Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Δεν χάνει η Πονφεραντίνα.....

Πέρασε η Ατλέτικο τελικά (0-1) απο το Μπερναμπέου χαρίζοντας μας το Χ2 στο 2,10 αλλά Μπαρτσελόνα και Αλμερία σταμάτησαν μόνο στα 2 γκολ ..... δεν έχει και φατσούλα απογοήτευσης όπως στο facebook να βάλω κρίμα!! Με 4 παιχνίδια για την Primera και 7 για την Segunda συνεχίζεται το πρόγραμμα της Ισπανίας. Ας δούμε και τις σημερινές μας επιλογές.....




Μπέτις - Βιγιαρεάλ: Σφυροκοπήθηκε μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στο Σαν Μαμές απο την Μπιλμπάο και αν και ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα και των ευκαιριών τελικά έφυγε ηττημένη με 2-1 μιας και η γηπεδούχος ήτανε πραγματικά "γεννήτρια ευκαιριών". Ο Πέπε Μελ με συνεχή ροτέισον προσπαθεί α κρατήσει φρέσκια την ενδεκάδα του δίνοντας προτεραιότητα στην Λίγκα έναντι του Γιουρόπα. Το Πέμπτη ταξιδεύουν για Κροατία όπου και αντιμετωπίζουν την Ριέκα για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα. Απουσίες: --- Επιστροφές: Ρουμπέν Κάστρο (επιθετικός).

Ούτε λίγο ούτε πολύ αήττητη φιγουράρει η Βιγιαρεάλ στην 4η θέση της βαθμολογίας παρουσιάζοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα με τρεξίματα αλλά και αυτοματισμούς στην επίθεση. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 1' της Εσπανιόλ για να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 66'. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 80'. Απουσίες: Φαρινός (χαφ). Επιστροφές:---.

Σούμα: Παρόλο που ακολουθεί και για τις 2 Ευρωπαϊκή εβδομάδα, λόγω της επιθετικής φύσης των δύο ομάδων είναι πολύ δυνατόν να δούμε πολλές φάσεις και αρκετά γκολ στις δύο εστίες. Πάμε λοιπόν με το over 2,5 στο 1,80 το οποίο ευνοείται και από την παράδοση (1 under , 5 over από το 2004).


Μιράντες - Πονφεραντίνα: Ηττήθηκε με 1-0 την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Μαγιόρκα. Στο α' ημίχρονο ήτανε μετριότατη ενώ και η εμφάνιση της στο β' ημίχρονο περιορίστηκε σε 2-3 καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με την Μαγιόρκα να έχει τον απόλυτο έλεγχο τους ματς. Απουσίες: Ιριόμε (βασικός μέσος), Πριέτο (βασικός γκολκίπερ), Κοϊκίλι (βασικός αριστερός μπακ), Ινφάντε (επιθετικός και αρχηγός), οι πολύ χρήσιμοι αναπληρωματικοί Λουθένα (μέσος), Μουνίθ (μέσος). Επιστροφές:---.

Με την μεγαλύτερη σε εύρος φετινή εντός έδρα νίκης της με 5-1 επί της Χέρκουλες έκελισε η προηγούμενη αγωνιστική για την Πονφεραντίνα. Μέχρι το 21' είχε 4 κλασσικές ευκαιρίες και τρία γκολ με την Χέρκουλες να ανοίγεται μπροστά αφήνοντας πίσω κενά μετά το γρήγορο 1-0 (5') των γηπεδούχων. Αποτελεσματικότατη για άλλο ένα παιχνίδι η Πονφεραντίνα πιάνοντας ικανοποιητική απόδοση. Απουσίες: Σαούλ (μέσος) μακροχρόνιος από το καλοκαίρι. Επιστροφές:---.


Σούμα: Δύο συνεχόμενες ήττες για την Μιράντες τις τελευταίες αγωνιστικές η οποία καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα την Μιράντες με αρκετές απουσίες. Όσο για την Πονφεραντίνα χάρμα οφθαλμών (μην την ματιάξουμε!) για αυτό και πιστεύουμε ότι θα φύγει αλώβητη από αυτή την εκτός έδρα αναμέτρησή της, Χ2 στο 1,61.


Μούρθια - Νουμάνθια: Σε ένα βαρετό και άσφαιρο ματς με την Εϊμπαρ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 προσθέτοντας άλλο έναν βαθμό στην φετινή της συγκομιδή. Δεν μπορεί να ζητάει κάτι παραπάνω αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μονόλογος άμυνας - γκολκίπερ και για τις 2 ομάδες... Απουσίες: αμφίβολος ο παίχτης κλειδί Τέτε (βασικός δεξιός εξτρέμ). Επιστροφές: Τρούχολς (κεντρικός αμυντικός).

Κέρδισε πολύ πιο άνετα απ'όσο δείχνει το τελικό σκορ (3-1) την Σαμπαντέλ καθώς ήτανε πολύ ανώτερη της αντιπάλου της. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς η Νουμάνθια (5') ισοφαρίστηκε με πέναλτι μαιμού στο 41'. Η απάντηση ήρθε απο ένα φάουλ στο 72' οπότε και έμεινε με 10 η αντίπαλός της Σαμπαντέλ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Απουσίες: Βιθέντε (βασικός μέσος) μεγάλη απουσία με πολύ πιθανό αντικαταστάτη του τον Παλάνκα, Ισίδορο (δεξιός μπακ), Πεδράθα (μέσος). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Μούρθια μπορεί να είναι αποδοτική στην επίθεση αλλά στην άμυνα ακόμα πάσχει ενώ και τα 3 τελευταία εντός έδρας της παιχνίδια ήτανε όλα over 2,5. Η Νουμάνθια πάλι εκτός έδρας και βαζει αλλά και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Πολύ πιθανό λοιπόν το αμφίσκορο goal/goal στο 1,83.




Φιλική Συμβουλή: Under το μεσημεριανό (13:00) με υποψία έκπληξης βάσει του σετ αποδοσεων προς Λεβάντε το παιχνίδι. Με θετικό αποτέλεσμα μπορί να φύγει κ η Έλτσε απο την έδρας της Θέλτα ωραίο το goal/goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όποιος χάσει χάνεται στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Τενερίφη και Ρεάλ Β'. Δεν πιστέυω να ανοίξει το σκόρ με τέτοιες επιθετικές γραμμές (2 γκολ παρακαλώ ενεργητικό και οι δύο μέχρι σήμερα!) under ή εναλλακτικά για μεγαλύτερη απόδοση 2-3 γκολ. Στον αντίποδα θεωρώ over 2,5 το ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα Β' και Μαγιόρκας.



Όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει πάμε με 20 μονάδες και σήμερα!! Αφού στην κάβα μας όλα τα παρολί μας χάνονται για ένα παιχνίδι...

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 960 μονάδες
Ποντάρισμα (29/09/2013):
Τριάδα: Μπέτις - Βιγιαρεάλ                                  over 2,5 (1,80)
              Μιράντες - Πονφεραντίνα                       Χ2 (1,61)
              Μούρθια - Νουμάνθια                              goal/goal (1,83)

Συνολική απόδοση : 5,30 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 940 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου