Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Geobet: ποιός θα κάνει την ψυχοθεραπεία του....;

Γερμανία - Ισπανία σημειώσατε 1 και μάλιστα με 8-1 συνολικά γκολ παρακαλώ. Η αλήθεια είναι ότι η κρίση στις Ισπανικές ομάδες ήτανε εμφανής, από την μια η Μπάρτσα που μας είχε δείξει τα "εξαιρετικά" αμυντικά της δείγματα φέτος (και με την Παρί στα τελευταία της παιχνίδια) ακόμα και μέσα στο Καμπ Νου και από την άλλη η Ρεάλ η οποία πριν την Γαλατά είχε περάσει με δυσκολία - σπρώξιμο την αξιόλογη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ. Από τους δύο σήμερα θα ασχοληθούμε με το Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ.....


Το ερώτημα του τίτλου αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο ζευγάρι και όχι την Μπαρτσελόνα. Θα καταφέρει δηλαδή η Ατλέτικο να ξεπεράσει το σύμπλεγμα κατωτερότητας που την "δέρνει" κάθε φορά στο ντέρμπι με την Ρεάλ ή η παράδοση μετά το τέλος και αυτού του παιχνιδιού θα γράψει 0-1-9 (0-1-8 τα τελευταία χρόνια με το τελευταίον άσσο να σημειώνεται το 1998/99 με 3-1). Στο τελευταίο παιχνίδι της η γηπεδούχος κατάφερε να περάσει αλώβητη και μέσα από την έδρα της Σεβίλης κερδίζοντας την 0-1 αφού βέβαια ο Κουρτουά φρόντισε να κρατήσει το 0 στην άμυνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε πανηγυρικό κλίμα αφού χθες η Ατλέτικο .... έγινε 110 χρονών.

Η Ρεάλ από την άλλη θα προσπαθήσει να αντιπαρέλθει του 4-1 στο Champions League και παρατεταγμένη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο (είναι κι εκτός αποστολής εξαιτίας μυϊκών ενοχλήσεων προκειμένου να προλάβει το Ευρωπαϊκό παιχνίδι) θα επιχειρήσει να δώσει τις απαντήσεις της στο Μαδριλένικο ντέρμπι. Βέβαια με την διαφορά των 13 βαθμών η νίκη είναι θέμα γοήτρου και μόνο για την Βασίλισσα. Εκτός είναι επίσης ο Σέρχιο Ράμος αλλά και οι Κουεντράο, Μαρσέλο (αριστερός μπακ), Αρμπελόα (πλάγιος μπακ). Λίγο το 0 που κρατάει μέσα στην έδρα της σε αρκετά παιχνίδια η Ατλέτικο (βέβαια δεν έπαιζε και με την Ρεάλ) λίγο η απουσία του Ρονάλντο (υπάρχει βέβαια βάθος στο πάγκο) και με την ρεβάνς προ των πυλών πιστεύω ότι δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα το ματς. Στα 2-3 goal λοιπόν του 2,00.


Στο άλλο βραδινό παιχνίδι έχουμε την συνέχεια στο σήριαλ της σωτηρίας ανάμεσα σε Σαραγόσα και Μαγιόρκα. Τελευταία νίκη για του γηπεδούχους εντός πριν απο 6 σχεδόν μήνες επι την Λα Κορούνια με 5-3 το Νοέμβριο έκτοτε μετράει 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Απο την άλλη η Μαγιόρκα εκτός απο τις εξόδους της σε Μαδρίτη (5 γκολ απο την Ρεάλ) και Βαρκελώνη (5 γκολ απο Μπάρτσα) είχε κερδίσει στις καθυστερήσεις με 1-2 την Γρανάδα ενώ απο τις τελευταίες 7 εξόδους της μετράει 6 ήττες. Επειδή το παιχνίδι μπορεί να πάει οπουδήποτε πιστέυω λόγω του κινήτρου με το goal/goal του 1,83 είμαστε καλυμένοι.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 797 μονάδες
Ποντάρισμα (27/04/2013):
Δυάδα: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρ. Μαδρίτης                 2-3 goal (2,00)
              Σαραγόσα - Μαγιόρκα                                  goal/goal (1,83)

              Συνολική απόδοση                                      (3,66) Χ 12 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 785 μονάδες          


Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου