Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η Αγγλική επικαιρότητα

Η μεταγραφική δραστηριότητα στην Premier League συνεχίζεται, οι ομάδες προσπαθούν να στελεχωθούν όσο γίνεται καλύτερα και τα σενάρια "δίνουν και παίρνουν" . . .

Από εδώ θα δούμε τις κυριότερες κινήσεις των ομάδων, τις τελευταίες εβδομάδες . . .



Manchester United


Τα θέματα που καίνε της τελευταίες εβδομάδες είναι δύο. Πρώτο και κυριότερο η παραμονή του Γουέϊν Ρούνι και δεύτερον η απόκτηση του Τιάγκο Αλκαντάρα από την Μπαρτσελόνα.

Το θέμα Ρούνι συνεχίσει να υπάρχει καθώς η πλευρά του Άγγλου επιθετικού επιδιώκει αυξημένες απολαβές . . .  Οπότε θα παιχτούν πολλά επεισόδια ακόμα στην υπόθεση αυτή. Ωστόσο ο Τιάγκο Αλκαντάρα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης.


Manchester City


Οι "πολίτες" απέτυχαν να φέρουν στο Etihad τον πολλά υποσχόμενο Ίσκο. Έτσι, λοιπόν κοιτάζουν αλλού τώρα. Ήδη, απέκτησαν τον Χέσους Νάβας και τον Φερναντίνιο.Οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ουρουγουανού Καβάνι παραμένουν άκαρπες και από ότι φαίνεται (βάση των δηλώσεων του προέδρου της Νάπολι) η υπόθεση πρέπει να τελείωσε. Το μέλλον θα δείξει.


Chelsea


Οι "μπλε" απέκτησαν τον Φαν Χίνκελ (21χρονος μέσος) από την Φιτέσε. Ο Ολλανδός πραγματοποίησε τρεις γεμάτες σαιζόν τα τελευταία χρόνια (η μία καλύτερη από την άλλη) και κέρδισε μία θέση στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Για πέντε χρόνια η συμφωνία.

Ο Νταβίντ Λουίζ έκανε την απαιτούμενη επέμβαση από ένα πρόβλημα που αποκόμισε στην μύτη.

Κατά τ' άλλα πολλά ονόματα ακούγονται. Ο Καβάνι ακούστηκε και τώρα ακούγεται έντονα ο Λουίς Σουάρες. Φήμες λένε ότι οι μπλε προσφέρουν στην Λίβερπουλ 40 Εκατομμύρια Ευρώ για να τον αποκτήσουν.


Arsenal


Τον Σανόγκο απέκτησαν οι κανονιέρηδες. Είναι 20χρονος ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις με την φανέλα της Οσέρ και ο Αρσέν Βενγκέρ τον πήρε στο Λονδίνο. Για τον Ιγκουαϊν υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Την μία μέρα τα μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία και την επόμενη για διαφωνία.

Όπως για όλες τις ομάδες, έτσι και για την Άρσεναλ ακούγονται πολλά ονόματα. Το τελευταίο που προστέθηκε στην λίστα είναι του Μπάρυ.


Tottenham


Ο Βραζιλιάνος Παουλίνιο ανακοινώθηκε ήδη από την Τότεναμ. Είναι παίκτης του άξονα και όσοι παρακολουθούν το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα θα τον γνώρισαν τελευταία με την φανέλα της Κορίνθιανς.

Κατά τ' άλλα βροχή ονομάτων αλλά τίποτα ουσιαστικό. Ακούγεται εδώ και πολύ καιρό το όνομα του Βίγια. Ακούγεται το όνομα του Μιχιταριάν, του Μπέντεκε, του Γκουαρίν.

Η υπόθεση του Μπέϊλ έχει κοπάσει τελευταία και προς το παρόν τα δεδομένα δείχνουν ότι παραμένει κάτοικος Λονδίνου.


Liverpool


Απέκτησε τον Κόλο Τουρέ. Νωρίτερα απέκτησε τους Ιάγκο Άσπας, Μινιολέ, Λουίς Αλμπέρτο. Και όπως είναι φυσικό ακούγονται πολλά ονόματα.


Υπόλοιπα νέα


Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται πολύ κοντά στον Νικολάς Ανελκά. Η Σάντερλαντ απέκτησε τον Μανόνε (τερματοφύλακας) από την Άρσεναλ και τον Καμπράλ από την Βασιλεία. Η Σουόνσι απέκτησε τον Σίλβεϊ (μέσος) από την Λίβερπουλ.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικη μεταγραη ο Φαν Χινκελ για την Τσελσι. Μοιαζει σε πολλα με τον Λαμπαρντ και ειμαι σιγουρος οτι θα κανει σπουδαια καριερα.

    Η ομαδα μου η Τοτεναμ εκανε πολυ καλη μεταγραφη δημιουργωντας μια εξαιρετικη 3αδα στο κεντρο με Σαντρο-Παουλινιο-Ντεμπελε. Θελουμε ομως τουλαχιστον αλλες 3 εντεκαδατες μεταγραφες (στοπερ, αριστερο μπακ, φορ) που θα γινουν 4 αν φυγει ο Μπειλ (μακαρι οχι).

    Η Λιβερπουλ εχει κινηθει πολυ καλα αποκτωντας ποιοτικους παικτες εως τωρα. Με αλλες 1-2 προσθηκες στην αμυνα και την διατηρηση του Σουαρεζ (πραγμα δυσκολο) χτυπαει ανετα 4αδα-5αδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή