Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

GiorgosBet : Επιλογές και ρίσκο στην Ιταλία

Τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τελείωσαν και πλέον γνωρίζουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών στο τσάμπιονς και το γιουρόπα λιγκ.

Καμία ιταλική ομάδα δεν βρίσκεται στα ημιτελικά οπότε πλέον η προσοχή τους στρέφεται στην εγχώρια διοργάνωση, όπου τα πράγματα είναι ρευστά κυρίως στις θέσεις 2 ως 5.

Οι προτάσεις μου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι :

Serie A


Αταλάντα - Φιορεντίνα

Μόνο νίκη θέλει η Φιορεντίνα στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει την Μίλαν και να εξασφαλίσει θέση στο τσάμπιονς λιγκ. Την προηγούμενη εβδομάδα έφερε ισοπαλία 2-2 με την Μίλαν και η διαφορά της από την 3η θέση παρέμεινε στους 6 βαθμούς.
Η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη ανατροπή την Ίντερ (από 3-1, έγινε 3-4) και απέχει 10 βαθμούς από τις τελευταίες θέσεις,μια διαφορά που της επιτρέπει να ηρεμήσει σχετικά ως προς την παραμονή της.
Αρκετές απουσίες και για τις 2 ομάδες, ποιοτικά ανώτερη όμως η Φιορεντίνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Φιορεντίνα έχει το κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, 2 (2.15)


Τζένοα - Σαμπντόρια

Το ντέρμπι της αγωνιστικής,με τους 2 συμπολίτες να αναμετρούνται σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία κυρίως για την Τζένοα που χρειάζεται την νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Σαμπντόρια από την άλλη πλευρά βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από την Τζένοα (27 και 36 βαθμοί αντίστοιχα).
Και οι 2 ομάδες είναι σε κακή φόρμα, η Τζένοα έχει 1 ισοπαλία και 4 ήττες ενώ και  οι φιλοξενούμενοι  έχουν μόλις 1 νίκη στους τελευταίους 5 αγώνες τους.
Καμία από τις 2 ομάδες δεν πείθει φέτος με της εμφανίσεις της, ωστόσο στα ντέρμπι όλα αυτά συνήθως δεν μετράνε.Στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται... μάχη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Έδρα και κίνητρο είναι καλός συνδυασμός,οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Τζένοα. 1 Χ για κάλυψη (2,25 - 3,10 )


Serie B


* Νοβαρα - Βιτσέντζα

Με φόρα από το 3-2 επί της Σασσουόλο η Νοβάρα,θέλει την νίκη ώστε  να διατηρήσει την θέση της (τα πλέιοφ ανόδου δηλαδή). Η Βιτσέντζα μετά και από την ήττα της με 1-2 στην έδρα της από την Τσιταντέλα,απέχει πλέον 8 βαθμούς από τα μπαράζ υποβιβασμού , και η κατάσταση γίνεται πλέον πολύ δύσκολη.Μετά την ήττα υπήρξαν αντιδράσεις από τους οπαδούς και  λαϊκά δικαστήρια.
 Απ τη μια πλευρά λοιπόν κίνητρο και φόρμα και από την άλλη... αβεβαιότητα και εκνευρισμός.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 1 (1,50)


Άλλη μια πρόταση για αυτή την εβδομάδα, με ρίσκο όμως,αποτελούν τα διπλά των Ίντερ και Ρόμα.
Συγκεκριμένα :

Τορίνο - Ρόμα

Η Ρόμα θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την είσοδο στις προνομιούχες θέσεις ,απ τις οποίες απέχει μόλις 2 βαθμούς (48 η Ρόμα,50 η Ίντερ και 51 η Λάτσιο). Μετά την ισοπαλία λοιπόν στο ντέρμπι της Ρώμης χρειάζεται 3 βαθμούς για να εκμεταλλευτεί και τυχόν απώλειες βαθμών  της Λάτσιο που παίζει με την Γιουβέντους. Το Τορίνο με 9 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη δεν έχει και το μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσει τον αγώνα

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (2,20)


Κάλιαρι - Ίντερ 

Ήττα σοκ για την Ίντερ με 3-4 εντός έδρας από την Αταλάντα και πλέον η ομάδα πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει του χρόνου να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πολλές απουσίες ωστόσο που μπορεί να στοιχίσουν,καθώς μετά τον Μιλίτο που χάνει όλη τη σαιζόν, τραυματίες είναι οι Κασάνο και Παλάσιο,αφήνοντας μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον  Ρίκι Άλβαρεζ (που όμως σκόραρε 2 γκόλ στον τελευταίο αγώνα). Η Κάλιαρι έχει ξεφύγει πλέον από περιπέτειες υποβιβασμού και βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικό στοιχείο το ότι από την αρχή του 2013 δεν έχασε κανένα παιχνίδι στην έδρα της.
Το κίνητρο όμως το έχει σαφέστατα η Ίντερ, όπως και την ποιότητα παρά τις απουσίες της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : 2 (2,30)

 **** Ρόμα και Ίντερ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στα πλαίσια του κυπέλλου Ιταλίας μέσα στην εβδομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 :


Αταλάντα - Φιορεντίνα      2 (2,15)

Τζένοα - Σαμπντόρια         1X  (2,25- 3,10 )

Νοβαρα - Βιτσέντζα           1 (1,50)


ΠΡΟΤΑΣΗ 2 :

Τορίνο - Ρόμα                   2 (2,20)

Κάλιαρι - Ίντερ                 2 (2,30)


Ποντάρισμα 1 : 3 μονάδες άρα 6 λόγο ανοικτής διπλής)
Ποντάρισμα 2 : 4 μονάδες

3 σχόλια:

  1. Παλέρμο έχω την Κυριακή το μεσημέρι... Και με ρίσκο Νάπολι αλλά μάλλον θα το αφήσω...

    Υ.Γ. Δες τα Mail σου Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Μιλαν παιζει χωρις μπαλοτελι μεν, αλλα παλι εχει παικτες που μπορουν να σκοραρουν...βεβαια οταν βλεπει κανεις την αποδοση που εχει το διπλο της ναπολι περναει και μια ιδεα για κοντρα... ειναι δυσκολος αγωνας,σκεφτηκα κ εγω το χ2, αλλα τελικα κατεληξα στην Τζενοα που παιζει την παραμονη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παλερμο - μπολονια εληξε 1-1 ....την εκανε την ζημια η μπολονια, καλυτερα που εμεινα μακρια απο αυτο το ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή