Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Με τις φορμαρισμένες ομάδες

Καλησπέρα σε όλους. Το σημερινό πρόγραμμα είναι πλούσιο, όσων αφορά τους αγώνες στην Βρετανία καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε League One, League Two, Conference και υπάρχουν επίσης και τρία παιχνίδια από Championship. Συν τοις άλλοις, διεξάγεται και εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier Σκωτίας.

Οπότε, υπάρχουν παιχνίδια (τουλάχιστον για μένα που έχω αναλάβει τα Βρετανικά) τα οποία θα ασχοληθούμε. Πάμε λοιπόν να τα δούμε . . .

Θα κάνω, αυτό που έκανα και το περασμένο Σάββατο. Θα πηγαίνω ανα κατηγορία και θα αναφέρω τι κρατάω και γιατί... Πάμε λοιπόν...

Από Championship, δεν βλέπω κάτι στα τρία ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Οπότε, φεύγω γρήγορα.


League One


Μου αρέσει ο άσσος της Χάρτλπουλ στο 2,70. Αν θυμάστε την ποντάρισα και το Σάββατο μέσα στην Σκάνθορπ (στο 4,00) και με δικαίωσε. Η ομάδα πλέον έχει αλλάξει πορεία. Έχει φορμαριστεί για τα καλά. Έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Εν ολίγοις, βγήκε από το αγωνιστικό τέλμα που βρισκόταν και όλοι πίστευαν ότι θα υποβιβαστεί και έχει βάλει "πλώρη" για την παραμονή στην League One.

Από τη άλλη πλευρά, η Κρού μέτρια πράγματα γενικά. Ασταθέστατη ομάδα τελευταία. Πιστεύω ότι η Χάρτπουλ λόγω φόρμας και με το "όπλο" της έδρας θα κατα΄φερει να κερδίσει. Η απόδοση σε συνδυασμό με την φόρμα ήταν τα στοιχεία που με "έσπρωξαν" στον άσσο. Κάπου στο 2.30-2.40 περίμενα τον άσσο. Στο 2.70 μου αρέσει.

Μετά από σκέψεις κρατάω και το διπλό της Κόβεντρι στο 3,80. Ναι μεν προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Κρου και γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες κάνει γκέλες, αλλά έχει πολύ καλό υλικό και εκτός έδρας είναι σταθερά αποτελεσματική. Συν τοις άλλοις, η Κόβεντρι πετυχαίνει την Μπόρνεμουθ σε πτώση, καθώς η τελευταία, προέρχεται από δύο σερί ήττες. Δείγμα, ότι αρχίζει μία περίοδος ντεφορμαρίσματος γι' αυτήν. Το 3,80 στο διπλό είναι πάρα πολύ υψηλό για μία ομάδα όπως Κόβεντρι. Και ας μην είναι σε τοπ φόρμα...

Είχα σημειωμένη και την Γιόβιλ στο 2,40 όμως τόσο οι απουσίες δύο βασικότατων παικτών της, όσο και η γκέλα της στο τελευταίο παιχνίδι της, με αποτρέπουν να ασχοληθώ.


League Two



Το σημείο που μου αρέσει είναι το διπλό της Όλντερσοτ στο 3,50. Η Όλντερσοτ, έχει δύο σερί νίκες και δείχνει σημάδια ανόδου. Η αλλαγή προπονητή βοήθησε να "γυρίσει" το κλίμα και πλέον η ομάδα παρουσιάζεται διαφορετική. Η Τσέστερφιλντ, αντίθετα προέρχεται από δύο σερί ήττες. Δείγμα, ότι η ομάδα δεν είναι σε καλή φάση. Οπότε, έχω μια ομάδα (Όλντερσοτ) που έχει δύο σερί νίκες και νέο προπονητή (σημαίνει άνοδο και ψυχολογία) και μια ομάδα (Τσέστερφιλντ) που έχει δύο σερί ήττες. Αντίθετες πορείες δηλαδή. Και το διπλό το έχω στο 3,50... Το κρατάω...

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, έψαξα το διπλό της Έξετερ αλλά και δεν είναι σταθερή τελευταία και έχει 1-2 αμφίβολους (κυρίως έναν επιθετικό). Έψαξα και τον άσσο της Γουίμπλεντον, αλλά τελικά δεν τον επέλεξα γιατί είναι ματς εξάποντο και η απόδοση δεν με πείθει.


Conference



Την Νιούπορτ, σημείωσα εδώ στο διπλό του 2,10 αλλά θα την αφήσω στην άκρη. Είναι φορμαρισμένη (έχει τρεις σερί νίκες) και η Γκέϊτσχεντ είχε πέντε σερί ήττες, αλλά κέρδισε με τέσσερα γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της. Ίσως, να είναι και μήνυμα ότι ξυπνάει, ίσως και όχι. Θα μείνω αμέτοχος.


Scottish Premier League



Το σημείο που μου άρεσε από την Σκωτία, είναι το διπλό της Ρος Κάουντι στο 3,90. Από την μία πλευρά, έχω μία Ρος Κάουντι η οποία έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της και επίσης έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία εκτός έδρας και από την άλλη μία Αμπερντίν η οποία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Γενικότερα, η Αμπερντίν έχει αρκετές ισοπαλίες στην έδρα της. Συν τοις άλλοις, θα έχει και 3-4 απουσίες απ' ότι διάβασα σε Βρετανικά δίκτυα. Η φόρμα και το taming είναι με την Ρος Κάουντι. Το διπλό χθες βράδυ ήταν στο 3,75 και σήμερα μεσημέρι πήγε 3,90. Ακόμα καλύτερα....

Από την πρώτη Σκωτίας, δεν έχω κάτι...

Οπότε, πηγαίνω στις επιλογές μου για σήμερα από την Βρετανία...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 638,95 μονάδες
Κέρδη (από Σάββατο 23/2/2013): 158 μονάδες
Υπόλοιπο: 796,95 μονάδες
Ποντάρισμα (σημερινό 26/2/2013):
Σύστημα Trixie (2-3): Χάρτπουλ (2.70) - Όλντερσοτ (3.50) - Ρος Κάουντι (3.90). Με 8,5 μονάδες στις δυάδες και 4,25 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 29,75 μονάδες.
Και Μονά αποδεκτά:
Τσέστερφιλντ - Όλντερσοτ 2 (3.50) Χ 12 μονάδες
Αμπερντίν - Ρος Κάουντι 2 (3.90) Χ 11 μονάδες
Μπόρνμουθ - Κόβεντρι 2 (3.80) Χ 11 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 63,75 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 733,2 μονάδες

Καλή συνέχεια σε όλους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου