Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Jimlaw: Με την έδρα των μαύρων γατών

Επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς από αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των προκριματικών των Εθνικών ομάδων.

Φυσικά αυτό είναι κακό γιατί κόβεται ο ρυθμός των ομάδων (ειδικά τώρα που είμαστε στην αρχή) και η όποια φόρμα είχαν οι ομάδες χάθηκε. Πολλοί παίκτες ταξίδεψαν πολύ αυτό τον καιρό, έπαιξαν πολλά παιχνίδια και φυσιολογικά θα είναι κουρασμένοι...

Σε όλα αυτά αν συνδέσουμε το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των πρωταθλημάτων (μέσα Σεπτέμβρη) θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στα πονταρίσματά μας.

Ας περάσουμε τώρα στα δικά μας λημέρια... Στα Βρετανικά λημέρια δηλαδή...


Premier League



Βασική μου επιλογή είναι ο άσσος της Σάντερλαντ στο 5,75 πλέον. Χθες ήταν στο 6,00 . . . Γνωρίζω ότι δεν κέρδισε ούτε σε ένα παιχνίδι (από τα τρία που έδωσε μέχρι τώρα), γνωρίζω ότι υπάρχει ένα μικρό άγχος γι' αυτό. Παρόλα αυτά δεν γίνεται να δίνεται η Σάντερλαντ στο 6,00 σχεδόν εντός έδρας. Πολλές σαιζόν τώρα η Σάντερλαντ είναι από τις ομάδες που παίζουν για το αποτέλεσμα. Δεν είναι ομάδα που θα παίξει φουλ επίθεση. Θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το μηδέν πίσω και μετά θα ψάξει την κόντρα επίθεση για το γκολ. Ειδικά με τις μεγάλες αντιπάλους.

Από την άλλη η Άρσεναλ, παίζει πάντα με τις γραμμές της πολύ ψηλά, το παιχνίδι της στηρίζεται στη κατοχή μπάλας. Όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την κούραση που θα έχουν από τα συνεχόμενα ταξίδια οι διεθνείς της Άρσεναλ, ορισμένες απώλειες των κανονιέρηδων και η "δίψα" των "μαύρων γατών" για το πρώτο τρίποντο με σπρώχνουν στην επιλογή του ΄πολύ υψηλού (κατά την γνώμη μου) άσσου στο 5,75 πια . . .


League Two



Πρώτη επιλογή μου από την League Two, είναι το διπλό της Μόρκαμ στο 4,00... Η ομάδα μετράει τρεις σερί νίκες. Εδώ, έχουμε ξεκάθαρη φόρμα πλέον. Οι ομάδες έχουν παίξει έξι σερί παιχνίδια χωρίς διακοπή. Επομένως, έχουν μία φόρμα. Τρεις σερί νίκες για την Μόρκαμ, δείγμα άκρως θετικό για την αγωνιστικότητα της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, η Νιούπορτ μετράει τρεις σερί ισοπαλίες (με 1-1 και οι τρεις). Δείγμα ότι κάπου προβληματίζεται. Κάποιοι θα σκεφτούν, δεν χάνει όμως.

Είναι θέμα πως αντιλαμβάνεσαι το στοίχημα... Προσωπικά, καλύπτομαι από το γεγονός των τριών σερί νικών της Μόρκαμ, όπου σε συνάρτηση με το υψηλό τεσσάρι στην απόδοσή της, με οδηγούν στο διπλό...

Δεύτερη και τελευταία επιλογή μου από την League Two, είναι το διπλό της Όξφορντ στο 2,65. Η Όξφορντ, πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή αρχή. Μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πρώτα έξι ματς. Είναι καλά και έχει ψυχολογία. Από την άλλη η γηπεδούχος Τσέλτεναμ, έχει μόλις μία νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Προβληματίζει αρχικά... Αυτά τα στοιχεία με οδήγησαν στην επιλογή του διπλού στο 2,65.

Όσων αφορά το ποντάρισμα μου... Επειδή έχω δύο σημεία μεγάλα άνω του 4,00 απόδοση θα τα παίξω (αυτά τα δύο μόνο) ως μονά αποδεκτά.. Και θα ποντάρω στην συνέχεια ένα σύστημα 2-3 και τα τρία σημεία (έχω καλές αποδόσεις και ρισκάρω)...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 975,5 μονάδες
Κέρδη (31-8-2013): -
Ποντάρισμα (14-9-2013):
Μονά αποδεκτά
Σάντερλαντ-Άρσεναλ 1 (5,75) Χ 6.5 μονάδες
Νιούπορτ-Μόρκαμ 2 (4,00) Χ 9 μονάδες
Σύστημα Trixie (2-3): Σάντερλαντ (5,75) - Μόρκαμ (4,00) - Όξφορντ (2.65). Με 5,2 μονάδες στις δυάδες και 1,55 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 17,15 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 32,65 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 942,85 μονάδες

Τα πονταρίσματα είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εμείς βάζουμε κάβα για να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε με το πέρασμα του χρόνου. Προσοχή στα πονταρίσματα και καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου