Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Nick: Καλή τριάδα για αυτό το ΣΚ

Καλημέρα σε όλους. Μεσοβδόμαδα, στις διεθνείς διοργανώσεις, ήμουν σχετικά καλός, αφού μόνο 1 από τα 5 σημεία που έδωσα σε Τσάμπιονς-Γιουρόπα δε βγήκαν (το g/g της Μπάγερν), ενώ πήγα και ταμείο με τη δυάδα στο Γιουρόπα.

Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια αυτό το ΣΚ, στο οποίο κρατάω μία δυνατή τριάδα με μεσαίες αποδόσεις, που όμως προσφέρει πολύ καλό κέρδος, με δύο over και ένα σημείο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ουτρεχτη-Ντεν Χααγκ over 2,5: Δύο κλασικές ομάδες του over 2,5. Το αποδεικνύει και η στατιστική (7/9 αμφότερες!), αλλά και η εικόνα τους στο γήπεδο, αφού παίζουν απελευθερωμένο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, δε φοβούνται να ρισκάρουν. Over 2,5 σε καλή απόδοση το 1,70.

Ναιμεγκεν-Αλκμααρ over 2,5: Είναι δύο ομάδες που θα θέλουν πολύ το ματς για τους δικούς τους λόγους, για Ευρώπη η μεν, για σωτηρία η δε. Λογικά θα δούμε (άλλο ένα) ανοιχτό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και λογικά αρκετά γκολ. Ευνοϊκή και η στατιστική (8/9 η γηπεδούχος, 9/12 η φιλοξενούμενος). Over 2,5 λοιπόν.

Άιντραχτ-Μπάγερν 2: Εδώ μου άρεσε η απόδοση κάπως και είπα να βάλω και αυτό το ματς ώστε να συμπληρώσω μία αρκετά δυνατή τριάδα με καθαρά κέρδη 50 μονάδες! Η Μπάγερν δε χρειάζεται συστάσεις, όλοι ξέρουμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά στη Γερμανία, και ίσως στην Ευρώπη, είναι άκρως παραγωγική, ενώ να σημειώσουμε εδώ πως με νίκη της εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο, οπότε να και ένα επιπλέον κίνητρο.

Από την άλλη, η Άιντραχτ, είναι σε τραγική φόρμα (1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια!) και δε νομίζω να μπορεί να προβάλλει αντίσταση στη Μπάγερν, που έχει δείξει ότι σε καμία περίπτωση φέτος δεν είναι αδιάφορη. Διπλό σε απόδοση 1,60 που είναι καλό για να συμπληρωθεί η καλή τριάδα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 3άδα: Ουτρέχτη over 2,5 (1,70) - Ναϊμέγκεν over 2,5 (1,70) - Μπάγερν (1,60) Χ 14 μονάδες                    
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 844,8 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου