Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Jimlaw: Περισσότερο επιλεκτικοί

Χαιρετώ την παρέα. Μετά από τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών σε Champions League και Europa League μεσοβδόμαδα, μπαίνουμε στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι Αγγλικές κατηγορίες, σιγά σιγά πλησιάζουν στο τέλος τους. Φυσικά, η Αγγλία δεν έχει αδιάφορες ομάδες που δεν θα κυνηγήσουν την νίκη. Όλες οι ομάδες εκεί παίζουν για την νίκη και αν μπορεί μία αδιάφορη ομάδα να πετύχει 6-7 γκολ κόντρα σε ενδιαφερόμενη, θα το κάνει χωρίς δισταγμό.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσοχή. Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε πρέπει να γινόμαστε πιο επιλεκτικοί . . . Ας περάσουμε, όμως στις σημερινές επιλογές από το "νησί" . . .

Από την Premier League, κρατάω για μία ακόμη φορά το διπλό της Άστον Βίλα στο 4,00. Συνήθως, δεν ποντάρω τις ομάδες που δεν έπιασα την περασμένη αγωνιστική (και τη Βίλα την ποντάρισα με την Λίβερπουλ την Κυριακή). Αλλά, από την στιγμή που έχω απόδοση (4.00) και καλά δεδομένα, γιατί όχι . . . ; ; ; Καλύτερη φόρμα για την Άστον Βίλα. Δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς και ένα καλό πρώτο ημίχρονο, κόντρα στην Λίβερπουλ (στο δεύτερο κατέρρευσε). Η Στόουκ, έχει πέντε αγώνες χωρίς νίκη (μεταξύ των οποίων, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία). Η Άστον Βίλα, έχει παίκτες για την κόντρα επίθεση και για το γκολ. Το θέμα είναι η άμυνα της. Στο 4,00 μου αρέσει το διπλό.

Από το Championhip θα ποντάρω εκ νέου στο διπλό της Πιτέρμπορο στο 3,50. Επιμένω και εδώ, γιατί έχω ομάδα ανεβασμένη σε καλή απόδοση. Η Πιτέρμπορο, έχει επτά παιχνίδια αήττητη και γενικότερα δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Η Χάντερσφιλντ, μετριότατη. Λίγα πράγματα. Μία νίκη στα τελευταία τρία ματς, δύο νίκες στα τελευταία έξι. Είναι και ανταγωνίστριες ομάδες για την παραμονή (ένα βαθμό πάνω η Χάντερσφιλντ). Η μία είναι σε κακή φάση και η άλλη δείχνει καλά στοιχεία. Πάω με το διπλό του 3,50.

Από την League One μου αρέσει το διπλό της Σριούσμπερι στο 4,75. Στην ίδια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της η Γιόβιλ (0-2-1). Αήττητες και οι δύο ομάδες στα τελευταία τρία παιχνίδια τους γενικά (1-2-0). Γενικότερα, στα τελευταία έξι παιχνίδια η φόρμα λέει για τη μεν Γιόβιλ 1-4-1 (μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία) και για την δε Σριούσμπερι απόλυτη ισορροπία με 2-2-2. Η Σριούσμπερι, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ικανή για όλα. Το 4,75 του διπλού μ' αυτά τα δεδομένα είναι υψηλό.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 709,48 μονάδες
Ποντάρισμα (6/4/2013):
Μονά αποδεκτά
Στόουκ Σίτυ - Άστον Βίλα 2 (4.00) Χ 15 μονάδες
Χάντερσφιλντ - Πιτέρμπορο 2 (3.50) Χ 16 μονάδες
Γιόβιλ - Χάντερσφιλντ 2 (4.75) Χ 11 μονάδες
Trixie (2-3): Άστον Βίλα (4.00) - Πιτέρμπορο (3.50) - Σριούσμπερι (4.75). Με 4,5 μονάδες στις τρεις δυάδες και 2,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 16 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 58 μονάδες
Υπόλοιπο: 651,48


Επίσης, μου αρέσουν και κάποιες ισοπαλίες στην Αγγλία. Θα αναφέρω σε ποια ματς, χωρίς να τα προτείνω για στοιχηματισμό. Τσάρλτον-Λίντς Χ, Μπέρμιγχαμ-Μίλγουολ Χ, Ντέρμπι-Ίπσουιτς Χ, Γουόλσολ-Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ Χ... Δεν θα ήταν άσχημο ένα σύστημα 2-4 με αυτές τις ισοπαλίες...

Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου