Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Nick: Δύσκολο ΣΚ

Καλημέρα σε όλους. Για άλλη μια φορά έσπασε αυτό που επιλέξαμε, αφού μετά από 4 δοκάρια στο ματς Φενέρ-Μπενφίκα έληξε... 1-0 ώστε να μην βγεί αυτό που δώσαμε (2-3 γκολ).

Τέλος πάντων. Συνεχίζουμε και αυτό το ΣΚ με τα Γερμανόφωνα πρωταθλήματα, στα οποία υπάρχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στοιχηματικά, κι έτσι το μόνο που κατάφερα να κρατήσω ήταν μία δυάδα με γκολ.

Αϊντχόφεν-Γκρόνιγκεν goal goal: Συνήθως το goal goal στα ματς της Αϊντχόφεν είναι πολύ χαμηλό, ωστόσο το 1,75 με ώθησε ώστε να το επιλέξω αυτή τη φορά. Δύο εξαιρετικές επιθετικά ομάδες, που παίζουν πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο, με πολύ καλούς αυτοματισμούς. Και οι δύο θα θέλουν τη νίκη, οι γηποεδούχοι για αν μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου και οι φιλοξενούμενοι σε αυτό της Ευρώπης. Όσον αφορά τα στατιστικά, αυτά είναι εντυπωσιακά: 8/10 η Αϊντχόφεν (4/4 στα τελευταία), 7/10 η Γκρόνινγκεν!

Σεν Γκάλεν-Ζυρίχη goal goal: Εδώ το 1,75 είναι λογικό, αλλά παραμένει μία πολύ καλή επιλογή ώστε να συμπληρωθεί μία δυνατή δυάδα. Εδώ ποντάρω κυρίως στην επίθεση και των δύο ομάδων (3η και 2η καλύτερη του πρωταθλήματος αντίστοιχα), αλλά και στην κακή άμυνα των φιλοξενούμενων (3η χειρότερη του πρωταθλήματος, μετά τις δύο ουραγούς Λουκέρνη και Σερβέτ!). Εντυπωσιακά στατιστικά και εδώ, αφού η Σεν Γκάλεν έχει 5/5 goal goal, και η Ζυρίχη 4/5!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα: Αϊντχόφεν g/g (1,75) - Σεν Γκάλεν g/g (1,75)  Χ 14 μονάδες                  
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 748 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου