Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Αστυνομία παρακαλώ λέγετε.....!!

Ούτε μια ούτε ούτε δύο αλλά 120 κλήσεις δέχτηκε η Αστυνομία της Ισπανίας στο δεκάλεπτο που ακολούθησε το πέναλτι μαϊμού που εκμαίευσε ο Πέπε από τον αμυντικό της Έλτσε Κάρλος Σάντσες και μετέτρεψε σε γκολ ο Ρονάλντο κάνοντας το 1-2 για την Ρεάλ στο 95'. Λίγο νωρίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε με την φωτιά με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 91'. Πάμε όμως να δούμε τι επιλέξαμε για σήμερα συμπεριλαμβανομένου και του Μαδριλένικου Ντέρμπι που ξεχωρίζει αυτήν την αγωνιστική.......


Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλ. Μαδρίτης: Αν και προηγήθηκε στο 51' με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν "σκότωσε" την Έλτσε μ' αποτέλεσμα ο εφιάλτης να πάρει σάρκα και οστά στο 91' φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μποακί 1-1. Ο ..... διαιτητής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 95' δίνοντας ένα αστείο πέναλτι στη βασίλισσα τους χάρισε τους 3 βαθμούς και την διατήρησε σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλ. Μαδρίτης. Απουσίες: Τσάμπι Αλόνσο (χαφ) σταθερά έξω. Επιστροφές: Μπέιλ (εξτρέμ), Μαρσέλο (μπακ).

Κάπως αγχωτικά αλλά όχι τόσο δύσκολα όσο δείχνει το σκορ (2-1) η Ατλέτικο έκαμψε την αντίσταση της Οσασούνα στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έκανε το 6/6 ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου σε ξεκίνημα Λίγκας και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο Μαδριλένικο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Ρεάλ. Σε καλό φεγγάρι και ο Ντιέγκο Κόστα που πέτυχε και τα 2 γκολ για λογαριασμό της Ατλέτικο. Απουσίες: Μάριο Σουάρεθ (χαφ), Αντριάν (φορ). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Ατλέτικο δίνει μάχη να σταθεί στο ύψος του ντέρμπι κάθε χρονιά προσπαθώντας παράλληλα να κρύψει τυχόν συμπλέγματα κατωτερότητας που την στοιχειώνουν τέτοιες μέρες. Φέτος στο αγωνιστικό σημείο που βρισκόμαστε πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο να στηριχθεί, σε αποδόσεις αουτσάϊντερ, να φύγει με κάτι καλό απο την έδρα της Ρεάλ με τον κίνδυνο πάντα να διασυρθούμε μιας και Μπερναμπέου είναι αυτό..... Χ2 λοιπόν στο 2,10.


Αλμερία - Μπαρτσελόνα: Πρώτο ματς που δεν μπόρεσε να σκοράρει η νεοφώτιστη  απέναντι στη Μάλαγα στος εκτός έδρας 2-0. Δεν ήτανε πολύ χειρότερη της γηπεδούχου αφού στο πρώτο ημίχρονο βγήκε μπροστά έκανε φάσεις και διεκδίκησε κάτι καλύτερο απο τον βαθμό της ισοπαλίας. Απο στημένη φάση το πρώτο γκολ της Μάλαγα (68') με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 90'. Απουσίες: --- Επιστροφές: Κριστιάν (μπακ).

Στο 22' ο πίνακας ήδη έγραφε 3-0 με την Σοσιεδάδ όμως να έχει το πρώτο δοκάρι του αγώνα στη Βαρκελώνη μόλις στην πρώτη φάση. Πρώτο γκολ του Νεϊμάρ στην διοργάνωση στο τελικό 4-1. Αν και πήγε να δημιουργηθεί θέμα μετά την αλλαγή του Μέσι οι δηλώσεις του Αργεντίνου σταρ έβαλε τα Μαδριλένικα έντυπα μαζί με τα πράγματα εκεί που πρέπει ......δηλαδή στη θέση τους! Απουσίες: Άλμπα (μπακ), Μαστσεράνο (στοπερ). Επιστροφές: Πουγιόλ (μπακ).

Σούμα: Χαμηλές οι αποδόσεις σε 2πλό και over 2,5 πάμε σε κάτι πιο πολύπλοκο. Over 3,5 σε συνδυασμό με νικητή την Μπαρτσελόνα στο αποψινό ματς στο 1,83.


Για το Champions League που έρχεται: Σέλτικ - Μπαρτσελόνα , Πόρτο - Ατλέτικο (Τρίτη) και Ρεάλ Μ. - Κοπεγχάγη (Τετάρτη)....

Φιλική συμβουλή: Στα άλλα δυο αποψινά παιχνίδια της Primera το over φαντάζει αναπόφευκτο....  Για την Segunda, πονάει στην άμυνα η Χιχόν αλλά μου αρέσει ο άσσος της απέναντι στην Εϊμπάρ. Παιχνίδι τακτικής ανάμεσα σε Λούγκο και Λας Πάλμας διαλέξτε Χ ή 2-3 goal σε περίπτωση που θέλετε να καλύψετε πιθανό στράβωμα......


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 980 μονάδες
Ποντάρισμα (28/09/2013):
Δυάδα: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλ. Μαδρίτης                               Χ2 (2,10)
             Αλμερία - Μπαρτσελόνα                            over 3,5 & Νίκη Μπαρτελόνας (1,83)

Συνολική απόδοση : 3,84 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 960 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου