Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Jimlaw: Δύο επιλογές

Καλησπέρα σε όλους. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το τέλος των Αγγλικών κατηγοριών και τα πράγματα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλη του μηνός ολοκληρώνονται League One και League Two, ενώ στις αρχές Μαίου, ολοκληρώνεται και το Championship. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα Play Off.

Απόψε, υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια απ' όλες τις κατηγορίες. Στην Αγγλία, όπως έχω ήδη γράψει πάλι δεν έχει αδιάφορους και ενδιαφερόμενους. Όλοι "μπαίνουν" για να κερδίσουν...

Πάμε και στις επιλογές μας, για απόψε το βράδυ . . .

Δύο επιλογές έχω για σήμερα . . .

Από το Championship κρατάω το διπλό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο 3,10. Η ομάδα, δείχνει σε "ανέβασμα" τον τελευταίο καιρό καθώς στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει ήττα και μάλιστα έχει δύο νίκες. Εκτός έδρας, είναι από τις ομάδες που "ξέρουν" να παίρνουν αποτελέσματα. Η Μίλγουολ, από την άλλη πλευρά έχει τον ημιτελικό το FA CUP το Σάββατο με την Γουίγκαν. Το μυαλό των παικτών της, λογικό είναι να βρίσκεται στο ματς του Σαββάτου. Συν τοις άλλοις, η Μίλγουολ είναι "κακή" εντός έδρας. Για παράδειγμα, δείτε τα τελευταία τρία παιχνίδια της εντός έδρας και θα καταλάβετε (0-1-2). Θεωρώ, ότι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει την δυνατότητα να μας δώσει το διπλό.

Από την League Two κρατάω το διπλό της Γουίκομ στο 3,80. Βάση φόρμας και αριθμών η απόδοση του διπλού είναι υψηλή. Η Γουίκομ, έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα και οι δύο αυτές νίκες είναι εκτός έδρας. Από την άλλη η Μπέρτον, την τελευταία περίοδο έκανε μία "κοιλιά", καθώς έχει τέσσερα παιχνίδια ν γευτεί την χαρά της νίκες (0-2-2 στα τελευταία 4 ματς). Συν τοις άλλοις, στο τελευταίο της παιχνίδι (εκτός με την Πορτ Βέϊλ) δέχτηκε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά επτά γκολ. Πράγμα που θα δημιούργησε προβληματισμό. Κρατάω, το διπλό της "ανεβασμένης" στα τελευταία δύο παιχνίδια, Γουίκομ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 651,48 μονάδες
Κέρδη (Σαββάτου-6-4-2013): 60 μονάδες
Υπόλοιπο: 711,48 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (9/4/2013):
Μονά αποδεκτά
Μίλγουολ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 (3.10) Χ 20 μονάδες
Μπέρτον - Γουίκομ 2 (3.80) Χ 16 μονάδες
Δυάδα: Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Γουίκομ (11.78) Χ 6 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 42 μονάδες
Υπόλοιπο: 669,48 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου