Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Jimlaw: Με League Two και Conference

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι. Μία ακόμη αγωνιστική περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους παίκτες του στοιχήματος. Στην Αγγλία υπάρχει φουλ πρόγραμμα με μερικά σπουδαία ματς να ξεχωρίζουν (πχ Σουόνσι-Άρσεναλ και Τότεναμ-Τσέλσι).

Ας περάσουμε όμως και στην ανάλυση των σημερινών επιλογών μας . . .


League Two



Πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό της Σκάνθορπ στο 3,00. Η Σκάνθορπ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Μετράει δύο σερί νίκες (μία εντός και μία εκτός έδρας). Γενικότερα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είναι αήττητη. Η γηπεδούχος Μπέρτον δεν είναι καλά . . . Και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη με τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει στο πρωτάθλημα. Οπότε, έχω μια ομάδα ντεφορμέ κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε άνοδο... Επιλέγω την Σκάνθορπ . . .

Δεύτερη επιλογή μου είναι το διπλό της Μόρκαμ στο 3,00. Η Μόρκαμ είναι σταθερά αποτελεσματική ομάδα. Μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μάλιστα, στα τελευταία δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, έβγαλε δύο διπλά. Η γηπεδούχος Νορθάμπντον, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση εδώ και καιρό. Η ομάδα στα τελευταία έξι παιχνίδια της, μετράει πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία (ούτε μία νίκη).

Η περυσινή πολύ δυνατή της έδρα (της Νορθάμπντον) έχει χάσει την δύναμη της φέτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στα τελευταία τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Κρατάω την Μόρκαμ που είναι πολύ καλά...

Τελευταία επιλογή μου από τη League Two είναι το διπλό της Γουίμπλεντον στο 2,80. Η Γουίμπλεντον, είναι ανεβασμένη. Και αποτελεσματική.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το γεγονός τρων τεσσάρων νικών και μόλις μιας ήττας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Και μάλιστα σκοράρει αρκετά. Στις δύο νίκες (από τις τελευταίες τέσσερις) σκόραρε τρία γκολ και στις άλλες δύο νίκες, σκόραρε δύο γκολ.

Η Τσέλτεναμ, σε κακή κατάσταση... Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Επίσης, εντός έδρας σε τέσσερα ματς δεν έχει ούτε μία νίκη (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα), αποδεικνύοντας ότι αρχικά τουλάχιστον δεν είναι καθόλου καλά.


Conference



Πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό Σαλσμπέρι στο 3,60.. Είναι η καλύτερη ομάδα σε φόρμα στην κατηγορία (μαζί με την Κέϊμπριτζ). Στα τελευταία έξι ματς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η γηπεδούχος Μπάρνετ, έχει αντιστρόφως ανάλογη πορεία... Στα τελευταία έξι ματς, μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Κριτήριο μου στην επιλογή αυτού του διπλού είναι η φόρμα και η υψηλή (κατά την γνώμη μου) απόδοση...

Επόμενη και τελευταία επιλογή μου είναι το διπλό της Γκέϊτσχεντ στο 5,00. Η Γκέιτσχεντ, στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες και δύο ήττες... Μάλιστα, στα τελευταία δύο ματς έχει δύο σερί νίκες... Και από την άλλη η Φόρεστ Γκριν, στα τελευταία έξι δικά της παιχνίδια μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Να τονίσω, ότι, οι τρις ήττες ήρθαν μαζεμένες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Δείγμα ντεφορμαρίσματος. Τρεις σερί ήττες η μία, δύο σερί νίκες η άλλη... Κρατάω το διπλό της Γέιτσχεντ στο 5,00...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 889,85 μονάδες
Κέρδη (22-9-2013): -
Υπόλοιπο: 889,85 μονάδες
Ποντάρισμα (28-9-2013):
Μονά αποδεκτά
Μπάρνετ-Σαλισμπέρι 2 (3,60) Χ 17 μονάδες
Φόρεστ Γκριν-Γκέϊτσχεντ 2 (5,00) Χ 12 μονάδες
Trixie (2-3): Σκάνθορπ (3.00) - Μόρκαμ (3.00) - Γουίμπλεντον (2.80). Με 12 μονάδες στις δυάδες και έξι μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 42 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα:  71 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  818,85 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου