Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανακοινώνεται από την Παρί Σ.Ζ. ο Καβάνι

Όπως όλα δείχνουν ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού τελειώνει σήμερα το απόγευμα . . . Ο λόγος για τον Ουρουγουανό επιθετικό Έντισον Καβάνι ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί από την Παρί Σ.Ζ. σήμερα το απόγευμα . . .

Καβάνι, Σουάρεζ, Ρούνι, Μπέϊλ είναι τα τέσσερα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού. Μπέϊλ και Ρούνι προς το παρόν μένουν στις θέσεις τους... Ο μεγάλος Ουρουγουανός σκόρερ όμως αλλάζει πόλη, χώρα και φανέλα και γίνεται κάτοικος Παρισιού...

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού μέχρι τώρα καθώς η Παρί θα δώσει στην Νάπολι περίπου 63 με 65 Εκατομμύρια Ευρώ. Και φυσικά όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά γενικότερα των τελευταίων καλοκαιρινών μεταγραφικών περιόδων.

Για τον Καβάνι δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Δικαίως θεωρείται και είναι φυσικά μέσα στους κορυφαίους επιθετικούς - σκόρερ του πλανήτη μας. Ένας παίκτης - ηγέτης, ένας παίκτης σκόρερ, ένας παίκτης που ξέρει πως να κινηθεί - που να κινηθεί και πότε να κινηθεί, ένας παίκτης - εκτελεστής στημένων φάσεων και ικανός στο ψηλό παιχνίδι.

Η Παρί Σ.Ζ. θα ενισχυθεί όχι απλά σημαντικά με την προσθήκη του Ουρουγουανού. Ανεβαίνει επίπεδο από το ήδη υψηλό επίπεδο που βρισκόταν. Ιμπραήμοβιτς - Παστόρε - Λαβέτσι - Μενέζ - Λόυκας Μόουρα - Μενέζ. Μιλάμε για ένα "οροπέδιο" επιθετικής δύναμης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Καβάνι θα εισπράξει 10 Εκατομμύρια Ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την Γαλλική ομάδα. Φυσικά προέχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις σε λίγες ώρες μέσω της συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί.

Μένει να δούμε τα σχέδια που έχει ο Λοράν Μπλαν για το σχήμα και την τακτική της Παρί Σ.Ζ. . . .

2 σχόλια:

  1. Η Παρι χτιζει μια υπερομαδα πλεον. Αν καταφερει να κρατησει τον Τιαγκο Σιλβα και αποκτησει λιγο βαθος στον παγκο, τολμω να πω οτι παει ακομα και για τελικο Τσαμπιονς Λιγκ! Ειδικα μεσοεπιθετικα με την προσθηκη του Καβανι ανεβαινει πολλα επιπεδα.

    Οσο για τον ιδιο τον παικτη, τι να πει κανεις. Ειναι στο τοπ-4 των φορ αυτη τη στιγμη, με Φαλκαο, Ιμπραημοβιτς, Φαν Περσι. Μεγαλος γκολτζης, φοβερος εντος αλλα και εκτος περιοχης και σκοραρει με καθε τροπο.

    Πολυ καλη κινηση απο την Παρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η παρι εχει απιστευτο βαθος παγκου στην επιθεση πλεον και 2 απο τους καλυτερους επιθετικους στον κοσμο!Με επιθετικο διδυμο ιμπρα-καβανι , μπορει να κανει τα παντα.

    η μονη θεση που χρειαζεται παικτες η παρι ειναι αμυντικα χαφ πιστευω και αριστερο μπακ... στις υπολοιπες θεσεις εχει καλους παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή