Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Nick: Σκοράρουν Μπενφίκα-Νιούκαστλ, νικάει η Τσέλσι

Καλησπέρα σε όλους. Η Γιούβε την Τρίτη δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Μπάγερν, κι έτσι μας χάλασε το ταμείο.

Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξανασχοληθώ στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση (Τσάμπιονς Λιγκ). Αλλά, μέχρι στιγμής στο Γιουρόπα τα πάω καλά και θα συνεχίσω κανονικά.

Έτσι, για σήμερα έχουμε μία δυάδα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μπενφικα-Νιουκαστλ goal goal: Είναι δύο ομάδες που έχουν ρίξει πολύ βάρος στο θεσμό. Βλέπουμε τη Νιούκαστλ που είναι σε πολύ χαμηλές θέσεις στην Πρέμιερ να παίζει πολύ καλά στο Γιουρόπα. Από την άλλη, η Μπενφίκα έχει βάθος στο ρόστερ και αποδίδει εξαιρετικά σε πρωτάθλημα-Γιουρόπα ταυτόχρονα. Πιστεύω πως θα δούμε ανοιχτό ματς, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν, με πιο πιθανά σκορ το 2-1 και το 1-1.

Τσέλσι-Ρουμπίν Καζάν 1: Η Τσέλσι από ότι φαίνεται δεν σνομπάρει το θεσμό, πράγμα που φάνηκε και από την αυταπάρνηση των παικτών της στον επαναληπτικό με τη Στεάουα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δε χρειάζεται να πω πολλά για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Να υπενθυμίσω ότι η Ρούμπιν πέρασε στην παράταση από τη Λεβάντε, με κακή εμφάνιση.  Εύκολα ή δύσκολα, το λέω και το εννοώ, μπορεί να δούμε ακόμα και κανένα 4-0 ή μπορεί και 1-0, πάντως η Τσέλσι θα νικήσει και λογικά θα περάσει. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μπενίτεθ στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαουθάμπτον ξεκούρασε πολλούς βασικούς, ώστε να τους έχει έτοιμους για το κύπελλο με τη Γιουνάιτεντ, και κυρίως για το σημερινό. Λογικός άσος σε λογική απόδοση, ώστε να δημιουργηθεί καλή δυαδούλα.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Δυάδα: Μπενφίκα g/g (2,10) - Τσέλσι (1,50)  Χ 12 μονάδες                    
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 821 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου