Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Geobet: Άλλος ψάχνει βαθμούς για σωτηρία κι άλλος για Ευρώπη ......

Εντάξει όταν είπαμε στην Γρανάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με γκολ μέσα στην Εσπανιόλ εννοούσαμε 1-1, κρίμα πάντως που χάσαμε την 3άδα με τόσο καλή απόδοση μόνο και μόνο για ένα γκολ. Εν πάσει περιπτώσει πάμε παρακάτω.... αυλαία σήμερα για την 33η ημέρα της Primera Division με το παιχνίδι Μπέτις - Λα Κορούνια στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν στις 23.00 να συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων. Οι δύο αντίπαλοι προσέρχονται στο παιχνίδι με διαφορετικό κίνητρο αλλά με κοινό στόχο τα γκολ.....


Η Μπέτις καταφέρνει να έχει από κοντά τις Ευρωπαϊκές θέσεις χωρίς ωστόσο να έχει πλασαριστεί πλήρως με σιγουριά σε αυτές. Ίσως αν ήτανε καλύτερη στον ανασταλτικό τομέα να βρισκότανε τώρα πιο ψηλά, άλλωστε κ το 3-3 με την Σεβίλη εντός έδρας είναι ακόμα νωπό. Στο τελευταίο της παιχνίδι φιλοξενήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και παρ' όλο το τελικό 3-1 θα μπορούσε να είχε σκοράρει αυτή στο 2-1 κάνοντας το 2-2.

Στο σημερινό παιχνίδι συνεχίζει να κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη ενώ όπως δήλωσε και ο προπονητής της Πέπε Μελ "Το κίνητρο του να αγωνιστείς στην Ευρώπη ξεπερνά εκείνο για την παραμονή στην κατηγορία". Η πρόσφατη παράδοση δεν είναι πάντως μαζί της (1-2-3) σε αντίθεση με την μακροχρόνια (15-6-7) που φαίνεται να την ευνοεί πιο ξεκάθαρα. Στις απουσίες μοναδικός απών καταγράφεται ο κεντρικός αμυντικός Παουλάο.

Η Λα Κορούνια από την άλλη μετά από 4 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα (όποτε την βάλαμε σε δελτίο την πιάσαμε) σκόνταψε στην Μπιλμπάο φέρνοντας 1-1 εντός έδρας με τον προπονητή Φερνάντο Βαθκεθ να μην μένει ικανοποιημένος από το επίπεδο απόδοσης των παιχτών του. Προηγήθηκε στο 38' με τον Μπρούνο Γκάμα για να έρθει η ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα από την Μπιλμπάο στο 44'.

Από τα χαμηλά over 2,5 και goal/goal που κινούνται πλέον στο 1,61 (με σημαντικές πιθανότητες να επαληθευθούν) μπορούμε να επιλέξουμε με ρίσκο και το over 1,5 goal στο ημίχρονο στο 2,50.
Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 815 μονάδες
Ποντάρισμα (29/04/2013):
Μονό: Μπέτις - Λα Κορούνια                      Γκολ 1ου ημιχρόνου: οver 1,5 (2,50) Χ 15 μονάδες
             

Νέο υπόλοιπο: 800 μονάδες          


Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου