Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Με την έδρα της Γαλατά

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Χθες, διεξήχθησαν δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League. Πόρτο και Μπάγερν ήταν οι νικήτριες ομάδες με 1-0 και 1-3 αντίστοιχα κόντρα σε Μάλαγα και Άρσεναλ. Απόψε, διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Μίλαν-Μπαρτσελόνα και το Γαλατά-Σάλκε. Ειδικά το Μίλαν-Μπαρτσελόνα, είναι πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. 11 τρόπαια έχουν και οι δύο ομάδες μαζί.

Ας περάσουμε όμως στο κομμάτι του στοιχήματος....

Σήμερα, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Το μόνο σημείο που μου αρέσει είναι ο άσος της Γαλατά. Η ομάδα, φαίνεται ιδιαίτερα ανεβασμένη μέσα στο 2013 (τρεις νίκες και μία ισοπαλία στην Τουρκία). Ειδικά, με την συμμετοχή του Ντρογκμπά στο παιχνίδι με την Ακισασπορ και το γκολ που σημείωσε ο Αφρικανός. Μην ξεχνάμε και τον Σνάϊντερ, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Συν τοις άλλοις, η Γαλατά απόψε θα στηριχτεί στην πολύ καυτή έδρα της. Πάνω από 40.000 οπαδοί της, θα δημιουργήσουν πολύ ζεστό κλίμα. Και η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, η Σάλκε δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Στην μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Bundesliga (εκεί που στην αρχή ήταν δεύτερη). Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (δύο ήττες και δύο ισοπαλίες).

Επίσης, η Σάλκε έχει και σημαντικές απουσίες μακροχρόνια που επηρεάζουν τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην άμυνα για παράδειγμα είναι σημαντική εδώ και καιρό. Επίσης, ο Χούντελάαρ (κορυφαίος σκόρερ των Γερμανών) ναι μεν είναι διαθέσιμος αλλά έχει να παίξει αρκετό καιρό.. Και συν τοις άλλοις, η Σάλκε δεν έχει και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της.

Επειδή το 2,20 ως απόδοση είναι μικρή, για να προτείνω το σημείο ως μονό αποδεκτό, θα κάνω κάτι άλλο...

Εφόσον, πιστεύω στον άσο θα ποντάρω σ' αυτόν από το ημίχρονο και επίσης θα ποντάρω κάτι ψιλά στο Χ ημίχρονο / άσο τελικό, σε περίπτωση που κυριαρχήσει η ισοπαλία στο πρώτο μέρος...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 677,35 μονάδες
Κερδισμένα (από 19/2/2013): 41,6 μονάδες
Υπόλοιπο: 718,95 μονάδες
Ποντάρισμα (σημερινό: 20/2/2013):
Μονά αποδεκτά
Γαλατασαράϊ - Σάλκε άσος ημίχρονο / άσος τελικό (3.80) Χ 10,5 μονάδες
Γαλατασαράϊ - Σάλκε άσος ημίχρονο / Χ τελικό (5.00) Χ 6 μονάδες
Συνολικά πονταρίσματα: 16,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 702,45 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου