Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Nick: Ξεκίνημα στα Σκανδιναβικά

Τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσαν, αλλά τα Σκανδιναβικά (και τα Βραζιλιάνικα) ουσιαστικά τώρα αρχίζουν. Από σήμερα, λοιπόν και μέχρι τα μέσα Αυγούστου όταν θα ξαναρχίσουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, θα ασχολούμαστε 1-2 φορές την εβδομάδα στοιχηματικά με τα πρωταθλήματα σε Νορβηγία-Σουηδία-Φινλανδία. Πάμε να δούμε τη δυάδα που κρατάμε, ένα σημερινό και ένα αυριανό σημείο.

Χακεν-Ελφσμποργκ over 2,5: Σε αρκετά καλή φόρμα οι δύο ομάδες, που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με πολλές επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια με πολύ ωραίους αυτοματισμούς, κυρίως η Έλφσμποργκ. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και γκολ. Αρκετά καλό το 1,75. 4/5 over 2,5 στα τελευταία ματς για τη Χάκεν, 5/5 για Έλφσμποργκ!

Μιλικόσκι-Γιβασκίλα 1: Νομίζω ότι το 1,85 του άσου δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα. Από τη μία η Μιλικόσκι που είναι στην 4η θέση και έχει φόρμα 3-0-1 και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, και από την άλλη η χειρότερη έως τώρα ομάδα της κατηγορίας, η ουραγός Γιβασκίλα, χωρίς νίκη σε 10 ματς και 6 ήττες στα τελευταία 7 ματς. Το βρίσκω πολύ καλό το 1,85 του άσου.

Έτσι, έχουμε:

Χάκεν-Έλφσμποργκ  over 2,5   1,75
Mιλικόσκι-Γιβασκίλα    1           1,85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου