Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Jimlaw: Ένα μονό αποδεκτό

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ωραίοι αγώνες διεξήχθησαν χθες σε όλα τα Πρωταθλήματα. Στα δικά μου λημέρια, δηλαδή στην Βρετανία, έγιναν εξίσου ενδιαφέροντα παιχνίδια. Είναι λογικό, όσο πλησιάζουμε στο τέλος των Πρωταθλημάτων το κίνητρο και το ενδιαφέρον να αυξάνεται..

Στοιχηματικά, πέρασε μία δυάδα στο σύστημα 2-3-4 που πρότεινα και βγήκε ένα μικρό κέρδος... Για σήμερα έχω ένα σημείο.. Προχωράω στην αναφορά και στην εξήγηση του σκεπτικού μου...

Το σημείο που κρατάω για σήμερα προέρχεται από την Premier League... Μου αρέσει, λοιπόν, το διπλό της Νιουκάστλ στο 3,40. Η Νιουκάστλ, στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες. Δηλαδή είναι σε καλή κατάσταση. Στην βαθμολογία της φόρμας, είναι μέσα στην τετράδα των πιο φορμαρισμένων ομάδων. Συν τοις άλλοις, έχει ρέντα και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα. Στις καθυστερήσεις κέρδισε τόσο την Στόουκ την περασμένη Κυριακή, όσο και την Ανζί την περασμένη Πέμπτη.

Η Νιουκάστλ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αφοσιωθεί στο Europa League. Παρόλο που έφτασε στα προημιτελικά. Το ενδιαφέρον της, είναι στραμμένο στην Premier League. Ο Καμπάϊγ, θα είναι έτοιμος. Όπως επίσης, θα είναι διαθέσιμοι οι Γκουφράν (επιθ) και Ντεμπισί (δεξί μπακ). Αυτοί οι δύο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Ο Κολοτσίνι, λείπει που είναι ο πιο έμπειρος αμυντικός της αλλά πιστεύω πως η ομάδα έμαθε να παίζει χωρίς αυτόν. Όπως και χωρίς τον Μπεν Αρφά.

Από τη άλλη η Γουίγκαν, γενικότερα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι οι εντός έδρας επιδόσεις της. Έχει επτά ματς εντός, χωρίς νίκη. 0-2-5 είναι ο απολογισμός της εντός έδρας στα τελευταία επτά ματς. Είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα στην Premier League. Είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας. Οι απόντες της είναι μακροχρόνιοι...

Πιστεύω, ότι η απόδοση του διπλού είναι υψηλή με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα των δύο ομάδων. Κάπου στο 2,70-2,80 το περίμενα... Στο 3,40 το επιλέγω... Η Νιουκάστλ, έχει ψυχολογία, είναι δεμένη ως ομάδα και είναι σε θέση να βγάλει αυτό το διπλό..

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 771,01 μονάδες
Κέρδη από χθες (16/3): 77,76 μονάδες
Υπόλοιπο: 848,77 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (17/3):
Μονά αποδεκτά
Γουίγκαν - Νιουκάστλ 2 (3.40) Χ 14 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 14 μονάδες
Υπόλοιπο: 834,77 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου