Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Με τις Εγγλέζες

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα, Τρίτη υπάρχουν στο πρόγραμμα δύο αγώνες για την φάση των 16 του Champions League, καθώς επίσης και ορισμένα παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Την Κυριακή, δεν τα πήγα καλά. Είχα 0/5. Το μόνο θετικό ήταν ότι δεν ανοίχτηκα. Στόχευσα, στο Σάββατο (αν θυμάστε, έγραφα ότι το Σάββατο μου αρέσει πιο πολύ από την Κυριακή) και το αποτέλεσμα ήταν μετά το πέρας του σουκου ένα μικρό κέρδος της τάξης των 20 μονάδων.

Εκεί που ψιλό-χαλάστηκα την Κυριακή, ήταν σε δύο γεγονότα. Πρώτον, ότι παρόλο που είχε μπόμπες και μεγάλα σημεία (Μονς, Ναϊμέγκεν, Μαρίτιμο, Ξάνθη, Βαγιεκάνο.. Μέχρι και οι Πορτογαλέζες έσπασαν οι μεγάλες) δεν ποντάρισα καμία από αυτές. Θα μου πείτε, ότι, ήταν πολύ δύσκολα να βγουν και ότι δεν υπήρχαν φόρμες και πολλά θετικά... Αλλά, να που βγήκαν...

Το δεύτερο γεγονός που με ψιλό-χάλασε, ήταν η αδυναμία των παικτών της Φορτούνα να σκοράρουν. Όποιος, παρακολούθησε το ματς, θα είδε ότι αρκετές φορές οι παίκτες της Φορτούνα έφτασαν πολύ κοντά στο τελικό σουτ, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Το σημείο, πάντως άξιζε και με το παραπάνω στο 5,75. Και ας μην ήρθε.. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, πάλι θα διπλό θα ποντάριζα...

Ας περάσουμε όμως στο σημερινό πρόγραμμα. Αγώνες από μικρές Αγγλίας και δύο ματς από Champions League. Προσωπικά, θεωρώ το Champions League την διοργάνωση με το ύψιστο θέαμα. Ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, που καθηλώνει τους ποδοσφαιρόφιλους. Mundial και Champions League είναι οι κορυφαίες διοργανώσεις.

Αλλά, στοιχηματικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Γιατί, οι μπουκ δίνουν τέτοιες αποδόσεις σε κάποια φαβορί που το στοίχημα χάνει την αξία τους. Κυρίως, στην φάση των ομίλων αυτό. Και σε φτάνουν στο σημείο αν πεις "ή που θα βάλω χοντρά λεφτά στο φαβορί ή που θα μείνω αμέτοχος γιατί δεν αξίζει να το κοντράρω κιόλας το φαβορί"...

Προσωπικά, συνήθως μένω αμέτοχος. Εκτός κι αν πιστεύω ότι αξίζει να κοντράρω ένα φαβορί. Και επειδή, ως επί το πλείστον, όποτε έχει Champions League έχει και μικρές Αγγλίας το πρόγραμμα, στρέφω την προσοχή μου στους Άγγλους. Ασφαλώς και θα βλέπω και τα δύο ματς σήμερα το βράδυ. Αλλά, η προσοχή μου θα είναι στραμμένη στους Άγγλους..

Τα σημεία που σημείωσα εξαρχής, ήταν: Μπράϊτον Χ, Στίβενέϊτζ, Τζίλιγχαμ, Γουίκομπ, Φλίτγουντ, Ρόδεραμ, Μάνσφιλντ, Σέλτικ και Βαλένθια goal goal...

Αυτά, όταν πρωτομελέτησα το πρόγραμμα. Στην συνέχεια, άφησα έξω τις: Μπράϊτον Χ (το Χ, είναι το πιο ασταθές σημείο. Δεν τρελαίνομαι να παίζω χινάρια). Ρόδεραμ (δεν μου άρεσε η απόδοση. Τα πάντα στο στοίχημα, έχουν να κάνουν με την απόδοση. Στο 2.50 λέω όχι). Μάνσφιλντ (βάση φόρμας πολύ καλό σημείο, αλλά και εδώ η απόδοση είναι πολύ κατώτερη του αναμενόμενου. Κάπου στο 2.90-3.00 το περίμενα και το βρήκα στο 2.50. Μετά έπεσε στο 2.40 και σήμερα στο 2.20. Πάσο).

Αφήνω και την Σέλτικ (μετά από πολλές σκέψεις. Είναι μεγάλη η απόδοση της. Αξίζει το ποντάρισμα. Αλλά, δεν ψήνομαι). Και αφήνω στην ησυχία του και το goal goal της Βαλένθια.

Τι κρατάω ; ; ;

Την Στίβενέϊτζ (καταρχήν, Μπρέντφορντ και Στίβενέϊτζ βρίσκονται στη ίδια κατάσταση τελευταία. Στην μετριότητα δηλαδή. Η Μπρέντφορντ, έχει να κερδίσει εδώ και 4 ματς. Η Στίβενέϊτζ, έχει 2 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Στο τελευταίο της, παιχνίδι έχασε στην Καρλάϊλ 2-1. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο, από την αρχή και παρόλα αυτά μείωσε το σκορ, βγάζοντας ένα πάθος. Είναι ομάδα επιθετική. Και κυρίως, ικανότατη στα εκτός έδρας. 8-2-4, έχει εκτός έδρας συνολικά. Και η Μπρέντφορντ, έχει 8-5-2. Στα ίδια επίπεδα λίγο πολύ. Η Μπρέντφορντ, επίσης, θα έχει στο νου της, το επαναληπτικό ματς Κυπέλλου με την Τσέλσι το μεσημέρι της Κυριακής. Εις γνώση μου ποντάρω διπλό, μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι σε φόρμα, αλλά είναι επικίνδυνη εκτός. Στο 4,75 το διπλό).

Γουίκομπ (σε καλή τροχιά η ομάδα. Μετράει, τρεις σερί νίκες και είναι ανεβασμένη. Συν τοις άλλοις,  έχε και τρεις σερί νίκες εντός έδρας. Και η Μπράντφορντ, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έφτασε στον τελικό του League Cup. Χωρίς νίκη στα τελευταία 6 ματς. Σε κακή κατάσταση. Το 2,75 του άσου μου αρέσει. Το περίμενα πιο κάτω, βάση της εικόνας των ομάδων στα τελευταία ματς).

Φλίτγουντ (και εδώ, έχω μια ομάδα που γυρίζει στα καλά αποτελέσματα και "πιάνει" φόρμα. Την Φλίτγουντ. 2-1-0 στα τελευταία 3 ματς, αρχίζει να ανεβαίνει. Επίσης, έχει 2 νίκες στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια της. Και η Όξφορντ, βρίσκεται σε αγωνιστική κάθοδο. 0-1-2, μετράει στα τελευταία 3 παιχνίδια της. Το διπλό στο 2,87 είναι επιλογή. Πηγαίνω, με την ομάδα που είναι ανεβασμένη).

Τζίλιγχαμ (πέρα από το γεγονός ότι η Τζίλιγχαμ είναι ομάδα κορυφής στην League Two, στα εκτός έδρας παιχνίδια της, βγάζει μία σιγουριά. Μετράει, τρεις σερί νίκες εκτός έδρας. Η Γιορκ, σε κακή κατάσταση. Είναι χωρίς νίκη στα τελευταία 6 ματς και εντός έδρας έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Η Τζίλιγχαμ, έχει αμφίβολο έναν επιθετικό, αλλά έχει το βάθος να καλύψει το ενδεχόμενο απουσίας του. Στο 2,30 το διπλό).

Σκέφτηκα, να ποντάρω όλα τα σημεία σε ένα yankee (2-3-4)... Αλλά, κόλλησα στην Στίβενέϊτζ. Είναι πολύ ρισκαδόρικο σημείο. Αξίζει, να παιχτεί μόνο του. Οπότε, θα παίξω σε ένα trixie (2-3) τις Γουίκομπ - Φλίτγουντ - Τζίλιγχαμ και σε μονό αποδεκτό την Στίβενέϊτζ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 890,85 μονάδες
Κέρδη (10/2/2013): -
Υπόλοιπο: 890,85 μονάδες
Ποντάρισμα (12/2/2013):
Μονά αποδεκτά
Μπρέντφορντ - Στίβενέϊτζ 2 (4.75) Χ 10 μονάδες
Trixie (2-3): Γουίκομπ (2.75) - Φλίτγουντ (2.87) - Τζίλιγχαμ (2.30). Με 10 μονάδες οι δυάδες και με 5 μονάδες η τριάδα. Σύνολο: 35 μονάδες,
Ανοιχτά μπετ: 45 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 845,85 μονάδες


Χαλαρό ποντάρισμα σε γενικές γραμμές. Καμιά σκέψη για άνοιγμα. Δεν είναι για άνοιγμα το πρόγραμμα. Είναι για χαλαρά πονταρίσματα.

Καλό υπόλοιπο μέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου