Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Nick: Βάζει πολλά η Κοπεγχάγη

Καλημέρα σε όλους. Η Δανία, επανέρχεται στην αγωνιστική δράση, μετά από πολύ λίγες ημέρες, και πάλι με πρόγραμμα σε άλλες ημέρες, πλην ΣΚ. Βέβαια, είχε και χθες δύο ματς. 

Εμείς, πάντως, που από την περασμένη Πέμπτη, αναλάβαμε και τη Δανία, έχουμε για σήμερα μία χαλαρή δυαδούλα με γκολ. 



Μπροντμπι-Ααρχους g/g: Η Άαρχους έχει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, μετά τις δύο πρώτες της κατηγορίας (Κοπεγχάγη, Νόρτζελαντ), με 40 γκολ ενεργητικό. Επίσης, έχει και την 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, πίσω από τη Σίλκεμποργκ και τη Σοντερίσκε! Σε αυτήν στηρίζω κυρίως το γκολ εκατέρωθεν, ενώ δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει και την επίσης τραγική άμυνα της ιστορικής Μπρόντμπι, που είναι η 4η χειρότερη, αμέσως μετά της αντιπάλου της, της Άαρχους. Αρκετά καλό το 1,75.

Σιλκεμποργκ-Κοπεγχαγη over 2,5: Εδώ υπάρχουν πολλοί οιωνοί που ευνοούν το αρκετά γκολ, τα οποία μάλλον θα τα βάλει η Κοπεγχάγη. Κάποιοι από αυτούς είναι: Η φόρμα της Κοπεγχάγης (9/10 νίκες), στη θέληση για επιστροφή στις νίκες μετά το Χ με τη Μίντιλαντ, τα 8/9 over 2,5 που έχει, η επίθεσή της (56 γκολ, με διαφορά η καλύτερη), η τραγική άμυνα της Σίλκεμποργκ (53 γκολ κατά, κατά 12 η χειρότερη της κατηγορίας, ενώ έφαγε 5 στην έδρα της από τη Σοντερίσκε την Πέμπτη!). Όλα συγκλίνουν προς το over 2,5 και μια νίκη της Κοπεγχάγης με 0-3, 1-3, 0-4 κλπ.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα: Μπρόντμπι g/g (1,75) - Σίλκεμποργκ over 2,5 (1,70) X 13 μονάδες                     
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 843 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου