Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τι θα δούμε αυτή την αγωνιστική . . .

Καλημέρα σε όλους. Φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Και φυσικά, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων το ενδιαφέρον ολοένα και θα αυξάνεται.

Από αυτή την στήλη θα προσπαθούμε να "βρίσκουμε" τα παιχνίδια τα οποία αξίζει να τα παρακολουθήσουμε... Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχει αρκετά ντέρμπι . . .


Premier League


Ο αγώνας που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλος από το ντέρμπι των "βορείων". Νιουκάστλ και Σάντερλαντ "συγκρούονται" το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Και οι δύο "ψάχνουν" βαθμούς για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Το ντέρμπι αυτό αναμένεται γεμάτο πάθος.

 

Serie A


Ένα ακόμα σπουδαίο πραγματικά ντέρμπι διεξάγεται στην Ιταλία το μεσημέρι της Κυριακής. Στις 16:00 ώρα Ελλάδος, η Γένοβα παίρνει "φωτιά" και χωρίζεται στα δύο καθώς Σαμπντόρια και Τζένοα "κοντράρονται" στο Μαράσι. Ένα ματς το οποίο είναι πολλά παραπάνω για τους οπαδούς και των δύο ομάδων που μοιράζονται το ίδιο γήπεδο και ζουν στην ίδια πόλη.

 

Primera Division


Απόψε το βράδυ στις 23:00 ώρα Ελλάδος διεξέαγεται το απόλυτο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Το μεγάλο ντέρμπι της Σεβίλλης. Αυτό ανάμεσα σε Ρεάλ Μπέτις και Σεβίλλη. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου η Σεβίλλη κέρδισε με το ευρύ 5-1 και σίγουρα οι παίκτες και οι οπαδοί της Ρεάλ Μπέτις δεν θα το έχουν ξεχάσει...

Αυτό το ντέρμπι, στην κυριολεξία δεν χάνεται. Τέτοιου είδους αγώνες είναι το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου. Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, ότι κι' αν έχουν σκοπό να κάνουν το βράδυ της Παρασκευής σίγουρα θα περιμένουν την λήξη του ντέρμπι για να το κάνουν . . .


Bundesliga


Το ματς της αγωνιστικής στην Γερμανία διεξάγεται στην Veltins Arena της Σάλκε όπου η τοπική ομάδα, υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Μία "σύγκρουση" η οποία θα δώσει μία απάντηση στο ερ;vτημα της τρίτης θέσης. Είτε η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την απευθείας είσοδό της, στους ομίλους του Champions League, είτε η Σάλκε θα πλησιάσει την αντίπαλό της σε απόσταση αναπνοής.

 

League Une


Λίλ και Μαρσέϊγ αγωνίζονται το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Μία ξεχωριστή "μονομαχία", η οποία απαρτίζεται από δύο ομάδες που στοχεύουν στην έξοδο τους στο ερχόμενο Champions League.

 

Eredivisie


Σούπερ ντέρμπι και στην Ολλανδία εκεί όπου PSV Αϊντχόφεν και Άγιαξ "χτυπιούνται" για την μάχη του Πρωταθλήματος στις 17:30 ώρα Ελλάδος της Κυριακής. Ένα ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου πιθανότατα θα κρίνει πολλά για την υπόθεση του πρωταθλήματος.

 

Pro League


Στο Βέλγιο, η υπόθεση "πρωτάθλημα" έχει πάρει "φωτιά" μετά το ντεφορμάρισμα της Άντερλχτ στα Play Off. Πλέον, όλα είναι πιθανά και το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00 ώρα Ελλάδας Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ, συγκρούονται στο Constant Van de stock με τον στόχο του πρωταθλητή να υπάρχει στο μυαλό και των δύο . . .

 

Super League Greece


Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στον Πειραιά σε ένα ντέρμπι που δεν έχει υψηλό βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, αλλά πάντοτε μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Την Κυριακή στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου