Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Geobet: Μάχη επιβίωσης στο Λα Κορούνια - Σαραγόσα ....

 30η ημέρα για την Primera Division με 4 παιχνίδια. Εκτός από τους 2 μεγάλους της χώρας και την Μάλαγα, που έχουνε υποχρεώσεις στο CL μεσοβδόμαδα, έχουμε και ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Σαραγόσα. Απο την Segunda πάλι ξεχωρίζουν, από πλευράς κινήτρου πάντα, οι συναντήσεις Πονφεραντίνα - Λας Πάλμας και Αλκορκόρν - Σανταντέρ σε ένα επίσης "μενού" 4 επιλογών.....


Η Λα Κορούνια κατάφερε τελικά, ζευγαρώνοντας τις νίκες της, να περάσει με σκορ 2-3 από την έδρα της Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Primera. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (20') ισοφάρισε σχεδόν αμέσως (27') ενώ με 2 ακόμα γκολ στο 47' και στο 60' κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα της στο 1-3. Το μόνο που έκανε από την πλευρά της η Μαγιόρκα ήτανε να μειώσει σε 2-3 στο 88'. Απο την άλλη η Σαραγόσα μπορεί να έκλεψε ένα βαθμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός 1-1 ωστόσο έχει συμπληρώσει 12 ματς χωρίς νίκη και το παιχνίδι στο Ριαθόρ φαντάζει κάτι παραπάνω από καθοριστικό. Στα τελευταία μάλιστα ιατρικά νέα έρχεται να προστεθεί και η απουσία του πολύτιμου μέσου Απόνιο ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής.
Πάμε λοιπόν με τον άσσο (1,95) της Λα Κορούνια αφού μπορεί να βρίσκεται χαμηλότερα βαθμολογικά από την αντίπαλό της ωστόσο η φόρμα και η ψυχολογία της στιγμής βρίσκεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με το μέρος της.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας που επιλέξαμε από την Primera βρίσκει την αδιάφορη βαθμολογικά Μπαρτσελόνα να υποδέχεται χωρίς τον τραυματία Μέσσι (θα απουσιάσει και από το παιχνίδι του CL της Τετάρτης) την Μαγιόρκα η οποία παρόλο την απογοητευτική εμφάνιση της στο κρίσιμο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Λα Κορούνια θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καμπ Νου. Μπορεί να μην βρίσκεται και στα καλύτερά της σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι ένα γκολ μπορεί να το σημειώσει. Κρατάμε λοιπόν το Goal/Goal (1,83) από αυτό το παιχνίδι.


Στην Segunda αρχικά σκέφτηκα το 2-3 goal (1,95) στο παιχνίδι για μια θέση στα play-off μεταξύ της Πονφεραντίνα με την Λας Πάλμας αλλά τελικά προτίμησα το goal/goal (1,66), σε ένα παιχνίδι που υπάρχουν τόσο οι επιθετικές ικανότητες όσο και οι αμυντικές αδυναμίες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή μας. Βέβαια λόγω του χαμηλού ποσοστού το κάνω 2άδα με το over 2,5 (2,30) στο παιχνίδι Έλτσε - Λούγκο. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι  (Έλτσε πρωταθλήτρια της κατηγορίας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η Λούγκο στην μέση της βαθμολογίας χωρίς στόχους αλλά και κίνδυνο να πέσει) αναμένεται να γίνει ανοιχτό ματς ενώ όπως είπε και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Κίκε Σετιέν "πάμε για την έκπληξη απέναντι στην Έλτσε!"


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 810 μονάδες
Ποντάρισμα (06/04/2013):
Δυάδα: Λα Κορούνια - Σαραγόσα                            1 (1,95)
             Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα                          goal/goal  (1,83)
        
             Συνολική απόδοση                    (3,57) Χ 30 μονάδες 
 
Δυάδα: Πονφεραντίνα - Λας Πάλμας                      goal/goal (1,66)
             Έλτσε - Λούγκο                                            over 2,5 (2,30)
        
             Συνολική απόδοση                    (3,80) Χ 15 μονάδες
 
Νέο υπόλοιπο: 765 μονάδες                  
 
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου