Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Geobet: Μαδριλένικη μονομαχία στο Αλφόνσο Πέρεθ....

Ένα γκολ ρε ........ αγαπημένη Μαγιόρκα ένα γκολ να πάμε ταμείο!! Έβαλε γκολ η αδιάφορη και ντεφορμέ Λεβάντε στη Μαδρίτη με την Ρεάλ και δεν έβαλε η καίγομαι για βαθμό και ότι βγει Μαγιόρκα στο Καμπ Νου. Η Κυριακή πάντως συνεχίζει να έχει εκπλήξεις, θύμα της αυτή τη φορά η Θέλτα η οποία λόγω κινήτρου έπρεπε και μπορούσε να πάρει στην λιγότερη το Χ. Το παιχνίδι έληξε πριν λίγο 0-2, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 87'......


Για σήμερα οι επιλογές είναι μoιρασμένες και πάλι σε Primera και Segunda. Χετάφε - Ατλέτικο Μ. το πρώτο παιχνίδι και αν δεν είχαμε τον τραυματισμό του Αρντά (βασικός μέσος, Ατλέτικο) στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βαλένθια θα πήγαινε πιο εύκολα το χέρι μας προς τα δεξιά. Ίσως και το γρήγορο γκολ της Βαλένθια (5' 0-1) να είναι ένα καμπανάκι ότι η Ατλέτικο δεν περνάει και την καλύτερη φάση της αγωνιστικής της κατάστασης. Από την άλλη η Χετάφε είναι ακόμα μέσα στο Ευρωπαϊκό κόλπο ενώ τρέχει και ένα σερί 426 λεπτών απαραβίαστης εστίας στα 4 τελευταία της παιχνίδια (Σαραγόσα Μπιλμπάο εντός, Λεβάντε Μπέτις εκτός). Αξίζει λοιπόν το ρίσκο ο άσσος της Χετάφε αλλά με επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία σε αποδόσεις του 2,75.

Από την Segunda έχουμε επιλέξει το Σαμπαντέλ - Σπ. Χιχόν. Οι γηπεδούχοι έχουνε σημαντικότατες απουσίες στην άμυνα τους και αυτό τους κάνει πιο ευάλωτους, το θετικό βέβαια είναι ότι οι υπόλοιποι παίχτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Η Σπ. Χιχόν από την άλλη βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και έχει στραμμένο το βλέμμα της στα πλει οφ παρ' όλα αυτά οι απουσίες του αριστερού μπακ Κανέγια και του φορμαρισμένου γκολκίπερ Κουέγιαρ μετριάζει κάπως τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω οτι από ένα γκολ το έχουνε και οι 2 για αυτό και θα πάμε με το goal/goal (1,72) στην αναμέτρηση του "Νοβα Κρεου Αλτα".



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 765 μονάδες
Ποντάρισμα (07/04/2013):
Δυάδα: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης                     1dnb (2,75)
             Σαμπαντέλ - Σ. Χιχόν                                   goal/goal  (1,72)
        
             Συνολική απόδοση                    (4,73) Χ 20 μονάδες 
 

Νέο υπόλοιπο: 745 μονάδες                  
 
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου