Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Προσεκτικό παιχνίδι

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα, υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος. Η Καρντεμίρ, χθες, απέδειξε ότι είναι σκληρή ομάδα αφού κατάφερε να κάνει το 2-0, 2-2 με δέκα παίκτες. Έμεινε, όμως στην ισοπαλία. Δεν κατάφερε να κερδίσει. Δεν πειράζει. Ας είναι. Η επιλογή άξιζε και με το παραπάνω. Δέχομαι να χάνω σημεία του 5,25 στην ισοπαλία. Μπροστά μας, υπάρχει μεγάλο πρόγραμμα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί . . .

Πάμε και στο σημερινό πρόγραμμα. Σε πρώτο πλάνο είχα κρατήσει: Τσέλσι, Σαουθάμπντον, Μπρίστολ Σίτυ, Μπόλτον, Μπάρνσλεϊ, Τσάρλτον, Μπέρνλι, Ντονκάστερ, Χετάφε goal goal, Τορίνο goal goal, Νάπολι goal goal, Λοριάν over, Αμβούργο goal goal, Κασίμπασα goal goal και over.

Στην συνέχεια, άφησα έξω από το παιχνίδι μου, τις παρακάτω επιλογές: Τσέλσι (αφερέγγυα τελευταία), Σαουθάμπντον (δύσκολο ματς, όλα μέσα), Τσάρλτον (πολύ δύσκολη έδρα η Κρίσταλ Πάλλας και δεν ξέρω αν έχει την διάρκεια να κρατήσει). Μπέρνλι (το 2.5 δεν με ψήνει). Ντονκάστερ (ζόρικο ματς). Τορίνο goal goal (φοβάμαι μην βολευτούν στην ισοπαλία χωρίς γκολ). Νάπολι goal goal (το αφήνω λόγω ενστίκτου). Λοριάν over (όλα μέσα είναι σ΄αυτό το ματς). Αμβούργο goal goal (πολύ μικρή απόδοση). Κασίμπασα Over (προτιμώ το goal goal).

Πάμε τώρα στις επιλογές που κρατάω στα τελικά μου bet...

Μπόλτον (καταρχήν, να πω ότι δεν είναι σε φόρμα. Σπανίως ποντάρω ομάδες που δεν είναι σε φόρμα. Η Μπόλτον, όμως έχει και το υλικό για πολλά παραπάνω, ενισχύθηκε κιόλας τον Γενάρη και στα τελευταία ματς είναι καλή. Ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να πάρει ώθηση. Το 3,75 είναι καλή απόδοση).

Μπάρνσλεϊ (σε άνοδο η ομάδα. Μετράει 5 σερί ματς χωρίς ήττα. Τρία πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου. Σ' αυτά τα 5 ματς, μετράει 4-1-0. Πάρα πολύ καλός απολογισμός. Η Μπλάκπουλ, γενικότερα είναι σε κακή κατάσταση. Κέρδισε τους Γούλβς την περασμένη αγωνιστική εκτός. Μία νίκη έχουν στα τελευταία 6 ματς. Το 5,25 του διπλού, αξίζει και με το παραπάνω).

Μπρίστολ Σίτυ (και αυτή βρίσκεται σε άνοδο με δύο σερί νίκες.Η Μπλάκμπερν, έχει μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία δύο ματς, τα οποία ήταν εντός. Το taming, είναι με την Μπρίστολ Σίτυ. Το ματς είναι πολύ δύσκολο γι' αυτήν, αλλά η απόδοση του 5.25 στο διπλό, με βάση τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων,  το καθιστούν υψηλό).

Χετάφε goal goal (εδώ, έχουμε μία Χετάφε η οποία σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία εντός έδρας ματς και μια Λα Κορούνια η οποία στα τελευταία τέσσερα ματς σκοράρει κι' αυτή πάντα. Και οι δύο, δέχονται γκολ, επίσης. Και οι δύο είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά. Το goal goal στο 1,91).

Κασίμπασα goal goal (στα δύο παιχνίδια τους μέσα στο 2013, σκόραραν από δύο και τρία γκολ αντίστοιχα αμφότερες. Δέχονται επίσης γκολ. Στο 1,91 το goal goal).

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 910,10 μονάδες
Κέρδη (1/2/2013): -
Υπόλοιπο: 910,10 μονάδες
Ποντάρισμα (2/2/2013):

Μονά αποδεκτά
Γουότφορντ - Μπόλτον 2 (3.75) Χ 17 μονάδες
Μπλάκπουλ - Μπάρνσλεϊ 2 (5.25) Χ 13 μονάδες
Μπλάκμπερν - Μπρίστολ Σίτυ 2 (5.25) Χ 13 μονάδες
Παρολί - δυάδα: Χετάφε goal goal - Κασίμπασα goal goal (3.63) X 17 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 60 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 850,10 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου