού πέρασε η τριάδα μας! Ωστόσο, δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα πέσαμε πάνω στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών της Βραζιλίας, οπότε θα περιμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά από αυτήν.

Τα συναισθήματα για τους Άγγλους ήταν ανάμεικτα: από τη μια, είχαν τη χαρά της πρόκρισης στο Μουντιάλ, απευθείας και χωρίς μπαράζ. Από την άλλη, είχαμε την γκάφα ολκής του Χόγκσον να αναφερθεί στον Τάουσεντ, χρησιμοποιώντας την έκφραση "feed the monkey"! Το τι επακολούθησε δε λέγεται.

Οι περισσότεροι προσπαθούν να τον καλύψουν, λέγοντας ότι ήταν μια ατυχής συγκυρία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που εμφανίζονται προβληματισμένοι, αφού θεωρούν ότι ο προπονητής της Εθνικής τους ομάδας, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός με τις εκφράσεις του και τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί. Τέλος πάντων, μεγάλο θέμα... Ας το αφήσουμε και πάμε να ασχοληθούμε με το στοίχημα που μας ενδιαφέρει περισσότερο!

Η πλειοψηφία των αγώνων θα διεξαχθούν το Σάββατο (ωραία μια και έχω ρεπό, θα προσπαθήσω να δω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ!). Από εκεί και πέρα έχουμε μόλις 2 αγώνες συνολικά (Κυριακή και Δευτέρα). 

Σάββατο 19/10/2013
14:45 Newcastle United - Liverpool
17:00 Arsenal - Norwich City
          Chelsea - Cardiff City
          Everton - Hull City
          Manchester United - Southampton 
          Stoke City - West Bromwich Albion
          Swansea City - Sunderland
17:30 West Ham United - Manchester City 
Κυριακή 20/10/2013
18:00 Aston Villa - Tottenham Hotspur
Δευτέρα 21/10/2013
22:00 Crystal Palace - Fulham     

Ας δούμε τα παιχνίδια ένα - ένα...


Τι μπορεί να πει κανείς για την Newcastle; Από τις πιο ανισόρροπες ομάδες της Premier, μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας - μέχρι και τις πρωτοκλασάτες, αλλά από την άλλη μπορεί να σε στείλει στον κουβά εντός έδρας με την τελευταία ομάδα...

Από την άλλη η Liverpool φέτος επιδεικνύει μια σχετική σταθερότητα, μέχρι να αρχίσει τις γκέλες... 

Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν υποχρεωτικά έπρεπε να ποντάρω κάτι θα ήταν στην ισοπαλία. Δε θα είναι κακό αποτέλεσμα για την Liverpool. To 1.73 στο διπλό δεν αξίζει (θεωρώ προσωπικά)...


Άσος και 2-0...

Το 1.20 παρόλα αυτά δεν αξίζει να το ποντάρει κάποιος.


Το 1.18 χάρισμα στον ΟΠΑΠ... Άσος και 3-0, αλλά...



Αν και μικρός άσος, θα τον κρατήσουμε. 1.40. Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας των δύο ομάδων είναι εμφανής και θα φανεί πιστεύω και μέσα στο γήπεδο. Μπορεί μέχρι στιγμής η Hull να τα πηγαίνει εξαιρετικά (δεδομένων των συνθηκών), αλλά μέσα στο Liverpool δε νομίζω να έχουν τύχη. Η Everton μετά την ήττα από Man. City θέλει να επανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να ανακάμψει και βαθμολογικά. Η Hull έχει τα περιθώρια να βρει αλλού τους βαθμούς για σωτηρία.



To δεύτερο 1.40 του κουπονιού δε θα το επιλέξω. Τη Southampton τη σέβομαι πολύ ως ομάδα, μου αρέσει πολύ, παρόλο που θεωρώ ότι θα χάσει δύσκολα. Με τη United όλοι βγάζουν γέλιο στο νησί, αφού η πορεία τους δε θυμίζει σε τίποτα την πορεία που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία 20 χρόνια.



Εδώ θα πάμε με το σπάσιμο. 2.80 για διπλό, μου φαίνεται μια χαρά. Δεν εκτιμώ καθόλου τον προπονητή Hughes, το ξέρετε ήδη από πέρυσι (υπεύθυνος για τον υποβιβασμό της QPR), και θεωρώ ότι η Stoke θα κινδυνεύσει και μάλλον θα αλλάξει και προπονητή μέσα στην χρονιά. Η Albion μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον πατάει καλά και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. 

Τρεις σερί ήττες για την Stoke, από την άλλη η ομάδα του Steve Clarke βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, σκοράρει πλέον πιο εύκολα, και είναι αήττητη εκτός. Ο Amalfitano φαίνεται ότι είναι καλός παίκτης, και ήταν λάθος του Ολυμπιακού που δεν προσπάθησε περισσότερο για να τον αποκτήσει.



Εδώ θα έχουμε έναν ακόμη πιθανό εύκολο άσο. Αλλά και πάλι στο 1.50 δεν αξίζει. Η Sunderland έχει νέο προπονητή τον Gus Poyet, αλλά μάλλον ο τρελός Ιταλός άφησε καμένη γη πίσω του. Νομίζω ότι οι μαυρόγατες θα έχουν μια πορεία ανάλογη με αυτήν της QPR πέρυσι. 

Την Swansea πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις ως ομάδα, σε αντίθεση με την Sunderland. Το πιο πιθανό είναι ότι αύριο θα δούμε αντιποδόσφαιρο από πλευράς Sunderland. Είναι βέβαιο ότι πολλά πράγματα ο νέος προπονητής δεν προλαβαίνει να αλλάξει, οπότε σίγουρα θα έχει δώσει βάση περισσότερο στην άμυνα. Ωστόσο η Swansea με το εξαιρετικό passing game, δύσκολα ή εύκολα θα βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα. Και αν γίνει νωρίς, τότε οι αντίπαλοι θα βγουν ομαδικά για να ισοφαρίσουν, οπότε μάλλον θα δεχθούν και άλλα τέρματα...



Παιχνίδι No Bet θεωρώ προσωπικά. Το 1.60 είναι πολύ χαμηλό. Από την άλλη αν και οπαδός των σφυριών, δεν πάει το πορτοφόλι μου να ποντάρω στον άσο. 

Πιθανή ισοπαλία, θα το δω με ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί...

Συμπέρασμα

Everton - Hull City 1, (1.40)
Stoke City - West Bromwich Albion 2, (2.80)

Ποντάρουμε 15 μονάδες στη δυάδα.  
Νέο υπόλοιπο 1.062,20 μονάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου