Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

5πλο χτύπημα για Ίντερ

Καλησπέρα σε όλους. Η Ίντερ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε μαζεμένες 5 μεταγραφικές κινήσεις.

Πρόκειται για τους Mauro Icardi, Ruben Botta, Hugo Campagnaro, Marco Andreolli και Diego Laxalt.

Στο παρακάτω άρθρο θα τους δούμε και θα τους σχολιάσουμε έναν έναν από αυτούς, καθώς πρόκειται για πολύ καλές κινήσεις για την Ίντερ.



Mauro Icardi


Ο 20χρονός επιθετικός της Σαμπντόρια είναι προϊόν της περίφημης Μασία. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα Ιταλικά ταλέντα αυτή τη στιγμή, μαζί με τους Ελ Σαραουί και Βεράτι. Έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και είναι ο πρωταγωνιστής της Σαμπντόρια στην μάχη για την παραμονή.








Ruben Botta


Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Τίγκρε από τα 19 του. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νότιας Αμερικής και περιμένει το μεγάλο βήμα που έγινε με τη μεταγραφή του στους Νερατζούρι. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και πολύ καλό πόδι από μακρινές αποστάσεις.








Hugo Campagnaro

Ο 32χρονος στόπερ της Νάπολι δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και αγωνίζεται εδώ και χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Είναι από τους στυλοβάτες της εξαιρετικές προόδου της Νάπολι τα τελευταία χρόνια, με 117 συμμετοχές. Πολύ δυναμικός στόπερ, με άριστες τοποθετήσεις και πολύ καλός στον αέρα. Τα θετικά στοιχεία καλύπτουν και με το παραπάνω το αρνητικό του, το ότι δεν είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια.







Marco Andreolli

Ακόμα ένας στόπερ, αλλά κάπως διαφορετικός από τον Καμπανιάρο. Ο 26χρονος παίκτης της Κιέβο, που έχει ξαναπεράσει από την Ίντερ στο ξεκίνημά του, έχει αρκετά καλή τεχνική για τη θέση του και ξέρει να κατεβάζει καλά τη μπάλα. Αυτό δε σημαίνει ότι υστερεί αμυντικά, με τα τάκλιν του να κλέβουν την παράσταση. Μαζί με τον Καμπανιάρο θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στο μακροχρόνιο αμυντικό πρόβλημα της Ίντερ.







Diego Laxalt


Στην πρώτη του σεζόν έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο που πρέπει να προσεχθεί. Ο 20χρονος εξτρέμ της Ντεφενσόρ είναι πραγματικά ταχύτατος και πολύ θεαματικός στις κινήσεις του καθώς διαθέτει πολύ καλή τρίπλα. Πρέπει να γίνει λίγο πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του για να πετύχει πολλά με την Ίντερ.









Συμπέρασμα

Η Ίντερ επενδύει στο μέλλον και πολύ καλά κάνει με τους Λασάλτ, Μπότα και ειδικά τον Ικάρντι, ενώ παίρνει και δύο πολύτιμες λύσεις στην άμυνα με τους Καμπανιάρο και Αντρεόλι που είναι έμπειροι. 

Αν πάρει έναν έμπειρο φορ μεγάλο όνομα, και ίσως και έναν καλό δεξί μπακ για κάλυψη του Ζανέτι, πιστεύω πως του χρόνου διεκδικεί αν όχι τον τίτλο, τουλάχιστον τη 2η θέση με μγάλες αξιώσεις. 

Ο Στραματσιόνι που από ότι φαίνεται μένει δεν πρέπει να τους κάψει ρίχνοντάς τους στα βαθιά κατευθείαν, ούτε και οι οπαδοί να έχουν υψηλές απαιτήσεις από την αρχή. Πιστεύω πως μετά το Γενάρη της νέας σεζόν που θα έχουν δέσει καλά όλοι τους με την ομάδα, θα δούμε μία επανάληψη της φετινής Μίλαν και ίσως σε καλύτερη έκδοση. Θέλει απλά μία πίστωση χρόνου από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου